• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Bålsteder og kulgrill

Tyveri- og hærværkssikret bålsted, bålstativ, svinggrill, grillrist, bålgrill, kulgrill og kassegrill med og uden låg.
Velegnet til have, offentlig park, shelter plads, campingplads, spejder, boligforening, grundejerforening, mv.

Hvad enten man som spejder samles omkring et bål i naturen for at bage snobrød en kølig efterårsdag eller privat nyder en smuk højsommeraften ved havegrillen sammen med familien, så skaber det altid en hel unik stemning og hygge at tilberede maden over åben ild. OutdoorDesign tilbyder båludstyr til ethvert behov og formål, altid med høj kvalitet og funktionalitet i centrum, så du er klar til båloplevelsen i de mest sikre rammer.

Vi fører et bredt og dybt produktsortiment af bål- og grillpladser med et stort udvalg af tilbehør, så du kan sammensætte din helt egen unikke løsning uden at skulle handle flere steder. Der findes en bålplads til ethvert behov og formål, i varierende designs, størrelser og prisklasser. OutdoorDesign hjælper dig med at finde den optimale løsning til byparken, på lystbådehavnen og campingpladsen eller i naturen ved shelters, på stranden eller i skoven.

Vi forhandler grill- og båludstyr fra Nielsen Outdoor Solutions og The Backyard Company. Vores sortiment består udelukkende af sikre, solide højkvalitetsprodukter og omfatter bl.a. bålstativer, bålsteder, svinggrill, bålfade, bål- og parkgrill, varianter af bålring og grillrist samt borde og bænke. Vore tyveri- og hærværkssikrede modeller egner sig særdeles godt til det offentlige rum.

Nielsen Outdoor Solution er en af Europas største producenter af båludstyr. Dansk kvalitet og design forenes i robust dansk smedehåndværk. Hovedparten af vores sortiment produceres og monteres på fabrikken i Tommerup på Fyn. Også larkeringen foregår i Danmark for at sikre den højeste standard. Bål- og grillprodukterne fås i stort set alle størrelser, varianter og former. Alle bål- og grillfade samt skåle er fremstillet i 3 eller 4 mm stål. Bålfad tilbydes i diameter ø60, ø80, ø100 og ø120 cm og i rå stål, corten stål og sort pulverlakeret stål. Corten stål og sortlakeret stål sikrer længere holdbarhed, minimal rust og derved bevaring af produktets oprindelige udseende. Vi forhandler den høje og lave bålgrill, som er et kombineret bål- og grillsted i stål, hvor det er muligt tænde et bål med brænde eller trækul og sætte grillrist, vikingepande eller bålwok ind over.

OutdoorDesign ser frem til at hjælpe dig med at få det ildsted, du ønsker.

close