• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Cykelstativer

Alle priser er vejledende.
Forespørg gerne på tilbud ved større antal.

Vis som Liste Gitter

20 varer

pr. side
Faldende orden
-18%
PLUS bom galvaniseret cykelstativ til nedstøbning eller påboltning
PLUS bom galvaniseret cykelstativ til nedstøbning eller påboltning

Funktionelt og enkelt cykelstativ i varmgalvaniseret stål til nedstøbning eller påboltning. Cykelstativet er til forhjulsparkering og fås med vinkelret parkering eller pladsbesparende 45 graders parkering, enkelt- og dobbeltsidet.

Ekskl. moms 1.968,00 kr
Inkl. moms 2.460,00 kr
-8%
BOM cykelstativ i galvaniseret stål til nedstøbning, væg eller boltning
BOM cykelstativ i galvaniseret stål til nedstøbning, væg eller boltning

CLASSIC BOM cykelstativ i varmgalvaniseret stål til vægmontering eller med ben til nedstøbning eller påboltning. Med vinkelrette eller skrå ovale cykelholdere og enkeltsidet eller dobbeltsidet. 4, 5 og 6 parkeringer per side. 

Ekskl. moms 2.295,00 kr
Inkl. moms 2.868,75 kr
-10%
Cykelstativ i galvaniseret stål med endesøjler til nedstøbning
Cykelstativ i galvaniseret stål med endesøjler til nedstøbning

CORE modulopbygget cykelstativ i kraftig galvaniseret stål til 4, 5 eller 6 cykler. Cykelstativet leveres med standere til nedstøbning. Cykelholdere fås i 90 eller skrå 45 grader. Mulighed for enkelt- eller dobbeltsidet parkering.

Ekskl. moms 2.050,00 kr
Inkl. moms 2.562,50 kr
PRO I galvaniseret cykelstativ til væg eller nedstøbning

Fritstående cykelstativ i galvaniseret stål med oval ring. Cykelstativet er med beslag til vægmontering eller stander til nedstøbning. Enkelt- eller dobbeltsidet parkering og skrå eller vinkelrette cykelholdere. Konisk med klemmeeffekt. 

PRO II galvaniseret cykelstativ til søjlemontering

Enkelt og fleksibelt PRO II cykelstativ med firkantede endestandere og ovale ringe. Modulopbygget. Leveres til nedstøbning, med fodplade eller til vægmontering. 

PREMIUM I cykelstativ med rund ring til nedstøbning eller vægmontering

PREMIUM I er modulopbygget cykelstativ med runde ringe i galvaniseret stål. Cykelstativet kan leveres til vægmontering eller med søjler til nedstøbning. Vinkelret eller skrå cykelholder og enkeltsidet eller dobbeltsidet parkering.

PREMIUM II galvaniseret cykelstativ med runde ringe

PREMIUM II galvaniseret cykelstativ med runde ringe. Cykelstativet er til vægmontering eller fritstående med søjler til nedstøbning. Modulopbygget og skrå eller vinkelret parkering.

Galvaniseret cykelstativ til væg eller nedstøbning

CITY cykelstativ er fremstillet i kraftig varmgalvaniseret stål og fås til vægmontering eller med søjler til nedstøbning samt vinkelret eller skråtstillet 45 grader parkering. Derudover enkelt- eller dobbeltsidet cykelholdere.

ROBUST I galvaniseret cykelstativ med endesøjler

Cykelstativet kombinerer de strenge krav til udeinventar med funktionalitet, holdbarhed og elegance. Cykelmodulerne leveres med op til 12 cykelpladser samt vinkelret og 45 graders parkering. Til nedstøbning, påboltning eller vægmontering  

ROBUST II modulopbygget cykelstativ til søjlemontering

Cykelstativ med endestandere i fladstål til nedstøbning eller påboltning. Materialerne er i varmgalvaniseret stål. Op til 12 cykelpladser per modul og 45 eller 90 graders cykelholdere. Enkelt, stilrent og solidt. 

Cykelstativ i galvaniseret stål til væg eller nedstøbning

ELEGANT Cykelstativ i galvaniseret stål til vægmontering eller fritstående med endesøjler til nedstøbning. Cykelstativet leveres med lige (vinkelret) eller skrå (45 grader) cykelholdere. Enkeltsidet eller dobbeltsidet parkering.

Galvaniseret cykelstativ til væg eller fritstående til nedstøbning

Galvaniseret cykelstativ med 4 pladser til væg eller fritståede med standere til nedstøbning. Cykelstativet er modulopbygget og kan forlænges efter behov. 90 graders parkering (vinkelret cykelbøjler).

