• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Referencer

Boligforening på Sjælland - kvadratisk bordbænkesæt med mahogni planker

Eksklusivt kvadratisk bordbænkesæt i høj kvalitet med planker af sipo mahogni, som har et meget højt indhold af olie og salt, der gør det modstandsdygtigt over for påvirkning fra vejr og vind, råd og svamp. Det viste bordbænkesæt er med brede planker, som giver en god siddekomfort. Sæderne er ligeledes skrånende, hvilket øger siddekomforten. Derudover ledes regnvand væk. Stellet er med fødder, så det ikke vipper. Plankerne er monteret med undersænkede bolte, hvilket understreger den høje kvalitet og det gedigne håndværk.

Kunden og brugerne var meget tilfredse med de leverede bordbænkesæt fra OutdoorDesign.

 

Gadbjerg - PRO by- og parkbænk med mahognitræ til nedstøbning

PRO by- og park møbelserien er kvalitet med fremragende komfort pakket ind i klassisk elegance. Billedet viser en solid parkbænk med galvaniserede søjler og planker i hårdt mahognitræ. PRO Serien omfatter også parkborde og andre typer udendørsbænke til nedstøbning eller påboltning.

Lis, som har stået for at finde en udendørs parkbænk til et fælles naturområde, er meget tilfreds med valget. "Den passer godt ind i naturen og folk er meget glade for komforten. Det betyder meget for mig."

Info-teria Lillebælt Nord - udendørs affaldsbeholder med sokkel, låg og askebæger

Robust og funktionel affaldsbeholder med rundt svøb, sokkel, låg og lås eller askebæger. Den viste model, PRO udendørs affaldsbeholder, er fremstillet i galvaniseret stål til montage på underlag eller væg. Affaldsbeholderen leveres galvaniseret og pulverlakeret. 83 liter. Kan leveres med sort inderspand og affaldsposer. Option: svøb med laserskåret firmalogo.

 

 

Cykelstativ til McDonald's

Galvaniseret cykelstativ til McDonald's i Grønnemose på Fyn. 

Cykelstativet leveres med beslag til montering på væg eller søjler til nedstøbning. 

Cykelstativer i galvaniseret stål til Gymnasium på Fyn

Galvaniseret cykelstativ i kraftig varmgalvaniseret stål til væg, nedstøbning eller påboltning.

Cykelstativet er modulopbygget og kan laves efter ønske.

 

OUH - spærrebomme i varmgalvaniseret stål med reflekser

OutdoorDesign udfører specialløsninger efter kundens ønske. Der leveres både stationære og drejelige spærrebomme i længder efter behov. Vi står gerne til rådighed med individuel rådgivning.

Forskønnelse af bymiljø ved hjælp af enkle og funktionelle spærrebomme i varmgalvaniseret stål. Spærrebommene er markeret med synlige selvklæbende refleksbånd og nedstøbte for solid og stabil løsning. 

 

 

Marina i Nykøbing Sjælland - elektrisk udendørsgrill og bordbænkesæt
Elektrisk udendørsgrill og vedligeholdelsesfrie bordbænkesæt ved marina i i Nykøbing Sjælland. Det viste bordbænkesæt i galvaniseret stål og genbrugsplast er ekstremt robust og med fremragende siddekomfort. Elektrisk grill til havn, campingplads eller park. Undgå åben ild og kulaffald. Grillen er klar efter 8 minutter. Driftsøkonomisk, praktisk og nem løsning.
Dyrenes Beskyttelse - cykelstativer til væg og søjlemontering
PRO Cykelstativ med vægbeslag og søjler til nedstøbning. Galvaniseret, sandblæst og pulverlakeret. Velegnet til både store og små cykler. Som standard leveres cykelstativet med 4, 5 eller 6 pladser samt 45 eller 90 graders cykelholdere.
Boligkompleks i Ringe - overdækninger, stibomme, bænkesæt, mv.
Totalleverance af byrumsinventar til 46 boliger opført af FAB. Udarbejdet af Archidea arkitekter. Cykeloverdækninger, bordbænkesæt med mahogni, cykelstativer til væg og nedstøbning, skraldespande, stibomme, mv.
Boligforening i Herfølge - tyverisikret parkgrill

Tyveri- og vandalsikret park-og havegrill, model Gruppegrill L-1500/S. Med en grillrist på næsten 1 m2 en gruppegrill til større forsamlinger. Selve grillristen er udført i 13 mm massivt rundstål; grillkassen er i 4,5 mm kraftigt pladestål. Hele grillen er lakeret i varmebestandig maling.

Sygehus i Nykøbing Falster - cykelskure, cykelstativer og bænke

Helhedsløsning med cykeloverdækninger, cykelstativer og bænke til akutsygehus i Nykøbing Falster. Stilren og robust cykeloverdækning i corten stål med græstag, pulverlakeret cykelstativ og solide bænke i stål og mahogni med lang levetid. 

