Min forespørgsel
Indkøbskurv
Select Store

Bålstativer og grillriste

Er du på udkig efter bålstativ (bålsæt), svinggrill eller grillrist af høj kvalitet til bålplads? Så er du kommet til det rette sted!
Vi er specialister i at levere kvalitets båludstyr til udendørs brug, og vores sortiment af bålstativer, svinggrille og riste er ingen undtagelse.
Vores bålstativer (bålsæt) er fremstillet af holdbare materialer og er designet til at give dig den bedste oplevelse ved lejrbål, have, park eller shelter.

Vi har svinggrille, der støbes fast og flytbare bålstativer, der er nemme at montere og tage med på tur.
Vores løse grillriste (bålriste) er fremstillet af almindelig rå stål (forkromet) eller rustfrit stål og er designet til at give dig den bedste grilloplevelse. De er nemme at rengøre og holder i mange år.

Vis som Liste Gitter

13 varer

Faldende orden
Shelter bålstativ (svinggrill) med grillrist og drejehåndtag

Tyverisikret enmandsbetjent shelter bålstativ (svinggrill) med kraftig grillrist på søjle til nedstøbning. Risten højdejusteres trinløst ved hjælp af håndtag på vognspindel. Grill (bålstativ) i kraftig stål og til offentlig brug. Bålrist: 80x50 cm.

Varenr:TBCSG
4.695,00 kr. 5.868,75 kr.
Shelter bålstativ (svinggrill) med rist og søjle til nedstøbning

Solidt shelter bålstativ (svinggrill) med kraftig højdejusterbar rist (grillrist). Dette bålstativ er med rist med håntag og søjle til nedstøbning. Risten måler 60x46 cm. Til have og offentligt bålsted. 

Varenr:TSVINGGRILL
1.895,00 kr. 2.368,75 kr.
Bålstativ (svinggrill) i rustfri stål med rist til bålplads

Flytbart bålstativ (svinggrill) i rustfri stål med drejelig arm og højdejusterbar rist til bålsted i have, institution eller shelter. Dette bålsæt består af jordspyd, arm, wire og ø60 cm bålrist i forkromet eller rustfri stål. Mulighed for vikingepande og wok. Dansk design

Varenr:BSTATIVRF
1.875,00 kr. 2.343,75 kr.
Robust trebenet bålstativ med kæde og grillrist

Stabilt og solidt bålstativ med 3 ben med forkromet eller rustfri grillrist (bålrist), ø60 cm. Bålstativet er til bålsteder og bålpladser i private haver eller offentlige institutioner. Stativet kan adskilles.

Varenr:Tbålstativ
1.395,00 kr. 1.743,75 kr.
Rist (grillrist) i forkromet stål til bålsted (bålfad)

Rund forkromet rist (grillrist) til bålsted (bålfad). Risten fås i diameter ø50, ø60, ø80 og ø100 cm. Mulighed for 3-delt ophængswire i rustfri stål til bålstativ. Kraftig rist.

Varenr:FRISTFK
536,00 kr. 670,00 kr.
Rist (grillrist) i rustfri stål til bålsted (bålstativ)

Rund rist (bålrist) i rustfri stål til bålsted (bålfad). Grillristen fås med diameter ø50, ø60, ø80 og ø100 cm. Med eller uden ophæng. Dansk produceret grillrist med livslang levetid.

Varenr:FRISTRF
1.095,00 kr. 1.368,75 kr.
Vikingepande med ophængskrog i rå jern eller rustfri stål

Vikingepande (flad pande) med ophængskrog til bålstativ, grill, bål, mv. ø50 cm og ø60 cm i rå jern eller rustfri stål. Vikingepanden leveres med solidt ophæng i midten. Selve stegepladen er 5 mm tyk. Dansk kvalitet.

