Min forespørgsel
Indkøbskurv
Select Store
Historie og indehaver

OutdoorDesign er en helt unik virksomhed, da vi både har egen produktion samt stort lager med egne varer og handelsvarer.
Det betyder, at når I handler hos OutdoorDesign, så er der hurtig levering og alle varer kan købes ét sted.

Virksomheden er etableret i 2014 med intentionen om at være førende totalleverandør af udendørsmøbler, parkudstyr og byrumsinventar til det nord- og centraleuropæiske marked.
Mere end 15 års erfaring gør, at vi er blandt de dygtigste og mest erfarne indenfor fremstilling og handel med byrumsinventar og parkudstyr.

OutdoorDesign ønsker at fremstå som en moderne designdrevet virksomhed for private, erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner og organisationer.
Med afsæt i skandinavisk tradition for design, kvalitet og funktionalitet leveres til kunder i blandt andet Danmark, Tyskland, Norge, Sverige samt på Færøerne og Grønland.

Vi designer og udvikler selv, eller i samarbejde med eksterne partnere, vores egen produktkollektion. Produkterne er hovedsageligt fremstillet i Korup og Tommerup på Fyn i Danmark.
Udover eget sortiment omfatter produktprogrammet håndplukkede kvalitetsprodukter fra samarbejdspartnere i ind og udland.

Vi er ikke Danmarks største byrumsleverandør, men vi bestræber os på at være den bedste leverandør for kunder med krav til kvalitet, design og funktionalitet til konkurrencedygtige priser.

Udover at have overtaget smedevirksomheden, Slukefter Maskinfabrik, så er OutdoorDesign også indehaver af https://backyard.dk/ og https://nielsenoutdoor.dk/