Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Genbrugsplast

Alle priser er vejledende og plus moms. Forespørg gerne på tilbud ved større antal.

16 vare(r)

pr. side

 • Runde hegnspæle i genbrugsplast

  Runde hegnspæle i vedligeholdelsesfri genbrugsplast. De runde plast stolper leveres med spids og med eller uden armering. Flere farver og dimensioner.

 • Firkantstolper i vedligeholdelsfri plast

  Firkantstolper og lægter i vedligeholdelsesfri genbrugsplast. De firkantede stolper leveres med eller uden spids samt i farverne brun og grå. Mange dimensioner.

 • Kantsveller i plast

  Praktiske og fleksible vedligeholdelsesfri kantsveller. Kantsvellerne kan lægges oven på hinanden og kobles sammen. Flere farver og størrelser.

 • Sveller i plast til trapper, kantsætning og kantafgrænsning

  Vedligeholdelsesfri plastsveller til trapper, sandkasser, legepladser, mv. Svellerne er i 100% miljøcertificeret genbrugsplast. Bjælkerne fås i grå og brun samt fra 100 til 300 cm. Flere højder og bredder.

 • L-sten sveller i genbrugsplast

  L-profil sten i massiv genbrugsplast til blandt andet bed- og terrassekant, niveaukant og kantsænkning. Vedligeholdelsesfri, solid og hurtig anlægsetablering. Fås i grå og brun samt flere størrelser.

 • Runde palisadestolper i komposit plast

  Vedligeholdelsesfri runde palisadestolper i plast komposit. Palisadestolperne fås grå og brun og i forskellige diameter og længder. Mange anvendelsesformål.

 • Palisadestolper med hulkehl i plast

  Vedligeholdelsesfri palisadestolper med kehl tilbydes i massiv og hul genbrugsplast. Palisadestolperne fås i forskellige diameter og længder. Mange anvendelsesmuligheder.

 • Firkantet palisadestolper i genbrugsplast

  Vedligeholdelsesfri firkantede palisadestolper i grå, brun eller sort genbrugsplast. Nem opsætning, vejrbestandig, lav vægt, minimal vedligeholdelse, mv. Flere dimensioner.
 • Jord- og arealarmering i plast

  Ekstrem kraftig jordarmering til områder med tung trafik. Med dette produkt undgås slid i jordfladen fra selv store køretøjer. Armeringen er med låsesystem, som giver et meget stabilt og stærkt produkt.

 • Jordarmering og vejmarkering

  Solid og praktisk jord- og arealarmeringssystem til parkeringsområder og indkørsler. Armeringssystemet er med effektivt dræningssystem. Mulighed for vejopmærkning.

 • Areal, jord og græsarmering i plast

  OutdoorDesign´s arealarmering og græsarmering i genbrugsplast er et miljøvenligt jordarmeringskoncept, der styrker arealerne uden at jorden komprimeres. Dette opretholder samtidig en effektiv dræningseffekt. Tåler stor belastning og hård frost.

 • Køreplader i genbrugsplast

  Fleksible, praktiske og stærke køreplader i plast. Ideel til midlertidig vej eller afdækning af fodboldbane, græsarealer, mv. Særdeles fremragende alternativ til jernplader, da de kan udlægges uden brug af materiel eller værktøj.
 • Klikgulv i genbrugsplast til inde og ude

  Kraftigt klikgulv i vedligeholdelsesfri genbrugsplast. Klikgulvet er anvendeligt inden- og udendørs. Gulvpladerne fås med og uden dræn. Plastgulvet er velegnet til telte, indkørsler, mv. Prisen er per plade.

  Pris: kr 72,50

  Special Price Ekskl. moms: kr 34 Inkl. moms: kr 42,50

  Se detaljer

 • Fodhegn i genbrugsplast

  Funktionel og enkel fodhegns barriere i genbrugsplast. Fodhegnet fås i grå eller brun. Vedligeholdelsesfri.

 • Plastpullert med eller uden reflekser

  Rund pullert i genbrugsplast med rund top. Plastpullerten er til nedstøbning og fås med eller uden reflekser. Som standard leveres pullerten i grå og ø15 cm. Fås også i brun og ø20 cm.

  Pris: kr 368,75

  Special Price Ekskl. moms: kr 220 Inkl. moms: kr 275

  Se detaljer

 • Firkantet plastpullert med eller uden reflekser

  Enkel, stilren og funktionel firkantet pullert i genbrugsplast. Plastpullerten er med diamantformet top og med eller uden reflekser. Til nedstøbning.

16 vare(r)

pr. side

Genbrugsplast og recyclingplast har mange fordelagtige egenskaber. Fordelene ved produkter i genbrugsplast er blandt andet ingen råd, vedligeholdelsesfri og lang levetid - og bæredygtigt.
Desuden er genbrugsplasten let at arbejde med, eksempelvis er det muligt at skrue, bore, save og fræse i materialet.

OutdoorDesign´s udendørs vedligeholdelsesfri plastprogram består blandt andet af bænke, bordbænkesæt, L-sten, palisadestolper, rundstolper, facadepaneler, svelle, sveller, stolper, brædder, planker, profiler og planker. De fleste produkter i genbrugsplast fås i forskellige farver og størrelser. 

Genbrugsplast til bænke, stolper og planker bliver mere og mere populært på grund af den øgede fokus på holdbarhed og minimale driftsomkostninger.

Genbrugsplast er kontrolleret og certificeret i henhold standarder for genanvendelse af plast. Plasten er miljøgodkendt og kan således benyttes i institutioner og i legepladsløsninger. 
I forbindelse med fremstillingen af genbrugsplasten tilsættes farve, så der opnås et homogent og gennemfarvet materiale.