Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Bål- og grillpladser

Alle priser er vejledende og plus moms.
Forespørg gerne på tilbud ved større antal.

34 vare(r)

pr. side

34 vare(r)

pr. side

Lune sommeraftener, bålsted og snobrød rundt om spyddene. Det komplette bålsted, eller bålkøkken, passer perfekt til terrassen, parken, stranden eller skovturen. Sjældent er der oplevelser, der vækker så meget glæde og trivsel, som dem hvor man kombinerer hygge og lange samtaler i behagelige naturomgivelser.

OutdoorDesign tilbyder grill- og bålpladser til ethvert behov. Kendetegnende for alle produkterne er den høje kvalitet og funktionalitet.

En del af bål- og grill løsningerne er tyveri- og hærværkssikret, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder såvel privat som i det offentlige rum. Bål- og grillsortimentet indbefatter blandt andet bålringe, bålringe med vipperist, bålringe med drejbar rist, bål- og parkgrille på ben, bålfade og jordspyd med grillarm og rist.

Alle bål- og grillprodukterne er hovedsageligt fremstillet i kraftig sortlakeret stål eller rustfri stål. Visse grillriste fås også forkromet.

Se vores store udvalg af bålfade mm. til private og erhverv her.

Med bålstedet fra OutdoorDesign er du klar til sjove og aktive sommeraftener i godt selskab.

Det komplette grill- og bålpladser samt bålkøkkener er ideele til spejdere, børnehaver, bådlaug, foreninger, skoler, havne og andre, som vægter ekstremt sikre, solide og funktionelle produkter.

De komplette løsninger giver mulighed for at købe det hele ét sted og dermed komme hurtigt og nemt i gang med grilningen/bagningen.

OutdoorDesign forhandler grill- og båludstyr fra The Backyard Company og NielsenOutdoor.