• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Bordbænkesæt

Alle priser er vejledende og eksklusiv moms.
Forespørg gerne på tilbud ved større antal.

Vis som Liste Gitter

27 varer

pr. side
Faldende orden
Bordbænkesæt med tag
Pic-nic bordbænkesæt med eller uden tag. Planker i genanvendeligt plast eller Okumé træ og stellet er af varmgalvaniseret stål.
Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med tag (overdækket)

Bordbænkesæt med tag (overdækket) og planker i vedligeholdelsesfri genbrugsplast. Bordbænkesættet er fremstillet i varmgalvaniseret stål og pulverlakeret. Kan også leveres med planker i træ.

Ekskl. moms 22.995,00 kr
Inkl. moms 28.743,75 kr
Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med plastplanker

PLUS bordbænkesæt uden ryglæn i galvaniseret stål og med planker i massiv vedligeholdelsesfri nonwood plast. Leveres samlet eller usamlet. Mulighed for børnemodel. 150 cm.

Ekskl. moms 2.895,00 kr
Inkl. moms 3.618,75 kr
-10%
Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med nonwood plastplanker
Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med nonwood plastplanker

ROBUST og vedligeholdelsesfrit bord bænkesæt uden ryglæn med plastplanker. Bordbænkesættet er fremstillet i kraftig galvaniseret stål og med brede planker i vedligeholdelsesfri nonwood plast. Usamlet eller som saml selv. 180 cm

Ekskl. moms 3.595,00 kr
Inkl. moms 4.493,75 kr
-4%
Vedligeholdelsesfrit bord bænkesæt uden ryglæn med plastplanker
Vedligeholdelsesfrit bord bænkesæt uden ryglæn med plastplanker

PRO bordbænkesæt uden ryglæn i galvaniseret stål og med vedligeholdelsesfri planker i nonwood genbrugsplast. Metalstellet er fuldsvejst og brædderne massive. Leveres samlet. 180 cm.

Ekskl. moms 4.495,00 kr
Inkl. moms 5.618,75 kr
-19%
Vedligeholdelsesfri bordbænkesæt med ryg, stålstel og genbrugsplast
Vedligeholdelsesfri bordbænkesæt med ryg, stålstel og genbrugsplast

ROBUST bord bænkesæt med ryglæn og planker i vedligeholdelsesfri nonwood genbrugsplast. Bordbænkesættet er fremstillet i kraftig galvaniseret stål. Brede brædder og skrå sæder for god komfort. 

Ekskl. moms 4.295,00 kr
Inkl. moms 5.368,75 kr
-5%
Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med ryg, stålstel og komposit plast
Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med ryg, stålstel og komposit plast
Gedigent, stilrent og praktisk bordbænkesæt med ryglæn, varmgalvaniseret metalstel og vedligeholdelsesfri planker i massiv komposit genbrugsplast. Velegnet til skoler, boligforeninger, havne, mv.
Ekskl. moms 4.275,00 kr
Inkl. moms 5.343,75 kr
-5%
Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med ryglæn og plastplanker
Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med ryglæn og plastplanker

Vedligeholdelsesfrit bord bænkesæt med ryglæn, fuldsvejst stel i galvaniseret stål og planker i massiv nonwood genbrugsplast. Bænkesættet leveres samlet og klar til brug. 180 cm.

Ekskl. moms 5.440,00 kr
Inkl. moms 6.800,00 kr
Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med ryglæn og plastplanker

Solidt og vedligeholdelsesfrit bord og bænkesæt med ryglæn og planker i nonwood genbrugsplast. Bordbænkesættet er fremstillet i runde rør i kraftig galvaniseret stål. Bænkesættet kan også leveres med mahogni træ.

Ekskl. moms 4.794,00 kr
Inkl. moms 5.992,50 kr
Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med løse bænke og plastplanker

Vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt med bord og 2 løse bænke med eller uden ryglæn. Bord bænkesættet er fremstillet i galvaniseret stål med vedligeholdelsesfrie planker i komposit genbrugsplast. Brede planker og skråt sæde for øget siddekomfort. 

Ekskl. moms 4.800,00 kr
Inkl. moms 6.000,00 kr
Kvadratisk bordbænkesæt med vedligeholdelsesfrie plastplanker

ROBUST kvadratisk bordbænke med galvaniseret stålstel og planker i vedligeholdelsesfri nonwood genbrugsplast. Til 8 personer.

