Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Vandalsikret affaldskurv med låg i galvaniseret stål til nedstøbning

ROBUST og stilren udendørs affaldskurv med sokkel, rundt svøb og låg med topindkast. Skraldespanden er i varmgalvaniseret stål og til nedstøbning i terræn. Hærværkssikret. 70 liter. Parkmodel Odense 

Varenummer: AROB

Leveringstid: 2 uger

Ekskl. moms: kr 6.995 Inkl. moms: kr 8.743,75

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

ROBUST udendørs affaldsspand med klassisk, bastant og kraftfuld karakter.  Affaldskurven er designet ud fra praktiske hensyn og er kendetegnet ved at være ekstrem solid, praktisk og tidløs.

Skraldespanden er fremstillet i kraftig varmgalvaniseret stål og med topindkast. Selve skraldespandens rumindhold er på 70 liter, hvilket gør den praktisk og samtidig let at tømme.

Affaldsposen udskiftes nemt, idet beholderen tømmes ved åbning af lågen i siden. Lågen, som åbnes og lukkes ved brug af standard trekantnøglee, er solidt udført med bundstykke og ramme hvortil posen fastgøres.

Ved åbningen af affaldskurven svinger posen med frem, hvilket letter tømning og muliggør den mest optimal arbejdsstilling under udførelsen.

Som standard leveres affaldskurven til nedstøbning. Det er også muligt at levere med sokkel til påboltning på terræn. Affaldskurven kan eventuelt lakeres efter ønske.

ROBUST affaldskurven er tyveri- og hærværkssikret. Sammen med det stilrene design samt den funktionelle konstruktion er affaldskurven særdeles velegnet til skoler, boligforeninger, parker, skove, havnemiljøer og rastepladser. 
Det klassiske design gør, at affaldskurven passer ind i stort set alle sammenhænge.

Affaldsbeholderen måler:

Højde: 755 mm

Diameter: ø505 mm

Sokkel: ø320x150 mm

Indkast: ø140 mm

Type: Parkmodel Odense til nedstøbning i terræn.

Specifikationer

Yderligere information

Ydre dimension Ø505 x 755 mm
Nedstøbningsdybde Nej
Volumen, liter 70
Materiale Galvaniseret stål
Specifikationer Nej
Vægt Nej
Leveringstid i uger 2