Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

SOLID B-24 B2 Bål- og kassegrill i stål med højdejusterbar vipperist

Bål- og kassegrill B-24 B2 er en solid tyveri- og vandalsikret løsning til offentlig park, havne og boligforeninger. Kassegrillen er med integreret justerbar og vippebar grillrist. Med søjle til nedstøbning. 60bx40d cm
Varenummer: B-24 B2

Lagerstatus: På lager

Ekskl. moms: kr 4.990 Inkl. moms: kr 6.237,50

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Solid B-24 B2 kassegrill til offentlige parker, skove, boligforeninger, havne, rastepladser, kollegier, institutioner og campingpladser.

Kassegrillen er med trinløs højdejusterbar grillrist. Grillristen kan ligeledes vippes bagover, så der opnås et sikkert bålsted.

Park grillen er fremstillet i meget kraftige vandalsikrede materialer, idet grillristen er i 13 mm massiv rundjern og kassen er i 4,5 mm pladestål.

Bål-grillen er konstrueret tyverisikret, da der ikke er aftagelige komponenter. Samtidig er parkgrillen vedligeholdelsesfri.

Have- og parkgrillen leveres som standard med sokkel til nedstøbning. Derudover kan bål- og parkgrillen leveres med hjul eller fodplade til påboltning. Parkgrillen er ideel til boligforeninger, kollegier, campingpladser, lystbådhavne, parker og private haver.

Kassegrillen B-24 B2 måler 60bx40d cm. Grillen fås også mindre A-20 B2, som måler 50bx40d cm.

Grillristen måler 54×39 cm.

Specifikationer

Yderligere information

Specifikationer Nej
Ydre dimension Nej
Bålplade Nej
Grillplade Nej
Materiale Nej
Vægt Nej
Leveringstid i uger 0