Min forespørgsel
Indkøbskurv
Select Store

Referencer

OutdoorDesign leverer parkudstyr og byrumsinventar i meget høj kvalitet fra egen produktion til kunder i primært Danmark, Tyskland, Norge og Sverige. Produkterne er hovedsageligt fremstillet efter danske standarder og håndværkstraditioner.

Udover eget sortiment omfatter produktprogrammet håndplukkede kvalitetsprodukter fra samarbejdspartnere, hvorved vi tilstræber at kunne levere alt inventaret til dit projekt.
Der er ingen opgave der er for lille eller urealistisk, da vi både varetager design, salg og produktion.

Vi er specialister i bordbænkesæt, udendørs bænke, cykelstativer, pullerter, skraldespande, parkgrille, vejbomme (spærrebomme), plantekasser, mv. Produkterne er udviklet til blandt andet skole, universitet, boligforening, grundejerforening, havn, kommune, hotel, sygehus, kirke og campingplads. Generelt vægtes en æstetisk og bæredygtig løsning, hvor der også er tænkt på vedligehold, holdbarhed og komfort.

Nedenfor ses nogle af de projekter, som OutdoorDesign indgår i til både byrum, parker, pladser og det åbne landskab. Vi er stolte af vores arbejde, og håber, at vores cases kan give inspiration til projektet.

Galvaniseret cykelstativer til skole i Odense

Projektet på Munkebjergskolen omfattede en komplet løsning i form af indretningsforslag, produktforslag samt etablering af flisebelægning og montering af cykelstativer. Skolens krav til projektet var solide og funktionelle cykelstativer og indretning af 150 cykelpladser i 2 områder. Udover leveringen og opsætningen af cykelstativerne, varetog OutdoorDesign også flisearbejde.

PRO modulopbygget cykelstativ til nedstøbning blev anbefalet til skolen, da det passer til små og store cykler. Samtidig er cykelstativet meget fleksibelt, da modulerne fremstilles efter behov. På Munkebjergskolen blev der anvendt enkelt- og dobbeltsidet cykelstativer samt 45 og 90 graders cykelholdere. De enkelte moduler indeholdt op til 12 cykelpladser.

Skoleleder Finn Holm Ewald var meget tilfreds med resultatet. "Vi er meget tilfredse med de nye cykelområder. Det er blevet præcist så godt, som vi håbede på."

Se vores store sortiment af cykelstativer og cykelstander

Kvadratisk bordbænkesæt med mahogni planker til boligforening

Eksklusivt kvadratisk bordbænkesæt i høj kvalitet med planker af sipo mahogni, som har et meget højt indhold af olie og salt, der gør det modstandsdygtigt over for påvirkning fra vejr og vind, råd og svamp. Det viste bordbænkesæt er med brede planker, som giver en god siddekomfort. Sæderne er ligeledes skrånende, hvilket øger siddekomforten. Derudover ledes regnvand væk. Stellet er med fødder, så det ikke vipper. Plankerne er monteret med undersænkede bolte, hvilket understreger den høje kvalitet og det gedigne håndværk.

Vi leverer bord bænkesæt til skoler, universiteter, boligforeninger, havne, mv. 

Se vores mange Bordbænkesæt

 

Gadbjerg - PRO by- og parkbænk med mahognitræ til nedstøbning

PRO by- og park møbelserien er kvalitet med fremragende komfort pakket ind i klassisk elegance. Billedet viser en solid parkbænk med galvaniserede søjler og planker i hårdt mahognitræ. PRO Serien omfatter også parkborde og andre typer udendørsbænke til nedstøbning eller påboltning.

Lis, som har stået for at finde en udendørs parkbænk til et fælles naturområde, er meget tilfreds med valget. "Den passer godt ind i naturen og folk er meget glade for komforten. Det betyder meget for mig."

Cykelstativer, bænke, plantekasser og blomsterkasser til boligforening

OutdoorDesign forskønner byrummet med udendørsinventar, parkudstyr og byrumsmøbler. Her bordbænkesæt, bænke, skraldespande og cykelstativer til boligforening på Sjælland. Se mere her

Cykelstativ til McDonald's

Galvaniseret cykelstativ til McDonald's i Grønnemose på Fyn. 

Cykelstativet leveres med beslag til montering på væg eller søjler til nedstøbning. 

