Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Bål- og grillpladser

Tyveri- og hærværkssikret ildsted, bålplads, bålstativ, svinggrill, grillrist, askespand, parkgrill med og uden låg, mv. 
Udviklet til offentlige parker, shelter pladser, campingpladser, spejdere, boligforeninger, grundejerforeninger, mv.

32 vare(r)

pr. side

32 vare(r)

pr. side

Lune sommeraftener, bålplads og snobrød rundt om spyddene. Sjældent er der oplevelser, der vækker så meget glæde og trivsel, som dem hvor man kombinerer hygge, ildsted og lange samtaler i behagelige naturomgivelser.

OutdoorDesign tilbyder unikt båludstryr til ethvert behov. Kendetegnende for alle bålstativ, bålsted, svinggrill, bålfad og parkgrill er den høje kvalitet og funktionalitet. De komplette bålsted, eller bålkøkken, passer perfekt til shelter plads, park, strand eller skov.

En del af bål- og grill løsningerne er tyveri- og hærværkssikret, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder såvel privat som i det offentlige rum. Bål- og grillsortimentet indbefatter blandt andet bålringe, bålringe med vipperist, bålringe med svingrist, bål- og parkgrille, bålfade og bålstativ med grillrist.

Alle bål- og grillprodukterne er hovedsageligt fremstillet i kraftig stål, som er dyppet i ugiftig maling for længere levetid.. 

Se vores store udvalg af bålfade mm. til private og erhverv her.

Med bålsted fra OutdoorDesign er du klar til sjove og aktive sommeraftener i godt selskab.

De komplette grill- og bålpladser samt bålkøkkener er ideele til spejdere, børnehaver, bådlaug, foreninger, skoler, havne og andre, som vægter ekstremt sikre, solide og funktionelle produkter.

De komplette løsninger giver mulighed for at købe det hele ét sted og dermed komme hurtigt og nemt i gang med grilningen/bagningen.

OutdoorDesign forhandler grill- og båludstyr fra The Backyard Company og NielsenOutdoor.