Butikscenter i Kolding - stålpullert med refleks og rund top til nedstøbning
Diskret, men synlig pullertløsning til parkeringsareal ved butikscenter i Kolding. Billedet er taget foran McDonalds. Den viste pullertmodel til nedstøbning er fremstillet i varmgalvaniseret stål med rund top, 3 neddrejninger til reflekser og måler ø114x1200mm. Leveres med hvid, gul eller rød refleks.
Offentlig park i Odense - bålplads med svingbar grillrist

Tyveri- og hærværkssikret svinggrill i kraftig stål placeret i offentlig park i Odense. Bål- og grillpladsen er velegnet til kørestolsbrugere på grund af den høje anvendelseshøjde.

OutdoorDesign tilbyder et unikt sortiment af bål- og grillpladser til blandt andet lystbådhavne, campingpladser, grundejerforeninger, spejdere, boligforeninger og offentlige parker. Læs mere om vores produkter på hjemmesiden.

Odense stadion - vedligeholdelsesfrie plinte
Solide plinte/bænke uden ryglæn med galvaniseret stålstel og vedligeholdelsesfrie planker i komposit genbrugsplast til fodboldstation i Odense. De viste bænke er boltet til fliseunderlaget.
Sydhavn skole - hjerteformet cykelstativ
Cykelstativ i varmgalvaniseret stål med ø89 endesøjler til nedstøbning. Skrå og vinkelret parkering. Robust og praktisk cykelstativ til cykler i alle størrelser.
Offentlig bålplads med bænk og grill
Tyveri- og hærværkssikret bålplads og vedligeholdelsesfri bænk
Boligforening i Nyborg - komplet bålplads med bålbænk, bålstativ og bordbænkesæt
OutdoorDesign er kendetegnet ved båludstyr i høj kvalitet til offentlig og privat brug. Vores bålsteder og grille er velegnede til parker, haver, camping, havne, institutioner, shelter pladser, mv. På billedet et eksempel på en komplet bålplads til boligforening i Nyborg.
Skagen Bryghus - vedligeholdelsesfrie bordbænkesæt

OutdoorDesign er leverancedygtig i større antal af vores produkter, som her en leverance på 44 solide og praktiske bordbænkesæt til Skagen Bryghus. Den viste model er vedligeholdelsesfri med fuldsvejset stel og plastpanker, 180 cm langt og med plads til 6-8 personer. Her vist uden ryglæn, men fås også med ryglæn eller i en kvadratisk variant.  

 

Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt til Gymnasium

ROBUST bordbænkesæt i galvaniseret stål og vedligeholdelsesfri nonwood genbrugsplast til Gymnasium i København.
Se vores store sortiment af bord bænkesæt direkte fra egen produktion.

Munkebjergskolen

Projekt på Munkebjergskolen omfattede en komplet løsning i form af indretningsforslag, produktforslag samt etablering af flisebelægning og montering af cykelstativer. Skolens krav til projektet var solide og funktionelle cykelstativer og indretning af 150 cykelpladser i 2 områder. Udover leveringen og opsætningen af cykelstativer, varetog OutdoorDesign også flisearbejde.

PRO modulopbygget cykelstativ til nedstøbning blev anbefalet til skolen, da det passer til små og store cykler. Samtidig er cykelstativet meget fleksibelt, da modulerne fremstilles efter behov. På Munkebjergskolen blev der anvendt enkelt- og dobbeltsidet cykelstativer samt 45 og 90 graders cykelholdere. De enkelte moduler indeholdt op til 12 cykelpladser.

Skoleleder Finn Holm Ewald var meget tilfreds med resultatet. "Vi er meget tilfredse med de nye cykelområder. Det er blevet præcist så godt, som vi håbede på."

Pullert (stele) til Odense Kommune (centrum)

Aftagelig (demonterbar) pullert med refleks til Odense midtby. Stelen står på ny plads i Odense Centrum.

Pullert overdelen kan afmonteres, hvis der måtte være behov for dette. Ved påkørsel udskiftes indvendigt brudstykke, så der ikke skal opsættes en ny stele med dertil hørende udgifter. 

Se vores store sortiment af pullert (stele) i træ, gummi, plast, varmgalvaniseret stål og støbt aluminium. Pullerterne kan ses og købes på hjemmesiden.

Byrumsinventar og parkudstyr til ejerforening i Aarhus

OutdoorDesign er totalleverandør af udendørsinventar og byrumsmøbler. I dette tilfælde udendørs bænk med ryglæn og mahogni, væghængte skraldespande, affaldsbeholdere til påboltning, vedligeholdelsesfrie plantekasser og bordbænkesæt med genbrugsplast.

Se vores store sortiment på hjemmesiden og køb direkte.

Udendørs bænk og skraldespand til boligbyggeri i Aalborg

Udendørs bænk med ryglæn, armlæn og mahogni hårdttræ. Solidt stel i varmgalvaniseret stål, som er pulverlakeret RAL 7021. Se vores store sortiment af bænke, bord bænkesæt og skraldespande.

close