• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Børne bordbænkesæt

Er du på udkig efter det perfekte bord bænkesæt til børn (børne bordbænkesæt) i træ eller vedligeholdelsesfri stål og genbrugsplast til institution, børnehave, legeplads eller have? Så er du kommet til det rette sted! Vi er eksperter i at levere udendørs bordbænkesæt i høj kvalitet til ethvert behov.

Primært dansk produceret kvalitet direkte fra fabrik uden fordyrende mellemled.

Vis som Liste Gitter

4 varer

Faldende orden
Vedligeholdelsesfrit bord bænkesæt til børn (børnebordbænkesæt) uden ryglæn

PLUS bordbænkesæt til børn (børne bordbænkesæt) uden ryglæn i galvaniseret stål og med planker i vedligeholdelsesfri genbrugsplast (komposit). 150 cm. Samlet eller usamlet.

Varenr:BBPLUSB
Ekskl. moms 2.195,00 kr.
Inkl. moms 2.743,75 kr.
Vedligeholdelsesfrit bord bænkesæt til børn (børne bordbænkesæt)

PRO bordbænkesæt til børn. Dette børnebordbænkesæt er uden ryglæn og fremstillet i galvaniseret stål og vedligeholdelsesfri sort genbrugsplast (komposit). Meget solidt og flytbart bord bænkesæt. 120 cm. Samlet eller usamlet. 

Varenr:BBPROUR
Ekskl. moms 1.749,00 kr.
Inkl. moms 2.186,25 kr.
Bord bænkesæt børn med eller uden ryglæn i stål og træ

Solidt børne bordbænkesæt med eller uden ryglæn. Bordbænkesættet er i galvaniseret stål og med planker i trykimprægneret fyrretræ eller lærk. Flytbart og nem ind- og udstigning.

Varenr:BBPLUSTRÆ
Ekskl. moms 1.093,00 kr.
Inkl. moms 1.366,25 kr.
Bordbænkesæt til børn (børne bordbænkesæt) i træ

Bord bænkesæt til børn (børnebordbænkesæt) uden ryglæn i lærketræ. Bordbænkesættet er ideelt til have, legeplads og børnehave. Leveres usamlet. 

Varenr:BBNSHTRÆ
Ekskl. moms 475,00 kr.
Inkl. moms 593,75 kr.
OutdoorDesign´s bordbænkesæt er primært fra egen produktion på Fyn. Vores børn bordbænkesæt er kendetegnet ved kraftige materialer, høj finish og lang levetid. Børnebordbænkesættene er til dem der vil have det bedste med stor holdbarhed, derfor perfekt til skole, børnehave, boligforening og kvalitetsbevidste private.