• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Vejbomme (spærrebom)

Trafikværn som spærrebomme, vejbomme, svingbomme, stibomme, kædebomme, parkeringsbøjler og lygtepælbeskytter er en effektiv løsning til afspærring, der sikrer tryghed for bløde trafikanter. Til regulering af trafik og anden form for passage på stier, veje og pladser finder du hos OutdoorDesign en stationær eller aftagelig spærrebom, en svingbar vejbom og fast gelænder/rækværk, der kan afhjælpe de fleste behov.

Vis som Liste Gitter

22 varer

Faldende orden
Drejelig spærrebom (svingbom) til sti og vej med hængelås

ROBUST drejelig (svingbar) spærrebom (svingbom) i kraftig galvaniseret stål, designet til hængelås og kan låses i 4 retvinklede positioner. Denne vejbom (stibom) er til nedstøbning og kan leveres med reflekser. Fra 1 til 3 meter.

Varenr:SROB
Ekskl. moms 2.495,00 kr.
Inkl. moms 3.118,75 kr.
Svingbar spærrebom (stibom) til vej og sti med hængelås

SBGH svingbar (drejelig) vejbom i galvaniseret stål til hængelås. Denne spærrebom (stibom) leveres med refleks og søjle til nedstøbning. Svingbommen lagerføres i længderne 1,65 m og 2 m.

Varenr:SBGH
Ekskl. moms 3.395,00 kr.
Inkl. moms 4.243,75 kr.
Drejelig spærrebom (svingbom) med trekantslås til vej og sti

SBGT svingbar spærrebom (stibom) i galvaniseret stål til påboltning eller nedstøbning. Denne vejbom leveres op til 2 meter og med trekantslås (trekantnøgle) og reflekser. 

Varenr:SBGT
Ekskl. moms 5.100,00 kr.
Inkl. moms 6.375,00 kr.
SBAX svingbar spærrebom (vejbom) med lås og refleks

BBAX svingbar (drejelig) spærrebom i varmgalvaniseret stål til trakantnøgle eller cylinderlås. Denne stibom fås i længderne 150, 200, 250 og 300 cm. Leveres med reflekser. 

Varenr:SBAX
Ekskl. moms 7.995,00 kr.
Inkl. moms 9.993,75 kr.
Selvlukkende spærrebom (vejbom) med plastkappe

SBIR selvlukkende spærrebom (stibom) med kappe i rød, sort, grå eller grøn plast. Denne vejbom (svingbom) fås i længderne 1,5 m og 2 m.

Varenr:SBIR
Ekskl. moms 8.595,00 kr.
Inkl. moms 10.743,75 kr.
Drejelig spærrebom (vej bom) med lås til vej eller sti

ROBUST og elegant svingbar spærrebom (svingbom) til vej og sti i kraftig varmgalvaniseret stål. Denne stibom (vej bom) er til hængelås, cylinderlås eller trekantlås. Bommen er til nedstøbning og fra 1,5 til 3,5 meter.

Varenr:S413_151VB
Ekskl. moms 3.388,00 kr.
Inkl. moms 4.235,00 kr.
Drejelig spærrebom (vej bom) med lås til vej og sti

Svingbar (drejelig) spærrebom til vej og sti i kraftig varmgalvaniseret stål. Denne vej bom (svingbom) er designet til hængelås, cylinderlås eller trekantlås. Praktisk svingbom til nedstøbning. Fra 1,5 til 3,5 meter.

Varenr:S4113_15VB
Ekskl. moms 3.588,00 kr.
Inkl. moms 4.485,00 kr.
Lang svingbar spærrebom (vej bom) med justerbar længde

Lang svingbar (drejelig) spærrebom (stibom) i meget kraftig varmgalvaniseret stål med refleks. Denne vej bom fås i justérbare længder (teleskopisk) fra 3,2 til 8 m. Modtagerstolpe (anslagsstolpe) fås som tilkøb. Velegnet til brede stier og veje.

Varenr:SVB
Ekskl. moms 7.881,00 kr.
Inkl. moms 9.851,25 kr.
Spærrebom (hævebom / vippebom) med kontravægt eller gasfjeder

Adgangsbarriere (bomanlæg) med kontravægt eller gasfjeder og fast modtagerstolpe i vejrbestandigt vamgalvaniseret stål. Tilvalg af hængelås af enten cylinderlås eller trekantlås. bommern kan fås i længder fra 3 til 7 meter.

Varenr:S411_30VPB
Ekskl. moms 5.095,00 kr.
Inkl. moms 6.368,75 kr.
Hæve / vippebom (spærrebom) med kontravægt eller gasfjeder

Vippebom (hævebom) til vej og sti i kraftig galvaniseret stål. Adgangsbarriere (bomanlæg) med kontravægt eller gasfjeder samt integreret støttepæl. Denne spærrebom er til hængelås, cylinderlås eller trekantlås. Fra 3 til 7 meter.

