• Kundeservice+45 50 56 97 63
  • info@outdoordesign.dk
Min forespørgsel
Min indkøbskurv

Spærrebomme

Alle priser er vejledende. Spørg på tilbud ved større antal.
Priserne er plus levering og moms

Vis som Liste Gitter

10 varer

pr. side
Faldende orden
BGH svingbar vejbom til hængelås

BGH svingbar vejbom i galvaniseret stål til nedstøbning. Leveres med reflekssæt. Stibommen låses med hængelås (ikke inkluderet). Lagerføres i længderne 1,65 m og 2 m.

 

Ekskl. moms 3.463,00 kr
Inkl. moms 4.328,75 kr
-18%
ROBUST svingbar sti- og vejbom med 4 låsestillinger til hængelås
ROBUST svingbar sti- og vejbom med 4 låsestillinger til hængelås

ROBUST svingbar spærrebom i kraftig varmgalvaniseret stål, designet til hængelås og kan låses i 4 retvinklede positioner. Længder 1 til 3 m. Til nedstøbning. Kan leveres med reflekser.

Ekskl. moms 2.795,00 kr
Inkl. moms 3.493,75 kr
BGT svingbar spærrebom med trekantslås til vej og sti

BGT svingbar spærrebom i varmgalvaniseret stål til påboltning eller nedstøbning. Bom leveres i forskellige længder med trekantslås, trekantnøgle og reflekser. 

Ekskl. moms 4.176,00 kr
Inkl. moms 5.220,00 kr
BAX svingbar bilspærrebom i varmgalvaniseret stål med låsesystem

BAX svingbar bilspærrebom i varmgalvaniseret stål med låsesystem. Bommen fås i flere længder. Leveres med reflekser. 

Ekskl. moms 5.588,00 kr
Inkl. moms 6.985,00 kr
BIR selvlukkende spærrebom med plastkappe
BIR selvlukkende spærrebom med kappe i rød, sort, grå eller grøn plast. Fås i længderne 1,5 m og 2 m.
Ekskl. moms 8.440,00 kr
Inkl. moms 10.550,00 kr
VB svingbar teleskopisk spærrebom

VB svingbar teleskopisk spærrebom i varmgalvaniseret stål med reflekser. Fås i justérbare længder fra 3,2 til 8 m. Modtagerstolpe fås som tilkøb. Velegnet til brede stier og veje.

 

Ekskl. moms 5.395,00 kr
Inkl. moms 6.743,75 kr
Stationær (fast) spærrebom i galvaniseret stål til nedstøbning

CLASSIC stationær (fast) spærrebom i varmgalvaniseret stål til nedstøbning eller påboltning. Spærrebommen egner sig også som rækværk. Vejbommen er fremstillet i kraftigt ø60 mm stålrør. Laves op til 3 meter. 

Ekskl. moms 1.195,00 kr
Inkl. moms 1.493,75 kr
Stationær (fast) spærrebom til nedstøbning i galvaniseret stål

Stationær (fast) spærrebom med tværstiver i varmgalvaniseret stål. Vejbommen er til nedstøbning og fremstillet i kraftigt ø60 mm rør. Fås i længder fra 1 til 3 meter. Kan også bruges til rækværk.

Ekskl. moms 1.695,00 kr
Inkl. moms 2.118,75 kr
Sadelstolpe i brun genbrugsplast til fodhegn
Sadelstolpe i vedligeholdelsesfri genbrugsplast til fodhegn. Stolperne fås med træstruktur i brun og grå. Typisk anvendes overligger af trykimprægneret fyrretræ.
Ekskl. moms 110,00 kr
Inkl. moms 137,50 kr
Selvklæbende refleksbånd i hvid, gul eller rød folie

REFLEXITE ORALITE selvklæbende refleksbånd til udendørs brug. Refleksfolien leveres i farverne hvid, gul eller rød og i bredde 50 mm eller 25 mm. Den oplyste pris er per løbende meter.

Ekskl. moms 30,00 kr
Inkl. moms 37,50 kr

Til regulering af trafik og anden form for passage på stier, veje og pladser/arealer finder du hos OutdoorDesign trafikværn, der kan afhjælpe de fleste behov. I vores sortiment indgår forskellige modeller af klassiske spærrebomme, der tjener som diskrete og effektive barrierer i omgivelserne. Spærrebomme har forskellige betegnelser alt efter deres formål, og de kan monteres enkeltsidet eller dobbeltsidet.
En stibom er oftest med en mindre bredde og monteret dobbeltsidet på passager, hvor man ønsker at hindre adgang for køretøjer, men samtidig tillader cyklister og fodfængere at passere frit. Denne løsning tvinger ligeledes cyklister og knallertførere til at nedsætte farten.
Vejbomme er med en større bredde og anvendes til at spærre for gennemkørsel af biler og mindre tohjulede køretøjer. Med en fleksibel svingbom/drejebom kan man åbne eller lukke helt for trafik alt efter behov. Vejbomme benyttes overalt i bybilledet og på landet.
Rækværk/gelængere er stationære og benyttes til trafikafskærmning ved eksempelvis fodgængerzoner. De kan også tjene som cykellæn/cykelparkering. Fodhegn er afskærmninger i lav højde, som omslutter et areal som en parkeringsplads.
OutdoorDesigns spærrebomme i klassisk design er fremstillet i robuste materialer, der tåler hårdt slid og danske vejrforhold. Galvaniseret stål og genbrugsplast kræver ingen vedligeholdelse og har lang levetid.
De fleste modeller af vejbomme leveres op til 3 meter, fås med hængelås, trekantlås eller cylinderlås, og monteres som nedstøbning eller boltning.

close