Ekskl. moms 6.995,00 kr
Inkl. moms 8.743,75 kr
Kvadratisk bordbænkesæt med vedligeholdelsesfri genbrugsplast

Vedligeholdelsesfrit firkantet bordbænkesæt til 8 personer med ryglæn. Dette firkantede bord bænkesæt er i fuldsvejset galvaniseret stål og med nonwood komposit plastplanker. Yderst praktisk med bænke på alle 4 sider rundt om bordet.

Ekskl. moms 7.245,00 kr
Inkl. moms 9.056,25 kr
-10%
Bordbænkesæt uden ryglæn i galvaniseret stål og mahogni hårdttræ
Bordbænkesæt uden ryglæn i galvaniseret stål og mahogni hårdttræ

ROBUST Bordbænkesæt uden ryglæn. Bord bænkesættet er i galvaniseret stål og med planker i mahogni træ. Smukt, vedligeholdelsesvenligt og lang levetid. Leveres usamlet eller olieret og samlet. 180 cm

Ekskl. moms 3.695,00 kr
Inkl. moms 4.618,75 kr
-13%
Bordbænkesæt med ryglæn i stål og mahogni træ
Bordbænkesæt med ryglæn i stål og mahogni træ

Smukt og robust bordbænkesæt med ryglæn i galvaniseret stål og med planker i mahogni hårdttræ. Bord bænkesættet leveres usamlet eller samlet. 180 cm

 

Ekskl. moms 4.350,00 kr
Inkl. moms 5.437,50 kr
-15%
Bordbænkesæt med løse bænke med og uden ryglæn
Bordbænkesæt med løse bænke med og uden ryglæn

Smagfuldt og praktisk ROBUST bord bænkesæt med løse bænke med ryglæn. Bordbænkesættet består af stel i kraftig varmgalvaniseret stål beklædt med vejrbestandige brædder i mahogni hårdt træ. God siddekomfort. 

Ekskl. moms 4.495,00 kr
Inkl. moms 5.618,75 kr
Bordbænkesæt med løse bænke til nedstøbning

Fast bordbænkesæt med løse bænke med eller uden ryglæn. Bænkesættet er fremstillet i galvaniseret stål og leveres med planker i mahogni eller vedligeholdelsesfri plast. Bord og bænke er forberedt til nedstøbning. 1800 mm

CLASSIC kvadratisk bordbænkesæt uden ryg i mahogni eller fyr

Stilrent CLASSIC kvadratisk bordbænkesæt med stel i varmgalvaniseret stål beklædt med planker af mahognitræ eller trykimprægneret fyrretræ. Plads til 8 personer.

 

Bordbænkesæt til 8 personer i galvaniseret stål og mahogni hårdttræ

Stort, robust og smukt firkantet bordbænkesæt med ryglæn til 8 personer. Bordbænkesættet er med varmgalvaniseret stålstel og brædder i mahogni hårdt træ. Kvadratisk med bord og 4 sæder. 228x228 cm

Ekskl. moms 9.995,00 kr
Inkl. moms 12.493,75 kr
-20%
Bord-bænkesæt i lærk og trykimprægneret fyrretræ med vippesæde
Bord-bænkesæt i lærk og trykimprægneret fyrretræ med vippesæde

A-formet bord- og bænkesæt i oliebehandlet lærk eller trykimprægneret fyrretræ. Bordbænkesættet er med opklappelige vippesæder. 177x155x71/45 cm. Leveres usamlet.

Ekskl. moms 959,00 kr
Inkl. moms 1.198,75 kr
Bordbænkesæt uden ryg i galvaniseret stål og douglasgran

Stilrent og robust bordbænkesæt uden ryglæn bestående af stel i kraftigt varmgalvaniseret stål beklædt med brede planker i douglasgran. Nem ind- og udstigning. Leveres samlet eller som saml selv.

Ekskl. moms 2.995,00 kr
Inkl. moms 3.743,75 kr
Bordbænkesæt med ryg og douglas fyrretræ

Bordbænkesæt med stel i kraftigt varmgalvaniseret stål beklædt med planker af douglasgran.  Leveres usamlet eller samlet.

Ekskl. moms 4.095,00 kr
Inkl. moms 5.118,75 kr
Handicapvenligt bordbænkesæt med vedligeholdelsesfri plastplanker

Meget solidt bordbænkesæt uden ryglæn til kørestolsbrugere. Bord bænkesættet er fremstillet i runde rør i galvaniseret stål og planker i vedligeholdelsesfri nonwood genbrugsplast. Patenteret design. 180 cm. 