Varenr:S411_30VPB-1
Ekskl. moms 6.995,00 kr.
Inkl. moms 8.743,75 kr.
Højde spærrebom (højdebom) til regulering af trafik

Højde spærrebom (højdebom) til regulering af trafik i kraftig galvaniseret stål med refleks. Højdebommen er til vejbredder op til 6 meter og frihøjder op til 2,3 meter. Denne vejbom er til nedstøbning eller boltmontage.

Varenr:SHBOM
Ekskl. moms 5.995,00 kr.
Inkl. moms 7.493,75 kr.
Stationær spærrebom (stibom) i galvaniseret stål til nedstøbning

Stationær spærrebom (stibom) i galvaniseret stål til nedstøbning eller boltmontage (med flange). Denne vejbom (stålbøjle) egner sig også som rækværk (perimeterværn). Stibommen er fremstillet i ø45 eller ø60 mm rør. Op til 3 meter. 

Varenr:SSTAUS
Ekskl. moms 575,00 kr.
Inkl. moms 718,75 kr.
Stationær spærrebom (vejbom) i galvaniseret stål til nedstøbning

Stationær spærrebom (stålbøjle) til vej og sti med tværstiver (knæ) i galvaniseret stål. Denne faste vejbom er til nedstøbning og i kraftig ø48 eller ø60 mm rør. Fra 0,5 til 3 meter. Kan også bruges til rækværk (gelænder), perimeter værn og afspærring.

Varenr:SSPROSSE
Ekskl. moms 1.095,00 kr.
Inkl. moms 1.368,75 kr.
Aftagelig spærrebom (vejbom) til nedstøbning i galvaniseret stål

Stationær (fast) eller aftagelig spærrebom med tværstiver i varmgalvaniseret stål. Vejbommen er til nedstøbning og fremstillet i kraftigt ø60 mm rør. Fra 1 til 2,5 meter.

Varenr:SSPAFT
Ekskl. moms 2.095,00 kr.
Inkl. moms 2.618,75 kr.
Pullert i galvaniseret stål med øje og kæde (kæde bom)

Pullert (kæde bom) med øje og kæde i galvaniseret stål til afspærring (indkørsel). Pullert (stolpe) nedstøbes i terræn. ø89 og ø114 mm. Kan leveres malet.

Varenr:PKÆDESCH
Ekskl. moms 448,00 kr.
Inkl. moms 560,00 kr.
Kædebom - pullert i galvaniseret stål med øje, kæde og lås

Kædebom bestående af to pullerter i galvaniseret stål med øje, lås og kæde til afspærring. Det er muligt at fastlåse kæden til pullerten med en nøgle (cylinderlås). Pullert påboltes eller nedstøbes. Pris angivet er for 2 pullerter og 3 m kæde. Længere kæder fås som tilkøb. 

Varenr:P4711PB
Ekskl. moms 1.995,00 kr.
Inkl. moms 2.493,75 kr.
Kædebom - 2 pullert i galvaniseret stål med øje og kæde til afspærring

Kædebom bestående af to pullert i galvaniseret stål med øje og kæde til afspærring. Kæden leveres med håndtag med krog til nem fastgørelse. Det er muligt at fastlåse krogen til pullerten med en hængelås. Stolper nedstøbes. Pris angivet er for 2 pullerter og 3 m kæde. Længere kæder fås som tilkøb.

Varenr:PKÆDEAFSP
Ekskl. moms 2.195,00 kr.
Inkl. moms 2.743,75 kr.
Bøjlepullert (mastebeskytter) i galvaniseret stål til beskyttelse af lygtepæl

Solid bøjlepullert (mastebeskytter) i galvaniseret stål til beskyttelse af lygtepæl (lysmast). Påkørselsbøjlen er til lygtepæl på parkeringsplads, sti, vej, mv. Solidt og stilrent dansk design.

Varenr:Lygtebesk
Ekskl. moms 2.595,00 kr.
Inkl. moms 3.243,75 kr.
Parkeringsbom (parkeringsbøjle) til afspærring af parkeringsplads

Bøjelig parkeringsbarriere (parkeringsbøjle) til afspærring af parkeringsplads. Parkeringsbommen (P-vagt) kan vippes og er med lås. 

Varenr:P40220UZB
Ekskl. moms 1.499,00 kr.
Inkl. moms 1.873,75 kr.
P-vagt (parkeringsbøjle) til afspærring af parkeringsplads

Parkeringsbarriere (parkeringsbøjle) med refleks i galvaniseret stål til afspærring af parkeringsplads. Denne parkeringsbom (P-vagt) kan vippes og er med trekantlås eller cylinderlås. Til nedstøbning eller påboltning.

