• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Cykeloverdækninger (cykelskur)

Overdækninger i galvaniseret stål til opbevaring af cykler eller materialer. Enkeltsidet eller dobbeltsidet cykeloverdækning og med eller uden sider (sidebeklædning). Overdækningerne findes i alle prisklasser.
Vis som Liste Gitter

18 varer

Faldende orden
Cykeloverdækning (cykelskur) i galvaniseret stål med sider og tag i polycarbonat

Solidt konstrueret overdækning med varmgalvaniseret stålramme og sidebeklædning i højkvalitets polycarbonat. Den perfekte løsning til et billigt og robust cykelskur.

Varenr:OBAMBERG
Ekskl. moms 16.995,00 kr.
Inkl. moms 21.243,75 kr.
Galvaniseret cykelskur / cykeloverdækning med tag i stål eller polycarbonat

CLASSIC modulopbygget cykeloverdækning i varmgalvaniseret stål. Cykelhalvtaget kan leveres i ønsket længde og med tag i ståltrapezplade eller polycarbonat. Mulighed for tagrende og beklædning.

Varenr:356595
Cykeloverdækning (cykelskur) i corten stål med sedum græs tag

Stilren cykeloverdækning (cykelskur) i corten stål. Cykeloverdækningen er med tagrende og til sedum græstag. Kan leveres med eller uden sidebeklædning.

Varenr:OCORTENMS
Ekskl. moms 75.000,00 kr.
Inkl. moms 93.750,00 kr.
Cykelskur (cykeloverdækning) i galvaniseret stål med trapez tag

Modulopbygget cykeloverdækning (cykelskur) i galvaniseret stål. Overdækningen (skuret) er med trapez tag og velegnet til beskyttelse af cykel, varer, materialer, mv. Flere længder.  

Varenr:OLEIPZIG
Ekskl. moms 13.795,00 kr.
Inkl. moms 17.243,75 kr.
Cykelskur (cykeloverdækning) i galvaniseret stål med sider

Modulopbygget cykeloverdækning (cykelskur) med sider og bagbeklædning i galvaniseret stål. En enkel og tidløs overdækning til cykelstativer, materialer, mv. Overdækningen kan forlænges.

Varenr:OLEIPZIGMS
Ekskl. moms 28.995,00 kr.
Inkl. moms 36.243,75 kr.
Dobbeltsidet cykelskur / overdækning i galvaniseret stål med trapez tag

Modulopbygget og dobbeltsidet cykeloverdækning (cykelskur) i galvaniseret stål. skuret er med trapez tag og er velegnet til beskyttelse af cykel, varer, materialer, mv.  

Varenr:LPZ-D
Ekskl. moms 19.899,95 kr.
Inkl. moms 24.874,94 kr.
Dobbeltsidet cykelskur (cykeloverdækning) i galvaniseret stål med sider

Modulopbygget cykeloverdækning (cykelskur) i galvaniseret stål med sider (sidebeklædning). Denne dobbeltsidet cykeloverdækning (skur) er med stål trapez tag og tagrende. Velegnet til beskyttelse af cykel, varer, materialer, mv.

Varenr:LPZ-D-BKG
Ekskl. moms 23.995,00 kr.
Inkl. moms 29.993,75 kr.
Cykeloverdækning (cykelskur) i galvaniseret stål med trapez tag

Modulbaseret cykeloverdækning (cykelskur) i galvaniseret stål med tag i ståltrapez. Denne saml-selv cykeloverdækning er til montering på underlag (asfalt eller fliser). Overdækningen kan forlænges efter behov. 

Varenr:OSIEGENUB
Ekskl. moms 14.900,00 kr.
Inkl. moms 18.625,00 kr.
Cykeloverdækning (cykelskur) med sider og tag i galvaniseret stål

Modulopbygget cykeloverdækning (cykelskur) med sider, bagbeklædning og trapez tag i galvaniseret stål. Cykelskuret kan forlænges. En meget god overdækning til prisen.

Varenr:OSIEGENEMS
Ekskl. moms 17.995,00 kr.
Inkl. moms 22.493,75 kr.
Dobbeltsidet cykeloverdækning i galvaniseret stål med trapez tag

Modulopbygget cykeloverdækning (cykelskur) i varmgalvaniseret stål med tag i ståltrapez. Overdækningen er dobbeltsidet, med tagrende og kan leveres i ønsket længde. Med mulighed for tilvalg af sider.