Cykelstativer i galvaniseret stål til Gymnasium på Fyn

Galvaniseret cykelstativ i kraftig varmgalvaniseret stål til væg, nedstøbning eller påboltning.

Cykelstativet er modulopbygget og kan laves efter ønske.

 

OUH - spærrebomme i varmgalvaniseret stål med reflekser

OutdoorDesign udfører specialløsninger efter kundens ønske. Der leveres både stationære og drejelige spærrebomme i længder efter behov. Vi står gerne til rådighed med individuel rådgivning.

Forskønnelse af bymiljø ved hjælp af enkle og funktionelle spærrebomme i varmgalvaniseret stål. Spærrebommene er markeret med synlige selvklæbende refleksbånd og nedstøbte for solid og stabil løsning. 

 

 

Elektrisk udendørs grill og bord bænkesæt til havn

Elektrisk udendørs grill i rustfri stål til havn, campingplads eller offentlig park. Undgå åben ild og kulaffald. Grillen er klar efter 8 minutter. Driftsøkonomisk, praktisk og nem løsning. Se vores store sortiment af grille

Tilhørende vedligeholdelsesfri bordbænkesæt i varmgalvaniseret stål og med brædder i genbrugsplast. Ekstremt robust og med fremragende siddekomfort.
Se vores store sortiment af bordbænkesæt

Grill og bordbænkesæt leveret til havn på Sjælland.

Byrumsinventar og parkudstyr til ejerforening i Aarhus

OutdoorDesign er totalleverandør af udendørsinventar og byrumsmøbler. I dette tilfælde udendørs bænk med ryglæn og mahogni brædder, væghængte skraldespande, affaldsbeholdere til påboltning, vedligeholdelsesfrie plantekasser og bordbænkesæt med genbrugsplast (komposit).

Se vores store sortiment på hjemmesiden og køb direkte.

Dyrenes Beskyttelse - cykelstativer til væg og søjlemontering
PRO Cykelstativ med vægbeslag og søjler til nedstøbning. Galvaniseret, sandblæst og pulverlakeret. Velegnet til både store og små cykler. Som standard leveres cykelstativet med 4, 5 eller 6 pladser samt 45 eller 90 graders cykelholdere.
Boligkompleks i Ringe - overdækninger, stibomme, bænkesæt, mv.
Totalleverance af byrumsinventar til 46 boliger opført af FAB. Udarbejdet af Archidea arkitekter. Cykeloverdækninger, bordbænkesæt med mahogni, cykelstativer til væg og nedstøbning, skraldespande, stibomme, mv.
Stor grill (parkgrill) med 2 grillriste til boligforening i Herfølge

Stor tyveri- og vandalsikret udendørs grill, model gruppegrill Backyard Company L-1500/S, med 2 grillriste.

Med et samlet grillareal på næsten 1 m2 er denne parkgrill velegnet til større grupper (forsamlinger).

Selve grillristen er udført i 13 mm massivt rundstål og grillkassen er i 4,5 mm kraftigt pladestål. Hele grillen er lakeret i varmebestandig maling.

Grillen er velegnet til boligforening, havn, offentlig park, shelterplads og campingplads.

Se vores store udvalg af Grille

Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt til Gymnasium

ROBUST bordbænkesæt i galvaniseret stål og vedligeholdelsesfri nonwood genbrugsplast til Gymnasium i København.
Se vores store sortiment af bord bænkesæt direkte fra egen produktion.

Sygehus i Nykøbing Falster - cykelskure, cykelstativer og bænke

Helhedsløsning med cykeloverdækninger, cykelstativer og bænke til akutsygehus i Nykøbing Falster. Stilren og robust cykeloverdækning i corten stål med græstag, pulverlakeret cykelstativ og solide bænke i stål og mahogni med lang levetid. 

Butikscenter i Kolding - stålpullert med refleks og rund top til nedstøbning
Diskret, men synlig pullertløsning til parkeringsareal ved butikscenter i Kolding. Billedet er taget foran McDonalds. Den viste pullertmodel til nedstøbning er fremstillet i varmgalvaniseret stål med rund top, 3 neddrejninger til reflekser og måler ø114x1200mm. Leveres med hvid, gul eller rød refleks.
Offentlig park i Odense - bålplads med svingbar grillrist

Tyveri- og hærværkssikret svinggrill i kraftig stål placeret i offentlig park i Odense. Bål- og grillpladsen er velegnet til kørestolsbrugere på grund af den høje anvendelseshøjde.

