Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Bænke og plinte

20 vare(r)

pr. side

20 vare(r)

pr. side

Vores sortiment af udendørs borde, bænke og plinte indbyder til at nyde øjeblikket og omgivelserne hvad enten det er i indkøbscentre, byrum eller offentlige parker. Med gennemførte produkter er det muligt at variere indretningen og samtidig skabe ensartede linjer på store arealer.
Udover at være stilrene, er vore møbler robuste og tåler flittig anvendelse, vekslende trends, vind og vejr.

Sortimentet af udendørs møbler er udviklet til miljøer, hvor det er tilladt at tage det roligt og bare slappe af. I offentlige rum skaber møblerne omgivelserne på samme måde som indretningen skaber atmosfæren i et hjem.

I produktprogrammet indenfor borde, bænke og plinte til inde- og udendørs brug kombineres de strenge krav til udemøbler med komfort, holdbarhed og elegance. De generelt stilrene linjer giver møblerne næsten ubegrænsede brugsmuligheder i næsten alle slags miljøer. Udover traditionelle parkborde, parkbænke og parkplinte, er bænke og plinte blandt andet designet og konstrueret til havnefronte, byrum, golfbaner, kirkegårde, kollegier og idrætsforeninger.

Alle borde, bænke og plinte er udviklet og produceret i Danmark. Møblerne er udført i de lækreste materialer og høj kvalitet.

Vores ambition er at levere borde, bænke og plinte, der ikke bare er funktionelle, men også forskønner omgivelserne. Sortimentet af borde, bænke og plinte er lavet i gedigne materialer med planker i trykimprægneret fyrretræ, mahogni eller vedligeoldelsesfri genbrugsplast. Alle planker er kendetegnet ved at kræve et minimum af vedligeholdelse.

Stellene er fremstillet i varmgalvaniseret stål, som kan pulverlakers efter ønske.

Afhængigt af miljøet og anvendelsesområdet kan borde, bænke og plinte stå frit, støbes ned eller fastgøres med bolte.