Ekskl. moms 5.995,00 kr
Inkl. moms 7.493,75 kr
-22%
Bord-bænkesæt til 8 personer med ryglæn, stålstel og fyrretræ
Bord-bænkesæt til 8 personer med ryglæn, stålstel og fyrretræ

Kvadratisk bord/bænkesæt i varmgalvaniseret stål til 8 personer. Bordbænkesættet er beklædt med brede planker i trykimprægneret fyrretræ, 34x170mm. Med 4 bænke og bord i midt.

Ekskl. moms 6.995,00 kr
Inkl. moms 8.743,75 kr
Kvadratisk bordbænkesæt med ryglæn i fyrretræ

Praktisk kvadratisk bordbænkesæt i trykimprægneret fyrretræ. Til 8 personer. Bord bænkesættet er velegnet til sommerhuset, haven, terrassen, mv. Saml selv.

Ekskl. moms 3.875,00 kr
Inkl. moms 4.843,75 kr
Solidt og vedligeholdelsesfrit bordbænkesæt i egetræ

Smagfuldt og solidt bordbænkesæt i vedligeholdelsesfrit træ. Plads til 8 personer. Gedigent dansk håndværk i kraftigt dansk egetræ med livslang levetid. 

Ekskl. moms 7.995,00 kr
Inkl. moms 9.993,75 kr
Holder til engangsgrill til bord bænkesæt
Solid og praktisk holder til engangsgrill til bord bænkesæt. Undgå skader fra grillen. Passer til stort set alle engangsgrille. Fleksibel udendørs bordskåner.
Ekskl. moms 495,00 kr
Inkl. moms 618,75 kr
TRÆ-NOLIN 35 træolie fra TRÆ-NORD, 0.75L, 2.5L og 10L
Til alt udendørs og eksotisk træ samt trykimprægnerede møbler og terrasser. TRÆ-NOLIN 35 træolie trækker godt ind i træet, hærder og bindes i træet. Træet bliver smuds og vandafvisende.
Ekskl. moms 179,00 kr
Inkl. moms 223,75 kr

Et godt og praktisk siddemiljø er en nødvendighed på steder, hvor folk ofte slår sig ned. Lige fra naturskønne eller hyggelige områder som i skoven, på havnefronten, det gamle torv, ved stranden, i byparken eller små afkroge i en gammel købstad, der i sig selv indbyder til at sætte sig og nyde omgivelserne i ro og mag, til de mere lavpraktiske områder som rastepladser, boligforeninger, institutioner, campingpladser mv. Bord bænkesæt er oftest 2-i-1 løsningen, hvor siddepladsen kombineres med et bord, et praktisk udemøbel, som fungerer i både moderne og mere traditionsrige miljøer, alt efter design og materialevalg.

OutdoorDesigns brede og dybe sortiment inden for bordbænkesæt er fremstillet i robuste materialer, der tåler hårdt slid og vind og vejr. Design, funktionalitet, soliditet og slidstyrke kombineres i et kvalitetsprodukt, der holder i mange år. Bordbænkesæt fås i aflang eller kvadratisk form, med eller uden ryglæn. Kvadratiske bordbænkesæt egner sig til steder, hvor der er behov for mange siddepladser på et begrænset areal. Modeller med ryglæn er med skråt sæde og brede siddeplanker for god siddekomfort.

OutdoorDesigns bord bænkesæt kræver minimal vedligeholdelse, da stellene er fremstillet i varmgalvaniseret stål, og alle ender er lukket med fuldsvejsede endepladser i stål. Der er ingen huller, som fingre kan komme i klemme i. Planker leveres i douglas, eg, lærk, mahogni og trykimprægneret fyrretræ, som kan olieres for smukt udseende og ekstra lang levetid. Planker i vedligeholdelsesfri genbrugsplast - også kaldet non-wood planker, komposit-planker og plastiktræ - leveres til de fleste modeller. Som standard anbefaler OutdoorDesign planker i sipo mahogni på grund af holdbarheden og det smukke udseende. Af praktiske årsager er bordbænkesæt med planker i rustikt genbrugsplast også meget populære og et bæredygtigt alternativ. Genbrugsplast er gennemfarvet og massivt, det er komplet vedligeholdelsesfrit og har en meget lang levetid.

OutdoorDesigns bordbænkesæt er designet og produceret i Danmark, og vi står inde for den gode solide kvalitet.

close