Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

41%

Klikgulv i genbrugsplast til inde og ude

Kraftigt klikgulv i vedligeholdelsesfri genbrugsplast. Klikgulvet er anvendeligt inden- og udendørs. Gulvpladerne fås med og uden dræn. Plastgulvet er velegnet til telte, indkørsler, mv. Prisen er per plade.

Varenummer: 65544332

Lagerstatus: På lager

Pris: kr 72,50

Special Price Ekskl. moms: kr 34 Inkl. moms: kr 42,50

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Gulvpladerne i plast er kendetegnet ved at være yderst praktiske, solide og fleksible. I modsætning til mange andre materialer, er gulvpladerne hurtige at montere og nemme at flytte.

Plastpladerne er i meget kraftig kvalitet, hvilket gør gulvet modstandsdygtigt overfor hårdt brug, vind og vejr. Det robuste kliksystem gør samtidig gulvet ekstremt stabilt. 

Den professionelle kvalitet gør klikgulvet perfekt til partytelte og fortelte, men kan også med fordel bruges til blandt andet gangarealer, garager, indkørsler og værksteder. Det skridsikre gulv leveres med og uden dræn/slids. Som standard leveres gulvpladerne i grå, men fås også i brun.

Med en gulvplade på 40x46 x 4 cm, er det meget hurtigt og let samle et helt unikt gulv. Klikgulvet samles uden brug af værktøj idet elementerne er forsynet med låsetappe og samles som et bygge-klodssystem.

Gulvpladerne er lette at opbevare og har en lang levetid.

Størrelse (lxbxh): 40 cm x 46 cm x 4 cm

Fås som standard i grå. Kan også leveres i brun.

Specifikationer

Yderligere information

Ydre dimension 40x46x4 (L x B x H)
Profiler Plader
Materiale Genbrugsplast
Vægt 1,7
Leveringstid i uger 0