Min forespørgsel
Indkøbskurv
Select Store
Bedste prisgaranti

Har du set et lignende produkt i samme kvalitet billigere et andet sted?
For at kunne yde den bedste service sammenligner vi priser ved enhver handel! Hos NordicOutdoorDesign ønsker vi at give dig sikkerheden for at få den bedste pris.

Så hvis du har købt et produkt hos os, og du ser det samme produkt af samme kvalitet billigere hos en anden inden for 10 dage efter købet, refunderer vi forskellen mellem købspris hos os og den anden udbyders tilbud – det er vores garanti til dig!

Har du modtaget et tilbud?
Planlægger du at købe fra vores produktsortiment og har allerede modtaget et billigere tilbud eller set en bedre pris fra en konkurrent? Også her vil vi forsøge at give dig et billigere tilbud.
Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud.

Vi stiller blot følgende krav, for at få den bedste prisgaranti:

  • Kontakt os inden for 10 dage efter købet.
  • Undtaget er kortvarige kampagner, tilbud fra udsalg og auktioner, tilbud med trykfejl, engangsvarer og useriøse tilbud fra konkurrenter.
  • Prisen for produktet før en eventuel fratrukket rabat.

Hvordan drages fordel af den bedste prisgaranti?

  • Du sender os et bevis i form af en kopi af tilbuddet eller en henvisning til udbyderens hjemmeside (link, skærmbillede, udskrift) med et link til varen.
  • Datoen og klokkeslættet skal være synligt på skærmbilledet eller udskriften.
  • Vi tjekker din forespørgsel og kontakter dig. Efter vellykket bekræftelse overfører vi forskellen til din bankkonto og sender dig en separat kreditnota.