• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Bålhytte og shelter

Vis som Liste Gitter

4 varer

pr. side
Faldende orden
Fast eller flytbar bålbænk (naturbænk) i træ til bålsted

Solid og rustik bænk i træ til bålsted i have, park eller på shelterplads. Bålbænken er som standard 180 cm lang og fremstillet i vejrbestandigt dansk ubehandlet lærketræ. Naturbænken fås transportabel eller til nedgravning.

Ekskl. moms 795,00 kr
Inkl. moms 993,75 kr
Byg selv shelter i lærketræ til overnatning i det fri

Dansk produceret byg selv shelter i lærketræ til overnatning i det fri. Mulighed for myggenet, bænk og låger (dør). Shelter fås i to størrelser. Til privat eller offentlig brug. Komplet samlesæt.

Ekskl. moms 6.785,00 kr
Inkl. moms 8.481,25 kr
Udendørs infotavle (informationstavle) i træ

Infotavle (informationstavle) i træ med aluminiumsramme med lås. Denne natur infotavle er velegnet til blandt andet skovområde, shelter, legeplads og grundejerforening. Til oversigtskort og informationer. 2 størrelser/modeller.

 

Ekskl. moms 1.895,00 kr
Inkl. moms 2.368,75 kr
Firkantet bålhytte med stolper i robinietræ og tag i lærketræ

Solid kvadratisk grill- og bålhytte med stolper i robinietræ og tag i lærketræ. Bålhuset kan sidebeklædes med kalmarbrædder i lærketræ. 5x5 meter. Leveres usamlet. Dansk kvalitet.

Ekskl. moms 15.999,00 kr
Inkl. moms 19.998,75 kr

Bålhytter, også kaldet bålhuse, og shelters er praktiske, de beskytter mod vejr og vind ud over at fungere som socialt samlingspunkt. I naturen, i børnehaven, fritidsklubben eller skolen er det et pupulært mødested, ikke kun når der skal hygges med bål og grill.Shelters stammer oprindeligt fra Sverige, hvor bønderne for mange år siden benyttede dem, når de var ude og slå hø, og dermed var langt væk fra gården. En shelter er en form for fast bivuak, som ud over at beskytte mod dårligt vejr er et udmærket alternativ til børns leg i tipi eller legehus.

OutdoorDesign bålhuse, bålhytter og shelters leverer pæne og solide løsninger i lærketræ i dansk kvalitet. Lærketræ er kendetegnet ved at være ekstrem modstandsdygtig overfor vind og vejr.

close