Ekskl. moms 899,00 kr
Inkl. moms 1.123,75 kr
-9%
45 graders cykelstativ i galvaniseret stål til væg eller nedstøbning
45 graders cykelstativ i galvaniseret stål til væg eller nedstøbning

Enkeltsidet skråtstillet cykelstativ med 5 cykelpladser per modul. Cykelstativet er i galvaniseret stål og med 45 graders cykelholdere. Til væg eller søjler til nedstøbning. Dansk kvalitet.

Ekskl. moms 1.295,00 kr
Inkl. moms 1.618,75 kr
Høj-lav cykelstativ i galvaniseret stål til 4 eller 6 cykler

Jord liggene fuldsvejst cykelstativ i 2 niveauer med koniske cykelbøjler med klemmeeffekt i varmgalvaniseret stål. Cykelstativet er med skiftevis høje og lave cykelholdere. Modulopbygget. 40 cm mellem cykler.

Ekskl. moms 930,00 kr
Inkl. moms 1.162,50 kr
CLASSIC jord liggende cykelstativ til 4 cykler

Flytbart liggende cykelstativ med M-bøjler og klemmeeffekt i varmgalvaniseret stål. Cykelstativet har et klassisk design og kan sammenbygges til det uendelige. Ingen montage. 50 cm mellem holdere.

Ekskl. moms 884,00 kr
Inkl. moms 1.105,00 kr
Galvaniseret cykelstativ til nedstøbning til 1 eller 2 cykler

CLASSIC M cykelstativ i galvaniseret stål til 1 eller 2 cykler. Cykelstanderen fås med cykelparkering på 1 eller 2 sider. Selve cykelholderne er med klemmeeffekt og passer til stort set alle dæktyper. Til nedgravning.

Ekskl. moms 335,00 kr
Inkl. moms 418,75 kr
-14%
Cykelstativ (cykelstander) i galvaniseret stål
Cykelstativ (cykelstander) i galvaniseret stål

Cykelstander (cykelpullert) i galvaniseret stål hvortil cyklen kan stilles og låses. Cykelstativet kan leveres til nedstøbning eller med fodplade til montering på underlag.

Ekskl. moms 485,00 kr
Inkl. moms 606,25 kr
Cykelstander og cykelpullert i galvaniseret stål til ladcykel

Cykelstativ og cykelpullert i varmgalvaniseret stål til ladcykelparkering, scooter eller almindelig cykel. Cykelstanderen leveres til nedstøbning eller påboltning. Meget solid i 12 x 60 mm fladjern.

Ekskl. moms 625,00 kr
Inkl. moms 781,25 kr
-40%
Sheffield cykelbøjle og cykellænestativ i stål til fastlåsning af cykel
Sheffield cykelbøjle og cykellænestativ i stål til fastlåsning af cykel
Sheffield cykelbøjle i varmgalvaniseret stål til nedstøbning eller påboltning på terræn. Cykellæn giver mulighed for at låse sin cykel fast samt at cyklen står bedre. Cykelstativet er velegnet til store og små cykler.
Ekskl. moms 595,00 kr
Inkl. moms 743,75 kr
Cykelstander til nedstøbning eller påboltning

Cykelstander i varmgalvaniseret stål til nedstøbning eller med fodplade til påboltning. Cykelstativet sikrer nem parkering og gode aflåsningsmuligheder. 650 mm lang

Ekskl. moms 445,00 kr
Inkl. moms 556,25 kr

Cykelstativet er en selvfølgelig del af ethvert byrum, hvor det i en optimal løsning skaber ordnede forhold for cyklister og fungerer i samspil med omgivelserne.
OutdoorDesign tilbyder et allround sortiment af udendørs cykelstativer. De fleste modeller er såkaldte modulløsninger, som kan sammensættes efter behov. Stålet, der indgår i modellerne,
er varmgalvaniseret i henhold til EN ISO 1461.
Alle modeller har en praktisk og fleksibel klemmeeffekt, der giver optimal stabilitet til cyklen og passer til alle typer dæk.
Modulløsninger kan kombineres efter ønske, eksempelvis enkelt- eller dobbeltsidet, med vinkelret parkering eller den mere pladsbesparende 45 graders parkering.
Afhængigt af model leveres cykelstativet til påboltning, jordforankring, nedstøbning, vægmontering eller fritstående.
De fleste modeller kan pulverlakeres efter RAL-systemet.
OutdoorDesigns cykelstativer produceres efter danske håndværkstraditioner i langtidsholdbare materialer, og vi står inde for den gode solide kvalitet. Og vi hjælper gerne med at finde den optimale løsning til kundens behov.

close