• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Cykeloverdækninger

Vis som Liste Gitter

7 varer

Faldende orden
Cykeloverdækning i corten stål med sedum græs tag
Stilren cykeloverdækning fremstillet i corten stål. Cykeloverdækningen er med græstag og tagrende. Kan leveres med eller uden sidebeklædning.
Cykelskur i galvaniseret stål med sidebeklædning og sedum græs tag
Stilren og praktisk cykeloverdækning i varmgalvaniseret stål. Cykelskuret er med sidebeklædning og fladt tag med sedum græs. Kan leveres efter mål.
Galvaniseret cykelskur /cykeloverdækning med tag i stål eller polycarbonat

CLASSIC modulopbygget cykeloverdækning i varmgalvaniseret stål. Cykelhalvtaget kan leveres i ønsket længde og med tag i ståltrapezplade eller polycarbonat. Mulighed for tagrende og beklædning.

Dobbelt Y-cykeloverdækning i galvaniseret stål

Solid, praktisk og stilren dobbeltsidet cykeloverdækning i varmgalvaniseret stål. Cykelskuret er med tagrende og skråt tag i PC-ribbeplade eller ståltrapezplade. Mulighed for enkeltsidet. Modulopbygget.

ROBUST varmgalvaniseret cykeloverdækning med buet klart tag

ROBUST enkeltsidet varmgalvaniseret cykelhalvtag til beskyttelse af cykler, selv uden sidebeklædninger. Cykeloverdækningen er modulopbygget og med klart tag i polycarbonat. Gør sig godt i alle sammenhænge.

PREMIUM cykeloverdækning i stål med sedumtag og beklædning

Stilrent og solidt cykelskur i varmgalvaniseret stål. Cykelskuret kan leveres med eller uden sidebeklædning og med eller uden sedumtag. Cykeloverdækningen passer særdeles godt til virksomheder, institutioner og boligkomplekser.

ELEGANCE dobbeltsidet cykeloverdækning med buet tag

Dobbeltsidet cykeloverdækning med stolpe i midten. Cykeloverdækning er fremstillet i varmgalvaniseret stål og med buet tag i polycarbonat. Kraftig, funktionel og stilfuld overdækning til sygehuse, virksomheder, mv.

Cykeloverdækninger og cykelskure er praktiske løsninger ved cykelparkering. De mest populære cykeloverdækninger er de såkaldte halvtag. Cykeloverdækninger og cykelskure er almindelige i boligforeninger, ved institutioner og på offentlige områder, hvor regulering af cykelparkering er nødvendigt.

OutdoorDesign fører et udvalg af cykeloverdækninger og cykelskure i størrelser, designs og udformninger, som dækker ethvert krav og behov og fungerer med vores sortiment af cykelstativer. Vore modeller er fleksible modulære opbygninger, som kan tilpasses præcist efter kundens behov, krav og ønsker. Fælles for alle cykelskure og cykeloverdækninger er, at de opføres i solide og vedligeholdelsesvenlige materialer, som tåler hådt slid og vind og vejr.

OutdoorDesigns cykeloverdækninger og cykelskurene er som standard opbygget i varmgalvaniseret stål og med tagbeklædning i polycarbonat eller ståltrapezplade. De fleste modeller kan eventuelt beklædes med perforeret stålplade, hulplade, glas, højtrykslaminat eller træ.

close