Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Cykeloverdækninger

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

OutdoorDesign tilbyder cykeloverdækninger og cykelskure i mange størrelser, designs og udformninger. De fleste overdækninger og skure kan tilpasses præcist efter behovet på grund af de modulære opbygninger. Fælles for alle cykelskure og cykeloverdækninger er, at de opføres i solide og vedligeholdelsesvenlige materialer.

Cykeloverdækningerne og cykelskurene er som standard opbygget i varmgalvaniseret stål og med tagbeklædning i polycarbonat eller ståltrapezplade. De fleste cykeloverdækninger og cykelskure kan eventuelt beklædes med perforeret stålplade, hulplade, glas, højtrykslaminat eller træ.

Det er muligt at bygge cykeloverdækningerne og cykelskurene uendeligt lange. Stort set alle cykelstativerne i sortimentet passer til overdækningerne og cykelskurene.

Cykeloverdækninger og cykelskure er bevendte af mange årsager. Udover at tjene som cykel parkeringsplads, opnås også effektiv beskyttelse af cyklen mod regn og sne.

De mest populære cykeloverdækninger er de såkaldte halvtag til cykler. Generelt kan alle typer cykeloverdækninger leveres til blandt andet virksomheder, boligforeninger og institutioner og offentlige områder. Mindre skure kan også leveres til private.