Min forespørgsel
Indkøbskurv
Select Store

Cykellæn og ladcykelparkering

Cykellæn og Ladcykelparkering: Skab Ordentlige og Sikre Forhold for Cykler i Alle Størrelser

I en tid, hvor bæredygtighed og effektivitet er i fokus, spiller cykler en stadig vigtigere rolle i vores daglige transport. Vores sortiment af cykellæn, ladcykelparkering, cykelpullert, cykellænestativ og cykelstativer med støttebøjle er designet til at imødekomme dette skift i transportvaner.

Cykelpullert, cykellæn og ladcykelparkering i galvaniseret stål eller corten stål.
Et tyverisikret cykelstativ til ladcykler og Christiania-cykler.

Vis som Liste Gitter

13 varer

Faldende orden
Cykelstativ (cykellæn) i corten stål til nedstøbning

Cykelstativ (cykellæn) i corten stål til nedstøbning. Cykelstativet (cykelpullert) sikrer nem parkering og gode aflåsningsmuligheder. 800 mm lang

Varenr:CLÆN4450_075
1.595,00 kr. 1.993,75 kr.
Cykelstander (cykellæn) i corten stål til nedstøbning

Cykelstativ (cykellæn) i corten stål til nedstøbning. Stålbøjlen (cykelpullert) sikrer nem parkering og gode aflåsningsmuligheder. 800 mm lang

Varenr:CLÆN4450_075-1
1.995,00 kr. 2.493,75 kr.
Cykellæn (cykelstativ) i galvaniseret stål til fastlåsning af cykel

Sheffield cykelstander (cykellæn) i galvaniseret stål til nedstøbning eller boltmontage. Dette cykelstativ giver mulighed for at låse sin cykel fast og cyklen står bedre end normalt. Til store og små cykler.

Varenr:CLÆN
695,00 kr. 868,75 kr.
Cykelstativ (cykelpullert) i galvaniseret stål til nedstøbing eller boltmontage

Cykelpullert (cykellæn) i galvaniseret stål til nedstøbning eller boltmontage. Dette cykelstativ (cykelstander) sikrer nem parkering og gode aflåsningsmuligheder. 650 mm lang.

Varenr:CTRUST
480,00 kr. 600,00 kr.
Fritstående cykelstativ (cykelpullert) i galvaniseret stål

Fritstående cykelstativ (cykelpullert) i galvaniseret stål. Dette cykellæn (cykelstander) hvortil cyklen kan stilles og låses er til nedstøbning eller med flange til boltmontage på underlag.

Varenr:CPUL
475,00 kr. 593,75 kr.
Cykelstander (cykelpullert) i galvaniseret stål til ladcykel

Cykelstativ (cykelpullert) i varmgalvaniseret stål til ladcykel, Christianiacykel, scooter og almindelig cykel. Cykelstanderen leveres til nedstøbning eller påboltning. Meget solid.

Varenr:CLADSTANDER
625,00 kr. 781,25 kr.
Cykelpullert (cykelstativ) i galvaniseret stål

Cykelstativ (cykelpullert) i varmgalvaniseret stål til ladcykel, scooter eller almindelig cykel. Dette cykellæn leveres til nedstøbning eller fod til boltmontage. Meget solid i 12 x 60 mm fladjern.

Varenr:CPULLERT
795,00 kr. 993,75 kr.
Cykelstativ i galvaniseret stål med støtte (låsebøjle)

Jordliggene (fritstående) cykelstativ i galvaniseret stål med låsebøjle (støttebøjle) til fastlåsning af cykel. Cykellæn er modulopbygget og med skiftevis høje og lave cykelholdere. Til 2, 4 eller 6 cykler og 35 cm mellem hver cykel.

Varenr:C42020H
1.745,00 kr. 2.181,25 kr.
Galvaniseret tyverisikret cykelstativ (cykellæn) til elcykel
Cykelstativ (cykellæn) med 3 låsebøjler (støttebøjler) til fastlåsning af cykel med kædelås, hvilket besværliggør tyveri. Cykelstativet er også beregnet til elcykel og med IP 54 output og 230V stikkontakt. Komplet til 3 cykler. Galvaniseret og malet.
Varenr:C424_30BEL
5.395,00 kr. 6.743,75 kr.
Galvaniseret cykelstativ (cykelstander) med stikkontakt til elcykel

Cykelstativ (cykellæn) med låsebøjle (støttebøjle) til fastlåsning af cykel med kædelås, hvilket besværliggør tyveri. Denne cykelstander til boltmontage er også beregnet til elcykel og med 230V stikkontakt. Galvaniseret og malet.

Varenr:C454_080PBE
1.995,00 kr. 2.493,75 kr.
Cykelstativ (cykellæn) i galvaniseret stål med låsebøjle

Modulbaseret fritliggende cykelstativ (cykellæn) i galvaniseret stål med låsebøjle. Dette jordliggende cykelstativ fås til ønsket antal 6 cykler. Flytbart, men forberedt til påboltning.

Varenr:CTRACK
995,00 kr. 1.243,75 kr.
Fritstående cykelstativ (cykellæn) i galvaniseret stål

Modulbaseret cykelstativ (cykellæn) i galvaniseret stål. Dette jordliggende cykelstativ er med bøjler til fastlåsning af cykel. Fra 2 til 12 cykler (cykelpladser).

Varenr:CGALAXY
2.295,00 kr. 2.868,75 kr.
Cykel servicestation (cykelreparationssøjle) med luftpumpe og værktøj

Servicestation (cykelreparationssøjle) med værktøj og luftpumpe til cykel, barnevogn og kørestole. En komplet værksted med værktøj og cykelpumpe (luftpumpe) til reparation og vedligeholdelse af cykler, mv. Varmgalvaniseret stål.

Varenr:CS101000317
9.995,00 kr. 12.493,75 kr.

Cykellæn
Cykellæn er ideelle for offentlige rum som parker og byområder, hvor cyklister kan have behov for at hvile eller lade deres cykel stå sikkert. Robust konstruktion og fleksible installationsmuligheder gør disse cykellæn til en pålidelig løsning for mange forskellige omgivelser.

Ladcykelparkering
Familier og erhvervsdrivende skifter i stigende grad til ladcykler som et miljøvenligt alternativ til bilen. Vores ladcykelparkering er rummelige og robuste, skabt til at rumme disse større cykeltyper sikkert og effektivt.

Cykelpullert og cykellænestativ
For dem der søger en mere diskret og minimalistisk løsning, tilbyder vi et udvalg af cykelpullert og cykellænestativ. Disse er særligt praktiske i byområder, hvor pladsen er begrænset, men behovet for sikker cykelparkering er stort.

Cykelstativer med støttebøjle
Hvis du har behov for en mere traditionel parkeringsløsning, er vores cykelstativer med støttebøjle et pålideligt og brugervenligt valg. De tilbyder robust støtte og er lette at bruge, hvilket gør dem til en favorit blandt cyklister af alle aldre.