• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Affaldsbeholdere og askebægre

Stort udvalg af udendørs affaldsbeholdere (skraldespand), askebægre, hundeposestativer (hundetoilet) og hundekroge.


Udendørs affaldsbeholdere (skraldespande) findes i mange variationer hvad angår design og materialer.
OutdoorDesign har et bredt og dybt sortiment af affaldsbeholdere i robuste materialer, som tåler hårdt slid og vind og vejr, samt opfylder krav til funktionalitet, sikkerhed og kvalitet. De fleste af vore modeller er fremstillet i galvaniseret stål, et materiale med lang levetid, som kræver minimal vedligeholdelse. Modeller fås i varierende størrelse og design, med og uden låg, med og uden askebæger, med og uden sokkel, med og uden sideindkast, afhængigt af dine krav til affaldshåndtering. Affaldsbeholdere leveres til vægmontage, søjlemontage, nedstøbning eller påboltning på terræn.

OutdoorDesign har også et udvalg af stilrene og praktiske væghængte askebægre, som er velegnede til udendørs rygerum, rygehjørne, rygeplads, rygeterrasse og andre udvendige rygefaciliteter. Alle modeller kan låses. Vælg mellem galvaniseret stål, rustfri stål eller pulverlakeret efter RAL-system. Indendørs askebæger leveres desuden fritstående.

Til menneskets bedste ven har OutdoorDesign udviklet en kraftig væghængt hundekrog i varmgalvaniseret stål. Hunden kan tøjres forsvarligt med alle typer hundesnor. Leveres med eller uden hundesymbol.

OutdoorDesign har et udvalg af komplette hundeposestativer, bestående af stander, hundeposer og skraldespand. Modellerne er velegnede til ejendomskomplekser, grundejerforeninger, campingpladser, færgelejer, kirkegårde, kommunale parker/anlæg, hundeklubber, forlystelsesparker, mv. Udover hundeposestativer til påboltning eller nedstøbning, tilbydes også hundeposeholdere til ophæng på væg eller montage på søjle.