Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Stort bålsted med solid jernring og 2 grillriste

Stor tyveri- og hærværkssikret bålplads i stål. Bålstedet består af bålring og 2 solide grillriste, som kan vippes bagover. Bålpladsen er perfekt til større grupper, shelter pladser, mv. Ø142x23 cm og hver grillrist måler 47x40 cm.

Varenummer: FS2-56/9/TB

Lagerstatus: På lager

Ekskl. moms: kr 8.450 Inkl. moms: kr 10.562,50

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Stor og solid tyveri- og hærværkssikret bålplads i stål til mange mennesker. Bålstedet består af bålring i jern og 2 kraftige grillriste, som kan vippes bagover.

Grillristene har ét niveau, idet de hviler på bålringen, som er kendetegnet ved at have en valset topflange for større styrke og eleminering af farlig lodret kant.

Bålristene kan vippes bagover og væk fra ildstedet, således at man opnår én stor og sikker bålplads. Konstruktionen giver dermed både et sikkert bålsted, men også dobbelt så meget plads til at grille.

Grillristene er fremstillet i 13 mm massiv rundstål og bålringen er udført i 4,5 mm kraftig pladestål.

Specifikationer:
Bålpladsen måler ø142d x 23 cm
Grillristene måler hver 47×40 cm
Der er mulighed for tilkøb af sidehylde og risteskraber med wire.

 
Generelt er denne bålplads unik ved at have 2 grillriste. Med dobbelt grillplads og diameter på 142 cm opnås et stort bålsted til større grupper samtidig med at pladsen bevares til bålet.
Ristene kan også bruges som ”kogeplader”, da de altid er vandrette.


Selve bålringen fastgøres til jorden ved hjælp af støbeanker, så den er tyverisikret. De kraftige og robuste materialer gør bålpladsen vandalsikker. 

Dette komplette bålsted er perfekt til shelterpladser, skoler, institutioner, spejdere, grundejerforeninger, campingpladser og offentlige parker.

Specifikationer

Yderligere information

Specifikationer Nej
Ydre dimension Nej
Bålplade Nej
Grillplade Nej
Materiale Nej
Vægt Nej
Leveringstid i uger Nej