Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

14%

FSW-30/24 handicapvenlig bålplads i stål med svingbar grillrist

Høj tyveri- og hærværkssikret bålplads med svingbar grillrist i kraftig varmebestandig stål. Svinggrillen er handicapvenlig for kørestolsbrugere og særdeles velegnet til offentlige steder. Ø81 og 61 cm. 

Varenummer: FSW-30/24

Lagerstatus: På lager

Pris: kr 11.618,75

Special Price Ekskl. moms: kr 7.985 Inkl. moms: kr 9.981,25

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Solid, praktisk og handicapvenlig svinggrill med bålplads og grillrist i kraftig stål. Bålstedet er konstrueret med integreret svingbar grillrist, som kan drejes 180 grader. Den drejelige grillrist giver mulighed for ren bålplads.

Udover at være særdeles velegent til kørestolsbrugere, så er parkgrillen tyveri- og vandalsikret. Der er ingen aftagelige dele og risten er fremstillet i 13 mm massiv rundjern.
Selve bålringen er lavet af 4,5 mm stål og toppen er rundet for stabilitet, sikkerhed og finish.

Bålpladsen er kendetegnet ved at være meget sikker og med let adgang for alle brugere. Bålringen fyldes to tredjedele op med sand, så bålet kommer op i højden. Bål- og grillpladsen fastgøres til underlaget ved hjælp af 3 forankringsankre, der følger med.

Der kan tilkøbes galvaniseret låg til afdækning af bålplads, risteskraber med wire samt anlæggerhylde til kryderier og grillværktøj. Med tilbehøret opnåes et komplet bålkøkken i meget høj kvalitet.   

Den solide og praktiske konstruktion gør bål- og grillpladsen fortrinlig til parker, institutioner, boligforeninger, campingpladser og lystbådhavne.

Målene på bålpladsen er ø81x61 cm og grillristen 49x38 cm.

Specifikationer

Yderligere information

Specifikationer Nej
Ydre dimension Ø81 x 61 cm
Bålplade 13 mm rundjern
Grillplade Nej
Materiale Stål
Vægt Nej
Leveringstid i uger 0