OutdoorDesign tilbyder et unikt sortiment af bål- og grillpladser til blandt andet lystbådhavne, campingpladser, grundejerforeninger, spejdere, boligforeninger og offentlige parker. Læs mere om vores produkter på hjemmesiden.

Odense stadion - vedligeholdelsesfrie plinte
Solide plinte/bænke uden ryglæn med galvaniseret stålstel og vedligeholdelsesfrie planker i komposit genbrugsplast til fodboldstation i Odense. De viste bænke er boltet til fliseunderlaget.
Sydhavn skole - hjerteformet cykelstativ
Cykelstativ i varmgalvaniseret stål med ø89 endesøjler til nedstøbning. Skrå og vinkelret parkering. Robust og praktisk cykelstativ til cykler i alle størrelser.
Grill (bålsted) til borgerforening på Fyn

Tyveri- og hærværkssikret grill (bålsted) til fælles bålplads. Bålstedet er yderst velegnet til borgerforening, spejdergruppe, boligforening, havn, børnehave, shelter, mv.

Bålstedet (bålkøkkenet) er med kraftig grillrist, som kan højdejusteres trinløst og vippes bagover (for rent bålsted).

Se vores unikke sortiment indenfor bålsteder og tilbehør - Bålsteder 

Boligforening i Nyborg - komplet bålplads med bålbænk, bålstativ og bordbænkesæt
OutdoorDesign er kendetegnet ved båludstyr i høj kvalitet til offentlig og privat brug. Vores bålsteder og grille er velegnede til parker, haver, camping, havne, institutioner, shelter pladser, mv. På billedet et eksempel på en komplet bålplads til boligforening i Nyborg.
Skagen Bryghus - vedligeholdelsesfrie bordbænkesæt

OutdoorDesign er leverancedygtig i større antal af vores produkter, som her en leverance på 44 solide og praktiske bordbænkesæt til Skagen Bryghus. Den viste model er vedligeholdelsesfri med fuldsvejset stel og plastpanker, 180 cm langt og med plads til 6-8 personer. Her vist uden ryglæn, men fås også med ryglæn eller i en kvadratisk variant.  

 

Udendørs bænk og skraldespand til boligbyggeri i Aalborg

Udendørs bænk med ryglæn, armlæn og mahogni hårdttræ. Solidt stel i varmgalvaniseret stål, som er pulverlakeret RAL 7021. Se vores store sortiment af bænke, bord bænkesæt og skraldespande her

Pullert (stele) til Odense Kommune (centrum)

Aftagelig (demonterbar) pullert med refleks til Odense midtby. Stelen står på ny plads i Odense Centrum.

Pullert overdelen kan afmonteres, hvis der måtte være behov for dette. Ved påkørsel udskiftes indvendigt brudstykke, så der ikke skal opsættes en ny stele med dertil hørende udgifter. 

Se vores store sortiment af pullert (stele) i træ, gummi, plast, varmgalvaniseret stål og støbt aluminium. Pullerterne kan ses og købes på hjemmesiden.

Udendørs bænk med ryglæn til boligforening på Sjælland

Udendørs bænk med ryglæn, armlæn og planker i mahogni hårdttræ. Solidt stel i varmgalvaniseret stål, som er pulverlakeret sort RAL 9005. Se vores store sortiment af udendørsmøbler, parkudstyr og byrumsinventar.

Shelter bålsted med 2 grillriste til naturpark på Fyn

Tyveri- og hærværkssikret bålsted med 2 grillriste til shelter plads på Fyn. Bålstedet er fremstillet i meget kraftig jern (stål) og fastgøres til jorden ved hjælp af jordspyd.

Selve vippe ristene hviler solidt på bålfadets kant, som er valset for ekstra styrke og finish. Bålstedet er meget velegnet til større grupper (mange mennesker). 

