Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Bordbænkesæt

Alle priser er vejledende og eksklusiv moms.
Forespørg gerne på tilbud ved større antal.

24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side

Et bord/bænkesæt skal se indbydende ud, så folk får lyst til at slå sig ned. Derfor er valg af design lige så vigtigt som valg af materiale.

Vores brede og alsidige sortiment indenfor udendørs bord/bænkesæt er udviklet ud fra praktiske hensyn og for både moderne og mere traditionsrige miljøer. Alle møblerne er robuste og tåler hård anvendelse.

Bordbænkesættene egner sig rigtig godt til pladser, hvor de bruges dagligt. Det gælder blandt andet offentlige parker, pladser og skove samt restepladser, boligforeninger, institutioner og campingpladser.

Alle bordbænkesæt er designet og produceret i Danmark. Der er lagt vægt på både æstetik, funktionalitet og robusthed. Samtidig er kredset for detaljer og materialer, så der opnås et flot og holdbart bordbænkesæt til mange års brug.
Bordbænkesættene med ryglæn er konstrueret med skrå sæder og brede planker af hensyn til siddekomforten. Bord bænke sættene er uden huller til fingre og alle ender er lukket med påsvejste endeplader i stål.  

Bord bænke sættene kræver minimal vedligeholdelse, da stellene er fremstillet i varmgalvaniseret stål. Selve plankerne leveres i trykimprægneret fyrretræ, douglas, jatoba og mahogni, som kan olieres for smukt udseende og ekstra lang levetid. De fleste bord bænke sæt leveres også med de populære planker i vedligeholdelsesfri genbrugsplast. Plankerne går også under navne som non wood planker, komposit planker og plastiktræ.