• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Udendørs affaldssortering

Er du klar til at gøre en forskel for miljøet? Vi har de smarte løsninger til udendørs affaldssortering, der vil hjælpe dig med at genanvende og minimere affald.

Vil har udendørs skraldespande (affaldsbeholdere) i høj kvalitet til affaldssortering. Affaldsstationerne er med åben top (indkast) eller med låg. Alle affaldsbeholderne er med låge og de fås med 1, 2, 3 og 4 rum (fraktioner).

Vis som Liste Gitter

4 varer

Faldende orden
Udendørs skraldespand (affaldsbeholder) til affaldssortering

Fritstående udendørs affaldsbeholder (skraldespand) i rustfri stål med låge og tag (overdækket). Denne udendørs skraldespand fås med 1 eller 2 rum til affaldssortering. 80 eller 100 liter.  

Varenr:AELIPSEMT
Ekskl. moms 4.995,00 kr.
Inkl. moms 6.243,75 kr.
Udendørs skraldespand (affaldsbeholder) med affaldssortering

Elegant affaldsbeholder (skraldespand) i rustfri stål med låge. Denne fritstående udendørs skraldespand fås med 1, 2, 3 eller 4 rum (beholdere) til affaldssortering.  

Varenr:AELIPSE
Ekskl. moms 6.995,00 kr.
Inkl. moms 8.743,75 kr.
Udendørs skraldespand (affaldssortering) med 3 rum

Praktisk og stilren udendørs affaldsbeholder (skraldespand) til sortering af affald. Denne affaldsstation til affaldssortering (kildesortering) er på 3 x 100 liter. Med låge. Mulighd for piktogram.

Varenr:A713
Ekskl. moms 14.995,00 kr.
Inkl. moms 18.743,75 kr.
Udendørs affaldsbeholder med 3 skraldespande til sortering

Praktisk udendørs affaldsbeholder (skraldespand) til sortering af affald. Denne affaldssortering består af 3x40 liter eller 3x90 liter skraldespande. Med inderspand samt låge med lås og nøgle.

Varenr:ASTU-1
Ekskl. moms 9.595,00 kr.
Inkl. moms 11.993,75 kr.

Vores affaldssorteringsløsninger er fremstillet af holdbare materialer i rustfri stål og er designet til at passe perfekt til ethvert behov.
De er nemme at bruge og vil hjælpe med at sortere affald på en enkel og effektiv måde.

Vores udendørs affaldssorteringsløsninger vil ikke kun hjælpe med at genanvende og minimere affald, men også gøre en forskel for miljøet. De er den perfekte måde at tage ansvar for vores planet og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Så hvis du vil gøre en forskel for miljøet og have smarte affaldssorteringsløsninger, så besøg vores hjemmeside og opdag vores sortiment af affaldssortering i dag. Vi leverer hurtigt og til en fair pris, så du kan komme i gang med at gøre en forskel allerede i dag!