Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Cykelstativer

Alle priser er vejledende.
Forespørg gerne på tilbud ved større antal.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

Et godt cykelstativ skal være solidt, let at benytte og pænt at se på. Samtidig skal et godt cykelstativ kunne tilgodese markedets mange forskellige typer af cykler og dermed cykeldæk.

OutdoorDesign tilbyder et stort sortiment af udendørs cykelstativer til næsten alle slags behov og miljøer. Overordnet er det hensigten, at skabe ordnede forhold for cyklisterne og velindrettede byrum.

De fleste cykelstativer i sortimentet kan leveres på mange forskellige måder, eksempelvis enkelt- og dobbeltsidet, med vinkelret parkering eller den mere pladsbesparende 45 graders parkering.
Afhængigt af modellen kan cykelstativet leveres med fodplade til påboltning, stå frit, nedstøbes eller monteres på væg. De fleste cykelstativer er modulopbygget hvorved kapaciteten og udformningen laves efter behovet.

Alle cykelstativerne er konstrueret med klemmeeffekt. Nogle af cykelstativerne er konstrueret med kile, som fastholder dækkets parkering i stativet. Andre cykelstativer fastholder cyklerne ved hjælp af koniske ringe, som er påsvejst en vandretliggende base.

Alle stativerne er fremstillet efter danske håndværker traditioner og i kraftige og gode materialer, som sikrer lang levetid. Selve stålet er varmgalvaniseret iht. EN ISO 1461. 
Stort set alle cykelstativer kan pulverlakeres efter ønske.