• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Bålhytte, shelter og træbænk

OutdoorDesign tilbyder bålhus (bålhytte), shelter, bålbænk (naturbænk), hængekøje med stativ og fuglebad / spejlbassin i pænt og solidt dansk design.

Produkterne er i høj dansk kvalitet og sælges primært til erhvervs- og offentlige kunder, men også private. 

Vis som Liste Gitter

8 varer

Faldende orden
Bænk i træ (bål bænk) til bålsted (bålplads)

Solid og rustik bænk i træ til bålsted (bålplads) i have, park eller til shelter. Denne træbænk er som standard 120 eller 180 cm og fremstillet i vejrbestandigt dansk ubehandlet lærketræ. Bål bænken fås transportabel (flytbar) eller til nedgravning.

Varenr:BBÅLBÆNK
Ekskl. moms 595,00 kr.
Inkl. moms 743,75 kr.
Byg selv shelter i lærketræ til overnatning i det fri

Dansk produceret byg selv shelter i lærketræ til overnatning i det fri. Mulighed for myggenet, bænk, madras og låger (dør). Shelter fås i to størrelser. Til privat eller offentlig brug. Komplet samlesæt.

Varenr:Shelter1
Ekskl. moms 6.795,00 kr.
Inkl. moms 8.493,75 kr.
Byg selv eller færdigsamlet shelter i lærketræ og med tagpap

Dansk produceret byg selv shelter i lærketræ og med tagpap. Shelter fås i to størrelser. Til privat eller offentlig brug. Dette shelter kan også leveres færdigsamlet.

Varenr:Shelter3
Ekskl. moms 9.995,00 kr.
Inkl. moms 12.493,75 kr.
Byg selv shelter i lærketræ til overnatning i have

Dansk produceret byg selv shelter i lærketræ til overnatning i det fri. Mulighed for myggenet. Shelter fås i to størrelser og leveres usamlet eller delvist samlet. 

Varenr:Shelter2
Ekskl. moms 6.695,00 kr.
Inkl. moms 8.368,75 kr.
Udendørs informationstavle med alukasse og ramme i træ

Udendørs infotavle (informationstavle) i robinie træ med aluminiumsramme med lås. Denne natur opslagstavle er velegnet til skov, shelter, legeplads, grundejerforening, mv. Højde 210 cm + 90 cm i jord

 

Varenr:Infotavle
Ekskl. moms 4.695,00 kr.
Inkl. moms 5.868,75 kr.
Firkantet bålhytte med stolper i robinietræ og tag i lærketræ

Solid kvadratisk grill- og bålhytte med stolper i robinietræ og tag i lærketræ. Bålhuset kan sidebeklædes med kalmarbrædder i lærketræ. 5x5 meter. Leveres usamlet. Dansk kvalitet.

Varenr:BÅLHYTTETS
Ekskl. moms 15.999,00 kr.
Inkl. moms 19.998,75 kr.
Hængekøje med stativ til institution eller have

Dansk produceret hængekøje i meget høj kvalitet til institution eller privat have

Varenr:HÆNGEKØJE
Ekskl. moms 2.995,00 kr.
Inkl. moms 3.743,75 kr.
Rundt spejlbassin (fuglebad) med kant i rust/ubehandlet jern

Rundt spejlbassin (fuglebad) med kant i rust/ubehandlet 4 mm jern (stål). Mulighed for  hævet spejlbassin (fuglebad) på ben. Ø80 cm. Dansk design og produceret. Dybde på 12 cm og 35 liter vand.

Varenr:Spejlbassin
Ekskl. moms 995,00 kr.
Inkl. moms 1.243,75 kr.

Bålhytter, også kaldet bålhuse, og shelters er praktiske, de beskytter mod vejr og vind ud over at fungere som socialt samlingspunkt. I naturen, i børnehaven, fritidsklubben eller skolen er det et pupulært mødested, ikke kun når der skal hygges med bål og grill.Shelters stammer oprindeligt fra Sverige, hvor bønderne for mange år siden benyttede dem, når de var ude og slå hø, og dermed var langt væk fra gården. En shelter er en form for fast bivuak, som ud over at beskytte mod dårligt vejr er et udmærket alternativ til børns leg i tipi eller legehus.

OutdoorDesign bålhuse, bålhytter og shelters leverer pæne og solide løsninger i lærketræ i dansk kvalitet. Lærketræ er kendetegnet ved at være ekstrem modstandsdygtig overfor vind og vejr.