• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Vejbomme (spærrebomme)

Trafikværn som spærrebomme, vejbomme, svingbomme, kædebomme, parkeringsbøjler og lygtepælbeskytter er en effektiv løsning til afspærring, der sikrer tryghed for bløde trafikanter. Til regulering af trafik og anden form for passage på stier, veje og pladser finder du hos OutdoorDesign en stationær eller aftagelig spærrebom, en svingbar vejbom og fast gelænder/rækværk, der kan afhjælpe de fleste behov.

Vis som Liste Gitter

15 varer

Faldende orden
BGH svingbar vejbom (stibom) til hængelås

BGH svingbar (drejelig) vejbom i galvaniseret stål til hængelås. Spærrebommen leveres med reflekssæt og søjle til nedstøbning. Vejbommen lagerføres i længderne 1,65 m og 2 m.

Ekskl. moms 3.295,00 kr.
Inkl. moms 4.118,75 kr.
-15%
Svingbar (drejelig) sti- og vejbom med 4 låseinstillinger til hængelås
Svingbar (drejelig) sti- og vejbom med 4 låseinstillinger til hængelås

ROBUST svingbar (drejelig) spærrebom til vej og sti i kraftig varmgalvaniseret stål, designet til hængelås og kan låses i 4 retvinklede positioner. Vejbommen er til nedstøbning og kan leveres med reflekser. Fra 1 til 3 meter.

Ekskl. moms 2.895,00 kr.
Inkl. moms 3.618,75 kr.
BGT svingbar spærrebom med trekantslås til vej og sti

BGT svingbar spærrebom i varmgalvaniseret stål til påboltning eller nedstøbning. Bom leveres i forskellige længder med trekantslås, trekantnøgle og reflekser. 

Ekskl. moms 5.100,00 kr.
Inkl. moms 6.375,00 kr.
BAX svingbar spærrebom (vejbom) med trekantlås og refleks

BAX svingbar (drejelig) spærrebom i varmgalvaniseret stål til trakantnøgle. Vejbommen fås i længderne 150, 200, 250 og 300 cm. Leveres med reflekser. 

Ekskl. moms 7.995,00 kr.
Inkl. moms 9.993,75 kr.
BIR selvlukkende spærrebom (vejbom) med plastkappe
BIR selvlukkende spærrebom med kappe i rød, sort, grå eller grøn plast. Denne vejbom (stibom) fås i længderne 1,5 m og 2 m.
Ekskl. moms 8.595,00 kr.
Inkl. moms 10.743,75 kr.
Drejelig (svingbar) spærrebom med lås til vej eller sti

ROBUST og elegant svingbar (drejelig) spærrebom til vej og sti i kraftig varmgalvaniseret stål. Vejbommen er designet til hængelås, cylinderlås eller trekantlås. Svingbommen er til nedstøbning og kan males. Fra 1,5 til 3,5 meter.

Ekskl. moms 3.388,00 kr.
Inkl. moms 4.235,00 kr.
Lang svingbar (drejelig) spærrebom til vej og sti

Lang svingbar teleskopisk spærrebom (vejbom) i varmgalvaniseret stål med refleks. Denne robuste drejelige vejbom fås i justérbare længder fra 3,2 til 8 m. Modtagerstolpe fås som tilkøb. Vejbommen er velegnet til brede stier og veje.

 

Ekskl. moms 7.881,00 kr.
Inkl. moms 9.851,25 kr.
Stationær (fast) spærrebom i galvaniseret stål til nedstøbning

CLASSIC stationær (fast) spærrebom i varmgalvaniseret stål til nedstøbning. Spærrebommen egner sig også som rækværk. Vejbommen (stibommen) er fremstillet i kraftigt ø60 mm stålrør. Laves op til 3 meter. 

Ekskl. moms 1.495,00 kr.
Inkl. moms 1.868,75 kr.
Stationær spærrebom (vejbom) til nedstøbning i galvaniseret stål

Stationær (fast) spærrebom med tværstiver i varmgalvaniseret stål. Vejbommen er til nedstøbning og fremstillet i kraftigt ø60 mm rør. Fås i længder fra 1 til 3 meter. Kan også bruges til rækværk.

Ekskl. moms 2.095,00 kr.
Inkl. moms 2.618,75 kr.
Kædebom - 2 pullerter i galvaniseret stål med øje og kæde til afspærring

Kædebom bestående af to pullerter i galvaniseret stål med øje og kæde til afspærring. Kæden leveres med håndtag med krog til nem fastgørelse. Det er muligt at fastlåse krogen til pullerten med en hængelås. Stolper nedstøbes i terræn. Pris angivet er for 2 pullerter og 3 m kæde. Længere kæder fås som tilkøb. 

 

Ekskl. moms 2.500,00 kr.
Inkl. moms 3.125,00 kr.
Bøjlepullert (mastebeskytter) i galvaniseret stål til beskyttelse af lygtepæl

Solid bøjlepullert (mastebeskytter) i galvaniseret stål til beskyttelse af lygtepæl (lysmast). Påkørselsbøjlen er til lygtepæl på parkeringsplads, sti, vej, mv. Solidt og stilrent dansk design.