Varenr:FVIKPANDE
395,00 kr. 493,75 kr.
Wok (wokpande) med ben og ophæng til bålstativ og bålsted

Kraftig wok (wokpande) i ubehandlet (rå) jern til bålfad, bålsted og bålstativ. Denne wok leveres i ø50 og ø60 cm. Wokken er med 3 aftagelige ben og med mulighed for tilkøb af wireophæng i rustfri stål. Dansk design og håndværk.

Varenr:WOK
495,00 kr. 618,75 kr.
Flytbar rist (grillrist) med håndtag til bålsted, bålfad og bålring

Grillrist med håndtag i kraftig stål. Bålristen passer til de fleste bålsteder og bålring. En praktisk og solid rist til bålpladsen. 93 cm x 40 cm

Varenr:DIG-U1
1.895,00 kr. 2.368,75 kr.
Pejs (havepejs) i stål med grillrist til have og terrasse

Flytbar udendørs pejs (terrassevarmer) til have eller terrasse i kraftig 3 mm stål (jern). Denne havepejs kan leveres med grillrist og klappes sammen. Havepejsen kaldes også "H-pejs" efter Jan Hurtigkarl. Dansk design og kvalitet.

Varenr:FPEJS
3.695,00 kr. 4.618,75 kr.
Bænk i træ (bålbænk) til bålsted (bålplads)

Solid og rustik bænk i træ til bålsted (bålplads) i have, park eller til shelter. Denne træbænk (bålbænk) er som standard 120 eller 180 cm og fremstillet i vejrbestandigt dansk lærketræ. Transportabel (flytbar) eller til nedgravning.

Varenr:BBÅLBÆNK
595,00 kr. 743,75 kr.
Træstub / triller (træbænk) i lærketræ til bålsted (bålplads)

Solid og rustik træstub (triller) i lærketræ til bålsted (bålplads) i have, park eller til shelter. Denne træbænk måler ca. ø30 x 50 cm og er fremstillet i vejrbestandigt dansk ubehandlet lærketræ. Flytbar.

Varenr:BSTUB
395,00 kr. 493,75 kr.
Bænk i cortenstål og træ med brændeopbevaring

Solid bænk i cortenstål og træ til terrasse eller bålsted (bålplads) i have. Denne bænk med plads til opbevaring af brænde (brændeskjul) har et sæde fremstillet af vejrbestandigt dansk ubehandlet lærketræ. 120 cm. 

Varenr:BBCORTEN
2.895,00 kr. 3.618,75 kr.

Outdoordesign tilbyder solide og praktiske bålstativer og svinggrill til bålsteder i rå stål, sortmalet stål og rustfri stål samt grillriste i rustfri og forkromet stål.

Et bålstativ er en praktisk opstilling, som kan sættes hen over bålet. Søjlen (armen) sikrer en stabil mulighed for at ophænge en gryde, wok (bålfad), vikingepande over ilden eller montere en rist over bålet.
Med et godt bålstativ (bålsæt) fra OutdoorDesign er der alt det, der er brug for til et udendørskøkken – og med et godt bålsæt, hvor der både er wok, vikingepande (stegepande) og rist, så er det muligt at lave større menuer ved bålpladsen (bålstedet).

Bålstativet er velegnet til udendørsmadlavning, der går ud over almindelige grill og bålretter som popcorn, snobrød og sølvpapirspakker.
En svinggrill kan anvendes både over bål eller grillkul. Stangen (søjlen) graves eller støbes i jorden ved siden af bålstedet, og risten svinges ind over bålet. Højden kan reguleres ved at hæve eller sænke risten på stangen.

Det er nemt at vedligeholde vores svinggrille, bålstativer(bålsæt) og grillriste.
De er alle lavet i ekstremt holdbare materialer, som er både varme- og vejrbestandige.
Vi anbefaler at anvende en grillbørste til rengøring af risten, så madrester fjernes.

Udover bålstativer, svinggrille og riste, så tilbyder OutdoorDesign også bålbænk (træbænk) til bålpladsen. Hvis der er brug for yderligere varme, så har vi også en pejs (havepejs).
Det hele er primært fra egen produktion i Danmark og lagerføres i Tommerup på Fyn.