• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Bænke og plinte

Udendørs bænke med og uden ryglæn, plint og bord til have og park. Fremstilles i kraftige materialer i galvaniseret stål og med brædder i mahogni hårdttræ eller vedligeholdelsesfri nonwood genbrugsplast plast. Til kommuner, boligforeninger, grundejerforeninger, mv. Køb med EAN, faktura eller VISA/Dankort.
Vis som Liste Gitter

21 varer

pr. side
Faldende orden
-22%
Udendørs plint i stål og mahogni hårdt træ til påboltning
Udendørs plint i stål og mahogni hårdt træ til påboltning

Smuk og solid udendørs bænk uden ryglæn (plint) i vejrbestandig mahogni hårdt træ og galvaniseret stål. Plinten er flytbar, men forberedt til påboltning. Mulighed for bord. 1800 mm.

Ekskl. moms 6.995,00 kr
Inkl. moms 8.743,75 kr
Plint i galvaniseret stål og mahogni hårdttræ

PLUS Bænk uden ryglæn i varmgalvaniseret stål og med planker i mahogni hårdttræ. Plinten er til påboltning, men kan også leveres til nedstøbning. Mulighed for bord. 180 cm.

Vedligeholdelsesfri plint i stål og nonwood komposit genbrugsplast

SOLID og stilren vedligeholdelsesfri bænk uden ryglæn med varmgalvaniseret stel og med planker i mahogni eller non wood komposit genbrugsplast. Plinten fås til påboltning eller nedstøbning. 180 cm.

Ekskl. moms 3.295,00 kr
Inkl. moms 4.118,75 kr
-20%
Bænk uden ryglæn (plint) med mahogni hårdttræ
Bænk uden ryglæn (plint) med mahogni hårdttræ

SOLID og stilren vedligeholdelsesfri bænk uden ryglæn (plint) med varmgalvaniseret stel og mahogni hårdttræ. Plinten fås til påboltning eller nedstøbning. 180 cm.

Ekskl. moms 3.995,00 kr
Inkl. moms 4.993,75 kr
-20%
Bænk uden ryglæn med mahogni eller plastplanker
Bænk uden ryglæn med mahogni eller plastplanker

ROBUST udendørs bænk uden ryglæn med fod - flytbar eller til påboltning. Plinten er fremstillet i varmgalvaniseret stål og med planker i mahogni hårdt træ eller vedligeholdelsesfri nonwood genbrugsplast. Bænken fås også til nedstøbning.

Ekskl. moms 1.595,00 kr
Inkl. moms 1.993,75 kr
Bænk uden ryg til nedstøbning med mahogni eller plastplanker

Udensørs bænk uden ryglæn til nedstøbning. Bænken er fremstillet i galvaniseret stål og med planker i mahogni eller vedligeholdelsesfri genbrugsplast. Plinten leveres usamlet eller samlet. 180 cm.

Ekskl. moms 1.545,00 kr
Inkl. moms 1.931,25 kr
Udendørs bænk med mahogni eller vedligeholdelsesfri plastplanker

CUBIC udendørs bænk med ryglæn og planker i mahogni hårdt træ eller vedligeholdelsesfri plast. Bænken er til påboltning, men kan også leveres til nedstøbning. Mulighed for plint og bord i samme møbelserie. Stellet er i solid galvaniseret stål. 

Ekskl. moms 4.995,00 kr
Inkl. moms 6.243,75 kr
-19%
Udendørs bænk med vedligeholdelsesfri plastplanker
Udendørs bænk med vedligeholdelsesfri plastplanker

CUBIC udendørs bænk med ryglæn og planker i vedligeholdelsesfri plast. Bænken er til påboltning, men kan også leveres til nedstøbning. Mulighed for plint og bord i samme møbelserie. Stellet er i solid galvaniseret stål. 

Ekskl. moms 5.695,00 kr
Inkl. moms 7.118,75 kr
-20%
Parkbænk med stålstel, mahogni planker, ryglæn og til nedstøbning
Parkbænk med stålstel, mahogni planker, ryglæn og til nedstøbning

PREMIUM udendørs parkbænk med eller uden ryglæn med varmgalvaniseret stel og mahogni planker. Bænken leveres også som plint samt til påboltning eller nedstøbning. Eventuelt bord.

Ekskl. moms 5.995,00 kr
Inkl. moms 7.493,75 kr
KOMFORT parkbænk med svunget ryg og søjler til nedstøbning

Elegant, komfortabel og stilren udendørs bænk med lameller i mahogni træ. Parkbænken er bygget op omkring 3 varmgalvaniserede søjlestel til nedstøbning. Kan leveres med bord og armlæn.

Ekskl. moms 5.200,00 kr
Inkl. moms 6.500,00 kr
Bænk med ryglæn i galvaniseret stål og mahogni træ

Smuk og robust udendørs bænk med planker i mahogni hårdtræ og kraftigt stel i  varmgalvaniseret stål. Aarhusbænken kan leveres med eller uden armlæn. Forberedt til påboltning. Mulighed for bord. 180 cm.

Ekskl. moms 3.695,00 kr
Inkl. moms 4.618,75 kr
Udendørs bænk med ryglæn og mahogni hårdt træ

Udendørs bænk med planker i mahogni hårdtræ og varmgalvaniseret stel kraftig stål. Bænken er med ryglæn og til nedstøbning. Aarhusbænken kan leveres med og uden armlæn. Mulighed for bord. 180 cm.

