• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Bålstativer og grillriste

Er du på udkig efter bålstativ, svinggrill til bål og grillrist af høj kvalitet til din næste udendørs begivenhed? Så er du kommet til det rette sted!
Vi er specialister i at levere kvalitetsudstyr til udendørs brug, og vores sortiment af bålstativer, svinggrill og grillriste er ingen undtagelse.
Vores bålstativer er fremstillet af holdbare materialer og er designet til at give dig den bedste oplevelse ved lejrbål, have eller shelter.
De er nemme at montere og de flytbare er nemme at transportere, så du kan tage dem med på tur eller nyde dem i din egen baghave.

Vores grillriste er fremstillet af almindelig rå stål (forkromet) eller rustfrit stål og er designet til at give dig den bedste grilloplevelse. De er nemme at rengøre og kan bruges til at grille alt fra kød og fisk til grøntsager og ost.

Vis som Liste Gitter

11 varer

Faldende orden
Shelter bålstativ (svinggrill) med grillrist og drejehåndtag

Tyverisikret enmandsbetjent shelter bålstativ (svinggrill) med kraftig grillrist på søjle til nedstøbning. Grillristen højdejusteres trinløst ved hjælp af håndtag på vognspindel. Grillen (bålstativet) er i kraftig stål og til offentlig brug. Grillrist: 80x50 cm.

Varenr:TBCSG
Ekskl. moms 4.695,00 kr.
Inkl. moms 5.868,75 kr.
Shelter bålstativ (svinggrill) med rist og søjle til nedstøbning

Solidt shelter bålstativ (svinggrill) med kraftig højdejusterbar rist (grillrist). Dette bålstativ er med bålrist med håntag og søjle til nedstøbning. Risten måler 60x46 cm. Til have og offentligt bålsted. 

Varenr:TSVINGGRILL
Ekskl. moms 1.895,00 kr.
Inkl. moms 2.368,75 kr.
Shelter bålstativ (svinggrill) med grillrist og jordspyd til bålsted

Flytbart bålstativ (svinggrill) i rustfri stål med svingbar bålarm og højdejusterbar grillrist til bålsted i have, institution eller shelter. Dette bålsæt består af jordspyd, bålarm, wire og ø60 cm bålrist i forkromet eller rustfri stål. Kan leveres med vikingepande og wok som tilkøb. Dansk design

Varenr:BSTATIVRF
Ekskl. moms 1.875,00 kr.
Inkl. moms 2.343,75 kr.
Robust trebenet bålstativ med kæde og grillrist

Stabilt og solidt bålstativ med 3 ben med forkromet eller rustfri grillrist (bålrist), ø60 cm. Bålstativet er til bålsteder og bålpladser i private haver eller offentlige institutioner. Stativet kan adskilles.

Varenr:Tbålstativ
Ekskl. moms 1.395,00 kr.
Inkl. moms 1.743,75 kr.
Rist (grillrist) i forkromet stål til bålsted (bålfad)

Rund forkromet rist (grillrist) til bålsted (bålfad). Risten fås i diameter ø50, ø60, ø80 og ø100 cm. Mulighed for 3-delt ophængswire i rustfri stål til bålstativ. Kraftig rist.

Varenr:FRISTFK
Ekskl. moms 536,00 kr.
Inkl. moms 670,00 kr.
Rist (grillrist) i rustfri stål til bålsted (bålfad)

Rund rist (bålrist) i kraftig rustfri stål til bålsted (bålfad). Grillristen fås med diameter ø50, ø60, ø80 og ø100 cm. Med eller uden ophæng. Dansk produceret grillrist med livslang levetid.

Varenr:FRISTRF
Ekskl. moms 1.095,00 kr.
Inkl. moms 1.368,75 kr.
Vikingepande i rå jern eller rustfri stål til bålsted

Solid vikingepande i diameter ø50 cm og ø60 cm i rå jern eller rustfri stål. Vikingepanden leveres med solidt ophæng i midten til bålstativ. Selve stegepladen er 5 mm tyk. Dansk kvalitet.

Varenr:FVIKPANDE
Ekskl. moms 536,00 kr.
Inkl. moms 670,00 kr.
Ø50 eller ø60 cm wok med ben og ophæng til bål og bålstativ

Kraftig wok (wokpande) i ubehandlet (rå) jern til bålfad, bålsted og bålstativ. Denne wok leveres i ø50 og ø60 cm. Wokken er med 3 aftagelige ben og mulighed for tilkøb af wireophæng i rustfri stål. Dansk design og håndværk.

Varenr:WOK
Ekskl. moms 645,00 kr.
Inkl. moms 806,25 kr.
Rist (grillrist) med håndtag til bålsted, bålfad og bålring

Solid grillrist med håndtag. Bålristen passer til bålring FX-30/9/TB, men kan generelt bruges til mange bålsteder. 93 cm x 40 cm

Varenr:DIG-U1
Ekskl. moms 1.895,00 kr.
Inkl. moms 2.368,75 kr.
Pejs (havepejs) i stål med grillrist til have og terrasse

Flytbar udendørs pejs (terrassevarmer) til have eller terrasse i kraftig 3 mm stål (jern). Denne havepejs kan leveres med grillrist og klappes sammen. Havepejsen kaldes også "H-pejs" efter Jan Hurtigkarl. Dansk design og kvalitet.

Varenr:FPEJS
Ekskl. moms 3.695,00 kr.
Inkl. moms 4.618,75 kr.
Bænk i træ (bål bænk) til bålsted (bålplads)

Solid og rustik bænk i træ til bålsted (bålplads) i have, park eller til shelter. Denne træbænk er som standard 120 eller 180 cm og fremstillet i vejrbestandigt dansk ubehandlet lærketræ. Bål bænken fås transportabel (flytbar) eller til nedgravning.

Varenr:BBÅLBÆNK
Ekskl. moms 595,00 kr.
Inkl. moms 743,75 kr.

Outdoordesign tilbyder solide og praktiske bålstativer (svinggrill) i rå stål, sortmalet stål og rustfri stål samt grillriste i rustfri og forkromet stål til bålsted, shelter, have, mv.
Derudover tilbydes båludstyr i form af wok, vikingepande og bålbænk (træbænk).
Bålstativer og grillriste er primært dansk kvalitet fra egen produktion i Tommerup på Fyn.

Hvis du vil opleve den ultimative udendørs oplevelse med bål og grill, så besøg vores hjemmeside og opdag vores sortiment af bålstativer og grillriste i dag.