Varenr:P4709UZB
Ekskl. moms 1.095,00 kr.
Inkl. moms 1.368,75 kr.
Sadelstolper i vedligeholdelsesfri genbrugsplast til fodhegn

Sadelstolper i vedligeholdelsesfri genbrugsplast til fodhegn, ø12x95 cm. Stolperne fås med træstruktur i brun og grå plast. Overligger af trykimprægneret fyrretræ eller genbrugsplast.

Varenr:PPSB120095
Ekskl. moms 130,00 kr.
Inkl. moms 162,50 kr.
Selvklæbende refleksbånd i hvid, gul eller rød folie

REFLEXITE ORALITE selvklæbende refleksbånd til udendørs brug. Refleksfolien leveres i farverne hvid, gul eller rød og i bredde 50 mm eller 25 mm. Den oplyste pris er per løbende meter.

Varenr:REFLEKSBÅNDHGR
Ekskl. moms 35,00 kr.
Inkl. moms 43,75 kr.

Spærrebom til vej og sti

Spærrebomme løser effektivt behovet for trafikregulering og afspærring i byrummet, på stier og veje, ved boligkomplekser, i parker eller andre offentlige pladser. I vores sortiment indgår forskellige modeller af klassiske spærrebomme, der tjener som diskrete og effektive barrierer i omgivelserne. Spærrebomme har forskellige betegnelser, alt efter deres formål, og de kan monteres enkeltsidet eller dobbeltsidet.

En stibom er oftest med en mindre bredde og monteret dobbeltsidet på passager, hvor man ønsker at hindre adgang for køretøjer, men samtidig tillader cyklister og fodfængere at passere frit. Denne løsning tvinger ligeledes cyklister og knallertførere til at sætte farten ned.

Vejbomme er med en større bredde og anvendes til at spærre for gennemkørsel af biler og mindre tohjulede køretøjer. Med en fleksibel svingbom/drejebom kan man åbne eller lukke helt for trafik alt efter behov. Vejbomme benyttes overalt i bybilledet og på landet.

OutdoorDesign er kvalitetsprodukter fra egen produktion i Tommerup på Fyn. Vi anvender langtidsholdbare materialer, primært galvaniseret stål, som kan klare hårdt slid, vind og vejr. Vi står altid til rådighed med råd og vejledning for at finde den bedste løsning for dig.

Vejbom - svingbar med hængelås

En svingbar vejbom er en populær løsning til afspærring af stier, veje og indkørsler hos grundejerforeninger, boligforeninger, skoler og offentlige rum. En svingbar vejbom er designet til manuelt at kunne dreje 360° i begge retninger og er aflåselig i fire stillinger. Den kan låses med hængelås, hvilket gør den oplagt til placering på steder, hvor man af og til har behov for gennemkørsel af større køretøjer.

De fleste modeller af vejbomme leveres op til 3 meter, fås med hængelås, trekantlås eller cylinderlås, og monteres som nedstøbning eller boltning.

Hos OutdoorDesign forhandler vi bl.a. BGH svingbar vejbom og ROBUST svingbar sti- og vejbom. Begge er fremstillet i varmgalvaniseret stål og har en enkel og solid konstruktion. 

 

Teleskopisk spærrebom

Til brede stier og vejer, hvor man kun ønsker én bom, er en teleskopisk spærrebom helt ideel. Den fås i 3 justérbare længder fra 3,2 meter og op til en længde på i alt 8 meter. Længden gør det muligt at spærre af til private veje, skove og arealer, hvor man ikke ønsker uvedkommende trafik. Den teleskopiske spærrebom anvendes også ofte ved offentlige institutioner, butikscentre og erhvervsbygninger.

 

Fast spærrebom eller gelænder

En klassisk løsning er en stationær spærrebom, som med sit enkle og robuste design i varmgalvaniseret stål er en populær løsning til trafikregulering ved skoler, haller og i bymiljøer. Den faste spærrebom kan ikke justeres eller drejes, men findes i to udgaver – med eller uden tværstiver. Der er mulighed for bestilling efter mål, hvilket gør det muligt at afhjælpe en næsten hvilken som helst situation. Bommen er også velegnet som rækværk/gelænder til cyklister og i fodgængerzoner, til markering af parkeringsarealer og til beskyttelse af butiksfacader. De kan også tjene som cykellæn/cykelparkering, hvis man da ikke ønsker en løsning med et cykelstativ.  

Hos OutdoorDesign producerer vi spærrebomme i klassisk design, som er fremstillet i robuste materialer, der tåler hårdt slid og danske vejrforhold. Vi hjælper gerne med at finde den optimale løsning til dine behov.