• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Genbrugsplast

Alle priser er vejledende og plus moms. Forespørg gerne på tilbud ved større antal.
Vis som Liste Gitter

25 varer

pr. side
Faldende orden
4x15x360cm nonwood plastplanke i 100% genbrugsplast

Vedligeholdelsesfri nonwood plastplanke 4x15x360cm i genbrugsplast. Plastplanken er massiv og fås grå, brun, grøn og beige. Plastbrædder er velegnet til renovering af bordbænkesæt. Flere dimensioner.

Ekskl. moms 320,00 kr
Inkl. moms 400,00 kr
Plastplanke 4x12x360cm i genbrugsplast til bænk og bænkesæt stel

Vedligeholdelsesfri planke 4x12x360 cm i gennemfarvet genbrugsplast. Plankerne er rustikke og med flot træstruktur. Plastbrædderne er velegnet til bænke og bordbænkesæt. Sort, grå, grøn og brun. Flere størrelser.

Ekskl. moms 250,00 kr
Inkl. moms 312,50 kr
ROBUST non wood plastplanke med stålarmering til udemøbler

ROBUST brædder i vedligeholdelsesfri genbrugsplast med kraftig indvendig armering i firkantet stål. Plastplankerne er 4,7 cm tykke og fås i 8, 10 og 12 cm brede. Sort, brun, blå, grøn og rød. 150 eller 200 cm.

CLASSIC løse plastplanker i genbrugsplast med jern forstærkning

CLASSIC løs bænkplanke i vedligeholdelsesfri genbrugsplast. Planken kan leveres med eller uden ifræst forstærkning i stål. Planken fås i sort, brun grøn og blå. Fra 40 til 240 cm.

PREMIUM 14x4x180 cm planke i genbrugsplast til bordbænkesæt

Planken er i vedligeholdelsesfri og gennemfarvet genbrugsplast. Plastplanken er fuldstøbt og med runde hjørner. Meget velegnet til udemøbler. Fås i flere farver og længder. 

Ekskl. moms 199,00 kr
Inkl. moms 248,75 kr
ULTRA Løse plastbrædder i vedligeholdelsesfri genbrugsplast

ULTRA plastplanker i brun eller sort vedligeholdelsesfri genbrugsplast. Fra 2,5 meter til 3,6 meter. Flere breder og tykkelser. Planken er velegnet til renovering af bord bænkesæt.

SOLID firkantet sandkasse i vedligeholdelsesfri komposit genbrusplast

ROBUST firkantet sandkasse i vedligeholdelsesfri komposit genbrugsplast til boligforening, børnehave, mv. Lille sandkasse måler 200x200x27 cm. Stor sandkasse måler 300x300x27 cm. Sandkasse i plast med levetid på ca. 30 år.

Ekskl. moms 3.395,00 kr
Inkl. moms 4.243,75 kr
Sandkasse med lang levetid i vedligeholdelsesfri plast (komposit)
Robust sandkasse i kraftigt vedligeholdelsesfri genbrugsplast (komposit). Lille plast sandkasse måler 120x120x30 cm og stor plast sandkasse måler 240x240 cm. Med siddebænk.
Ekskl. moms 2.495,00 kr
Inkl. moms 3.118,75 kr
Sadelstolpe i brun genbrugsplast til fodhegn

Sadelstolpe i vedligeholdelsesfri genbrugsplast til fodhegn. Stolperne fås med træstruktur i brun og grå plast. Typisk anvendes overligger af trykimprægneret fyrretræ. Ø12x95 cm.

Ekskl. moms 140,00 kr
Inkl. moms 175,00 kr
Runde hegnspæle i genbrugsplast

Runde hegnspæle i vedligeholdelsesfri genbrugsplast. De runde plaststolper leveres med spids og med eller uden armering. Flere farver og dimensioner.

Firkantstolper i vedligeholdelsfri plast

Firkantstolper i vedligeholdelsesfri genbrugsplast. De firkantede stolper leveres med eller uden spids samt i farverne brun eller grå. Mange dimensioner.

Kantsvelle i vedligeholdelsesfri genbrugsplast i grå eller brun

Praktisk og fleksibel kantsvelle i vedligeholdelsesfri genbrugsplast i brun eller grå. Kantsvellerne kan lægges oven på hinanden og kobles sammen. Afrundet topkant. 5x26x250 cm

Sveller i plast til trapper, kantsætning og kantafgrænsning

Vedligeholdelsesfri plastsveller til trapper, sandkasser, legepladser, mv. Svellerne er i 100% miljøcertificeret genbrugsplast. Bjælkerne fås i grå og brun samt fra 100 til 300 cm. Flere højder og bredder.

L-sten sveller i genbrugsplast

L-profil sten i massiv genbrugsplast til blandt andet bed- og terrassekant, niveaukant og kantsænkning. Vedligeholdelsesfri, solid og hurtig anlægsetablering. Fås i grå og brun samt flere størrelser.