Se vores store sortiment af Bålsteder 

Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt til idrætscenter ved Aarhus

ROBUST bordbænkesæt uden ryglæn i galvaniseret stål og vedligeholdelsesfri genbrugsplast (komposit) til idrætscenter tæt på Aarhus.
Se priser på vores mange bordbænkesæt her

Vedligeholdelsesfrit bord bænkesæt med ryglæn til boligforening i Odense

PREMIUM bordbænkesæt med ryglæn i galvaniseret stål og vedligeholdelsesfri genbrugsplast (komposit) til boligforening i Odense.
Se priser på vores mange bordbænkesæt her

Københavnerbænk og cykelstativer til Vejle gågade

Undendørs bænk (Københavnerbænk) med gavle i sortlakeret støbejern og planker (brædder) i mahogni hårdt træ til Vejle midtby. Cykelstativerne er fremstillet i galvaniseret stål og til 6 cykler per modul. 

Se vores store sortiment af udendørs bænke her.

Vores cykelstativer fra egen produktion ses her.

Bænke, cykelstativer, plantekasser og skraldespande til boligbyggeri

Udendørs bænke, cykelstativer, plantekasser og skraldespande til boligbyggeri i Aarhus. Se vores store sortiment af byrumsinventar og parkudstyr her

Overdækket bordbænkesæt med mahogni til Rigsadvokaten

PREMIUM overdækket (med tag) bordbænkesæt i høj kvalitet med planker af sipo mahogni, som har et meget højt indhold af olie og salt, der gør det modstandsdygtigt over for påvirkning fra vejr og vind, råd og svamp. Plankerne kan også leveres i vedligeholdelsesfri genbrugsplast.

Vi leverer bord bænkesæt til skoler, universiteter, boligforeninger, havne, mv. I dette tilfælde bordbænkesæt til rigsadvokaten i København. 

Se vores mange Bordbænkesæt

 

Vedligeholdelsesfri cykeloverdækning i galvaniseret stål til firma

Cykeloverdækning i galvaniseret stål til Vitrex Medical A/S (København).
En nem, stilren og praktisk overdækning til virksomhed, skole, sygehus, mv.

Se prisen på overdækningen her

Bordbænkesæt med vippesæde til Carlsberg byen

Bordbænkesæt uden ryglæn med vippesæde i galvaniseret stål og mahogni hårdt træ. Dette er et bordbænkesæt i høj kvalitet med planker af sipo mahogni, som har et meget højt indhold af olie og salt, der gør det modstandsdygtigt over for påvirkning fra vejr og vind, råd og svamp.

Vi leverer bord bænkesæt til skole, universitet, boligforening, havn, mv. I dette tilfælde bordbænkesæt til restaurant i Carlsberg byen i København. 

Se vores mange Bordbænkesæt

 

Galvaniseret cykelstativ til bypark i Assens

CORE cykelstativ i kraftig galvaniseret stål til bypark i Assens. Cykelstativet er kendetegnet ved at være enkeltsidet, modulopbygget og fritstående (til nedstøbning). Cykelbøjlerne er vinkelret (lige parkering) og koniske (ovale) med klemmeeffekt.

Cykelstativet er kendetegnet ved at være stilrent, solidt og vedligeholdelsesfrit med levetid på ca. 30 år.

Cykelstativer fra OutdoorDesign ses her

Pullert, plint, højbed og plantekasse til kontorfællesskab

OutdoorDesign forskønner byrummet med vedligeholdelsesfri udendørsinventar og udendørsmøbler til ethvert behov. Her pullert, plantekasse, højbed og plint i galvaniseret stål og mahogni træ til kontorfællesskab i København.

Produkterne kan købes på hjemmesiden.
Se mere her

Cykelstativer til DFDS hovedkontor i København

Cykelstativer i galvaniseret stål til nyt DFDS hovedkontor i København. Modellen er kendetegnet ved at være elegant og cykelholderne passer til alle dækstørrelser.

Cykelstativer fra OutdoorDesign ses her

Udendørsinventar (byrumsinventar) til NYT OUH

Projekt "NYT OUH", det nye supersygehus i Odense, indebærer levering af forskelligt byrumsinventar i høj kvalitet. Disse produkter er med til at skabe et praktisk, funktionelt og stilrent udendørsmiljø, hvor der ikke skal tænkes på vedligeholdelse.

Se vores cykelstativer, affaldsspande, bordbænkesæt, pullerter, bænke, mv.

Ovennævnte referencer er eksempler på leverancer. De fleste produkter er standardvarer, men vi fremstiller også individuelle løsninger.

Alle de viste varer kan ses og købes på hjemmesiden.