Ekskl. moms 3.899,00 kr
Inkl. moms 4.873,75 kr
-18%
Udendørs bænk med vedligeholdelsesfri genbrugsplast (komposit) og stål
Udendørs bænk med vedligeholdelsesfri genbrugsplast (komposit) og stål

Robust udendørs bænk med ryglæn i varmgalvaniseret stål og med planker i vedligeholdelsesfri nonwood genbrugsplast. 1800 mm

Ekskl. moms 3.995,00 kr
Inkl. moms 4.993,75 kr
-8%
Original Københavner bænk med gavle i støbejern og grønne planker
Original Københavner bænk med gavle i støbejern og grønne planker

Klassisk Københavnerbænk i sortlakeret støbejern. Denne originale udgave af Københavnerbænken er med grønne mahogni planker på ryg og sæde. Støbejernsbænken er til påboltning. 195 cm.

Ekskl. moms 8.295,00 kr
Inkl. moms 10.368,75 kr
-20%
Udendørs bænk med ryglæn, armlæn og vedligeholdelsesfri plast
Udendørs bænk med ryglæn, armlæn og vedligeholdelsesfri plast

Smuk og robust udendørs bænk med ryglæn og armlæn. Bænken er med vedligeholdelsesfri planker i brun genbrugsplast. Stellet er i galvaniseret stål, som males efter ønske. 1875 mm

Ekskl. moms 3.995,00 kr
Inkl. moms 4.993,75 kr
Original københavnerbænk i støbejern og mahogni hårdttræ

KLASSISK Københavnerbænk med originale gavle i sortlakeret støbejern og brædder i olieret mahogni træ. 195 cm. Bænken tilbydes også med grønne planker.

Ekskl. moms 7.895,00 kr
Inkl. moms 9.868,75 kr
Udendørs bænk med ryglæn i galvaniseret stål og mahogni træ

ROBUST udendørs bænk med ryglæn i galvaniseret stål og planker i smuk mahogni hårdt træ. Bænken tilbydes til nedstøbning eller med fod til båboltning. 1800 mm.

Ekskl. moms 1.895,00 kr
Inkl. moms 2.368,75 kr
-16%
Udendørs bænk med ryglæn og genbrugsplast til nedstøbning (fast)
Udendørs bænk med ryglæn og genbrugsplast til nedstøbning (fast)

ROBUST og stilren udendørs bænk med ryglæn til nedstøbning (fast). Bænkestellet er lavet i kraftig galvaniseret stål og plankerne i vedligeholdelsesfri i nonwood genbrugsplast. Bænken leveres også med fod og med mahogni hårdt træ. 180 cm

Ekskl. moms 2.099,00 kr
Inkl. moms 2.623,75 kr
-19%
Udendørs bænk med ryglæn og vedligeholdelsesfri plastplanker
Udendørs bænk med ryglæn og vedligeholdelsesfri plastplanker

ROBUST udendørs bænk med ryglæn og vedligeholdelsesfri planker i nonwood genbrugsplast. Stellet er i kraftig galvaniseret stål og med skråt sæde for god komfort. Bænken leveres fast (til påboltning) eller flytbar. 180 cm.

Ekskl. moms 2.195,00 kr
Inkl. moms 2.743,75 kr
-23%
Udendørs bænk med ryglæn i stål og mahogni hårdt træ
Udendørs bænk med ryglæn i stål og mahogni hårdt træ

ROBUST og stilren udendørs bænk med ryglæn i varmgalvaniseret stål og planker i mahogni hårdt træ. Bænken leveres med fod (flytbar) eller til nedstøbning (fast) i jord. 180 cm.

Ekskl. moms 2.295,00 kr
Inkl. moms 2.868,75 kr
TRÆ-NOLIN 35 træolie fra TRÆ-NORD, 0.75L, 2.5L og 10L
Til alt udendørs og eksotisk træ samt trykimprægnerede møbler og terrasser. TRÆ-NOLIN 35 træolie trækker godt ind i træet, hærder og bindes i træet. Træet bliver smuds og vandafvisende.
Ekskl. moms 179,00 kr
Inkl. moms 223,75 kr

Vores sortiment af udendørs borde, bænke og plinte indbyder til at nyde øjeblikket og omgivelserne hvad enten det er i indkøbscentre, byrum eller offentlige parker. Med gennemførte produkter er det muligt at variere indretningen og samtidig skabe ensartede linjer på store arealer.
Udover at være stilrene, er vore møbler robuste og tåler flittig anvendelse, vekslende trends, vind og vejr.

Sortimentet af udendørs møbler er udviklet til miljøer, hvor det er tilladt at tage det roligt og bare slappe af. I offentlige rum skaber møblerne omgivelserne på samme måde som indretningen skaber atmosfæren i et hjem.

I produktprogrammet indenfor borde, bænke og plinte til inde- og udendørs brug kombineres de strenge krav til udemøbler med komfort, holdbarhed og elegance. De generelt stilrene linjer giver møblerne næsten ubegrænsede brugsmuligheder i næsten alle slags miljøer. Udover traditionelle parkborde, parkbænke og parkplinte, er bænke og plinte blandt andet designet og konstrueret til havnefronte, byrum, golfbaner, kirkegårde, kollegier og idrætsforeninger.

Alle borde, bænke og plinte er udviklet og produceret i Danmark. Møblerne er udført i de lækreste materialer og høj kvalitet.

Vores ambition er at levere parkbænke, havebænke, borde, plinte, der ikke bare er funktionelle, men også forskønner omgivelserne. Sortimentet af borde, bænke og plinte er lavet i gedigne materialer med planker i trykimprægneret fyrretræ, mahogni eller vedligeoldelsesfri genbrugsplast. Alle planker er kendetegnet ved at kræve et minimum af vedligeholdelse.

Stellene er fremstillet i varmgalvaniseret stål, som kan pulverlakers efter ønske.

Afhængigt af miljøet og anvendelsesområdet kan borde, bænke og plinte stå frit, støbes ned eller fastgøres med bolte.

close