Runde palisadestolper i komposit plast

Vedligeholdelsesfrie runde palisadestolper i komposit plast. Stolperne fås i farverne grå eller brun og i forskellige dimensioner. Mange anvendelsesformål.

Palisadestolper med hulkehl i plast

Vedligeholdelsesfrie palisadestolper med hulkehl tilbydes i massiv eller hul genbrugsplast. Palisadestolperne fås i forskellige diameter og længder. Mange anvendelsesmuligheder.

Firkantede palisadestolper i genbrugsplast
Vedligeholdelsesfrie firkantede palisadestolper i grå, brun eller sort genbrugsplast. Nem opsætning, vejrbestandig, lav vægt, minimal vedligeholdelse, mv. Flere dimensioner.
Jord- og arealarmering i plast

Ekstrem kraftig jordarmering til områder med tung trafik. Med dette produkt undgås slid i jordfladen fra selv store køretøjer. Armeringen er med låsesystem, som giver et meget stabilt og stærkt produkt.

Jordarmering og vejmarkering

Solid og praktisk jord- og arealarmeringssystem til parkeringsområder og indkørsler. Armeringssystemet er med effektivt dræningssystem. Mulighed for vejopmærkning.

Areal, jord og græsarmering i plast

OutdoorDesign´s arealarmering og græsarmering i genbrugsplast er et miljøvenligt jordarmeringskoncept, der styrker arealerne uden at jorden komprimeres. Dette opretholder samtidig en effektiv dræningseffekt. Tåler stor belastning og hård frost.

Køreplader i brun genbrugsplast

Fleksible, praktiske og stærke køreplader i brun genbrugsplast. Ideel til midlertidig vej eller afdækning af fodboldbane, græsarealer, mv. Særdeles velegnet alternativ til jernplader, da de kan udlægges uden brug af materiel eller værktøj.

-41%
Klikgulv i genbrugsplast til inde og ude
Klikgulv i genbrugsplast til inde og ude

Kraftigt klikgulv i vedligeholdelsesfri genbrugsplast. Klikgulvet er anvendeligt inden- og udendørs. Gulvpladerne fås med og uden dræn. Velegnet til telte, indkørsler, mv. Prisen er per plade.

Ekskl. moms 34,00 kr
Inkl. moms 42,50 kr
Fodhegn i genbrugsplast

Enkelt og funktionelt fodhegn i genbrugsplast. Leveres i grå eller brun. Vedligeholdelsesfri.

Pullert med refleks i genbrugsplast til nedstøbning

Pullert (stele) med refleks og rund top i grå vedligeholdelsesfri genbrugsplast. Pullerten kan også leveres i brun plast og ø200 mm. Til nedstøbning. ø150 x 1500 mm. Levetid ca. 30 år.

Ekskl. moms 325,00 kr
Inkl. moms 406,25 kr
Firkantet pullert i genbrugsplast med reflekser til nedstøbning

Stilren og funktionel firkantet pullert i sort genbrugsplast til nedstøbning. Pullerten er med diamantformet top og 2 reflekser i rød og hvid. 14x14x140 cm. Billig vedligeholdelsesfri stele.

Ekskl. moms 315,00 kr
Inkl. moms 393,75 kr

I en verden med øget fokus på miljøvenlige og bæredygtige løsninger er genbrugsplast et indlysende valg, der - ud over det åbenlyse gavn for vores planet - har mange fordele. Miljøvenlig genbrugsplast er vedligeholdelsesfrit, der spares tid, arbejdskraft og udgifter på vedligeholdelse, hvilket giver driftsbesparelser. Genbrugsplast er gennemfarvet og massivt, modstår råd, tåler hårdt slid og vind og vejr og har ekstrem lang holdbarhed. Vedligeholdelsesfri genbrugsplast er nemt at rengøre med højtryksrenser eller børste. En skønnet levetid på genbrugsplast er 40 til 70 år. Det er et udmærket alternativ til træ, idet plast kan formgives og farves til en god efterligning.

OutdoorDesigns vedligeholdelsesfrie plastprogram indeholder brædder, planker, paneler, lægter samt forskellige typer af stolper og sveller til terrasser, beklædning, legepladser, udemøbler og bordbænkesæt. Derudover forhandler vi pullerter, fodshegn, hegnspæle og sandkasser i det populære materiale. De fleste produkter i genbrugsplast fås i forskellige farver og størrelser. De fleste plastbrædder og plastplanker kan fås forstærket i form af indvendig stålarmering. Produkter inden for genbrugsplast fås i mange farver, størrelser og typer. Desuden er genbrugsplast let at arbejde med, eksempelvis er det muligt at skrue, bore, save og fræse i materialet.

Plastplankerne er massive og består af 100% genbrugsplast. I modsætning til komposit, er der således ingen former for tilsætningsprodukter. Genbrugsplast er kontrolleret og certificeret i henhold standarder for genanvendelse af plast. Plasten er miljøgodkendt og kan således benyttes i institutioner og i legepladsløsninger.

close