Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Ø160 mm træpullert til nedgravning i fyrretræ eller lærk

Pullert i trykimprægneret fyrretræ eller lærketræ til nedgravning eller nedstøbning. Træstolpen måler Ø160x1500 mm og er med 45 grader fas i top. Stelen kan leveres med refleksring eller refleksplade. 

Varenummer: PTRÆ

Lagerstatus: På lager

Ekskl. moms: kr 149 Inkl. moms: kr 186,25

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Klassisk rund pullert i trykimprægneret fyrretræ eller lærketræ til nedgravning eller nedstøbning. Træstolpen er med 45 grader fas på toppen for flot afslutning og måler ø160x1500 mm.

Det trykimprægnerede fyrretræ er godkendt i henhold til NTR-klasse A, som betyder, at det må anvendes direkte i jorden samt i ferskvand. Pullerterne er 100 % FSC® CERTIFICERET.

Stolperne i lærketræ er i høj dansk kvalitet. Lærketræ er kendetegnet ved en stigende efterspørgsel fordi kerneveddet har god naturlig og miljøvenlig holdbarhed, blandt andet har lærk en stor andel kerneved sammenlignet med skovfyr og douglas.

Som standard lagerføres træpullerten i ø160x1500 mm, men kan også leveres i andre dimensioner og træsorter, blandt andet eg og robinie.

Træpullerten er konstrueret med henblik på at tilfredsstille praktiske krav i forbindelse med markering eller afspærring af stier og veje.
Generelt er træpullerten en billig, pæn og enkel løsning, som ofte anvendes af kommuner, grundejerforeninger, skoler og boligforeninger.

Robusthed og det tidløse design gør også at pullerten er velegnet til alle former for parkeringsarealer.

Vi tilbyder også træpullerten med galvaniseret stålring med eller uden refleksbånd.
 

Specifikationer

Yderligere information

Specifikationer -
Højde over terræn 800 mm
Diameter Ø 160
Nedstøbningsdybde 700 mm
Profiler Træ
Materiale Trykimprægneret fyrretræ og lærk
Vægt Nej
Leveringstid i uger 0