Ekskl. moms 2.895,00 kr.
Inkl. moms 3.618,75 kr.
Parkeringsbom (parkeringsbøjle) til afspærring af parkeringsplads

Bøjelig parkeringsbarriere (parkeringsbøjle) til afspærring af parkeringsplads. Parkeringsbommen (P-vagt) kan vippes og er med lås. 

Ekskl. moms 1.499,00 kr.
Inkl. moms 1.873,75 kr.
P-vagt (parkeringsbøjle) til afspærring af parkeringsplads

Parkeringsbarriere (parkeringsbøjle) til afspærring af parkeringsplads. Parkeringsbommen (P-vagt) kan vippes og er med lås. Galvaniseret eller malet.

Ekskl. moms 1.099,00 kr.
Inkl. moms 1.373,75 kr.
Sadelstolpe i brun genbrugsplast til fodhegn

Sadelstolpe i vedligeholdelsesfri genbrugsplast til fodhegn. Stolperne fås med træstruktur i brun og grå plast. Typisk anvendes overligger af trykimprægneret fyrretræ. Ø12x95 cm.

Ekskl. moms 140,00 kr.
Inkl. moms 175,00 kr.
Selvklæbende refleksbånd i hvid, gul eller rød folie

REFLEXITE ORALITE selvklæbende refleksbånd til udendørs brug. Refleksfolien leveres i farverne hvid, gul eller rød og i bredde 50 mm eller 25 mm. Den oplyste pris er per løbende meter.

Ekskl. moms 35,00 kr.
Inkl. moms 43,75 kr.

Spærrebom til vej og sti

Spærrebomme løser effektivt behovet for trafikregulering og afspærring i byrummet, på stier og veje, ved boligkomplekser, i parker eller andre offentlige pladser. I vores sortiment indgår forskellige modeller af klassiske spærrebomme, der tjener som diskrete og effektive barrierer i omgivelserne. Spærrebomme har forskellige betegnelser, alt efter deres formål, og de kan monteres enkeltsidet eller dobbeltsidet.

En stibom er oftest med en mindre bredde og monteret dobbeltsidet på passager, hvor man ønsker at hindre adgang for køretøjer, men samtidig tillader cyklister og fodfængere at passere frit. Denne løsning tvinger ligeledes cyklister og knallertførere til at sætte farten ned.

Vejbomme er med en større bredde og anvendes til at spærre for gennemkørsel af biler og mindre tohjulede køretøjer. Med en fleksibel svingbom/drejebom kan man åbne eller lukke helt for trafik alt efter behov. Vejbomme benyttes overalt i bybilledet og på landet.

OutdoorDesign er kvalitetsprodukter fra egen produktion i Tommerup på Fyn. Vi anvender langtidsholdbare materialer, primært galvaniseret stål, som kan klare hårdt slid, vind og vejr. Vi står altid til rådighed med råd og vejledning for at finde den bedste løsning for dig.

Vejbom - svingbar med hængelås

En svingbar vejbom er en populær løsning til afspærring af stier, veje og indkørsler hos grundejerforeninger, boligforeninger, skoler og offentlige rum. En svingbar vejbom er designet til manuelt at kunne dreje 360° i begge retninger og er aflåselig i fire stillinger. Den kan låses med hængelås, hvilket gør den oplagt til placering på steder, hvor man af og til har behov for gennemkørsel af større køretøjer.

De fleste modeller af vejbomme leveres op til 3 meter, fås med hængelås, trekantlås eller cylinderlås, og monteres som nedstøbning eller boltning.

Hos OutdoorDesign forhandler vi bl.a. BGH svingbar vejbom og ROBUST svingbar sti- og vejbom. Begge er fremstillet i varmgalvaniseret stål og har en enkel og solid konstruktion. 

 

Teleskopisk spærrebom

Til brede stier og vejer, hvor man kun ønsker én bom, er en teleskopisk spærrebom helt ideel. Den fås i 3 justérbare længder fra 3,2 meter og op til en længde på i alt 8 meter. Længden gør det muligt at spærre af til private veje, skove og arealer, hvor man ikke ønsker uvedkommende trafik. Den teleskopiske spærrebom anvendes også ofte ved offentlige institutioner, butikscentre og erhvervsbygninger.

 

Fast spærrebom eller gelænder

En klassisk løsning er en stationær spærrebom, som med sit enkle og robuste design i varmgalvaniseret stål er en populær løsning til trafikregulering ved skoler, haller og i bymiljøer. Den faste spærrebom kan ikke justeres eller drejes, men findes i to udgaver – med eller uden tværstiver. Der er mulighed for bestilling efter mål, hvilket gør det muligt at afhjælpe en næsten hvilken som helst situation. Bommen er også velegnet som rækværk/gelænder til cyklister og i fodgængerzoner, til markering af parkeringsarealer og til beskyttelse af butiksfacader. De kan også tjene som cykellæn/cykelparkering, hvis man da ikke ønsker en løsning med et cykelstativ.  

Hos OutdoorDesign producerer vi spærrebomme i klassisk design, som er fremstillet i robuste materialer, der tåler hårdt slid og danske vejrforhold. Vi hjælper gerne med at finde den optimale løsning til dine behov.

close