Varenr:OSIEGENS-D
Ekskl. moms 15.399,99 kr.
Inkl. moms 19.249,99 kr.
Dobbelt Y-cykeloverdækning i galvaniseret stål

Solid, praktisk og stilren dobbeltsidet cykeloverdækning i varmgalvaniseret stål. Cykelskuret er med tagrende og skråt tag i PC-ribbeplade eller ståltrapezplade. Mulighed for enkeltsidet. Modulopbygget.

Varenr:361454
Modulopbygget dobbeltsidet cykeloverdækning med buet tag

ELEGANT Modulopbygget dobbeltsidet cykeloverdækning med stolpe i midten. Cykeloverdækning er fremstillet i galvaniseret stål og med buet tag i polycarbonat. Kraftig, funktionel og stilfuld overdækning til sygehus, virksomhed, skole, mv.

Varenr:COCTBUE
PREMIUM cykeloverdækning i stål med sedumtag og beklædning

Stilrent og solidt cykelskur i varmgalvaniseret stål. Cykelskuret kan leveres med eller uden sidebeklædning og med eller uden sedumtag. Cykeloverdækningen passer særdeles godt til virksomheder, institutioner og boligkomplekser.

Varenr:558877
ROBUST varmgalvaniseret cykeloverdækning med buet klart tag

ROBUST enkeltsidet varmgalvaniseret cykelhalvtag til beskyttelse af cykler, selv uden sidebeklædninger. Cykeloverdækningen er modulopbygget og med klart tag i polycarbonat. Gør sig godt i alle sammenhænge.

Varenr:784565
Buslæskærm / læskur med sider i galvaniseret stål

Stilren og praktisk buslæskærm (læskur) med fladt tag i kraftig galvaniseret stål. Læskuret er med sider i klar sikkerhedsglas. Flere varianter.

Varenr:k3
Cykelskur i galvaniseret stål med sidebeklædning og sedum græs tag
Stilren og praktisk cykeloverdækning i varmgalvaniseret stål. Cykelskuret er med sidebeklædning og fladt tag med sedum græs. Kan leveres efter mål.
Varenr:CykelskurSedum
Rygeoverdækning / rygerum i stål med tag

Rygeoverdækning (rygerum) i varmgalvaniseret og farvebelagt stål. Dette opholdsrum (rygerum) fås med firkantet eller ottekantet pyramidetag i polycarbonat. Som samlesæt.

Varenr:Regensburg
Ekskl. moms 28.799,95 kr.
Inkl. moms 35.999,94 kr.
Rygepavillon / rygerum i stål med skråtag af glas eller stålplader

Ottekantet rygepavillon (rygerum) i korrosionsbeskyttet og farvebelagt stål med skråtag og sider af glas eller galvaniserede stålplader. Perfekt som opholdsrum eller rygeskur. Som samlesæt.

Varenr:Paris
Ekskl. moms 39.299,95 kr.
Inkl. moms 49.124,94 kr.

Cykeloverdækninger og cykelskure er praktiske løsninger ved cykelparkering. De mest populære cykeloverdækninger er de såkaldte halvtag. Cykeloverdækninger og cykelskure er almindelige i boligforeninger, ved institutioner og på offentlige områder, hvor regulering af cykelparkering er nødvendigt.

OutdoorDesign fører et udvalg af cykeloverdækninger og cykelskure i størrelser, designs og udformninger, som dækker ethvert krav og behov og fungerer med vores sortiment af cykelstativer. Vore modeller er fleksible modulære opbygninger, som kan tilpasses præcist efter kundens behov, krav og ønsker. Fælles for alle cykelskure og cykeloverdækninger er, at de opføres i solide og vedligeholdelsesvenlige materialer, som tåler hådt slid og vind og vejr.

OutdoorDesigns cykeloverdækninger og cykelskurene er som standard opbygget i varmgalvaniseret stål og med tagbeklædning i polycarbonat eller ståltrapezplade. De fleste modeller kan eventuelt beklædes med perforeret stålplade, hulplade, glas, højtrykslaminat eller træ.