Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

18%

Ø114 mm stålpullert til nedstøbning med rund top, kærve og refleks

CLASSIC rund ø114 mm varmgalvaniseret stålpullert til nedstøbning. Pullerten er med rund halvkugletop og kærve til refleksbånd. Stelen fås også til nedstøbning eller påboltning. Designet af Martin Stoltze, CREOS.

Varenummer: PCLØ114MK

Lagerstatus: På lager

Pris: kr 1.373,75

Special Price Ekskl. moms: kr 899 Inkl. moms: kr 1.123,75

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Elegant og klassisk varmgalvaniseret ø114x1200 mm stålpullert til nedstøbning og med 3 kærve til refleksbånd. 

Pullertens runde halvkugle top og 3 recesser til refleksbånd giver til sammen et harmonisk og fuldendt udtryk. Refleksbåndene fås i gul, hvid eller rød - og kan eventuelt kombineres..

Stelen er designet af designer Martin Stoltze, CREOS Product Design, som har taget udgangspunkt i det gyldne snit, hvilket giver balancen, elegancen og æstetikken. Generelt er CLASSIC stålpullerten kendetegnet ved at være det naturlige valg, når man ønsker moderne formgivning, i praktisk og tidløst design, til alle former for miljøer.
 

Pullerten er bygget op af robuste materieler, der er skabt til at modstå skandinavisk vejr.
Varmgalvaniseret stål patinerer smukt med tiden. Der er mulighed for at pulverlakere den galvaniserede overflade såfremt dette måtte ønskes (mekanisk påvirkning kan give afskalning).

Pullerten tilbydes også med fodplade til påboltning og aftagelig demonterbar. Det er også muligt at levere stelen i ø140x1200.

Nb! Leveres også uden neddrejninger til reflekser.

Det stilrene og tidløse design gør pullerten særdeles populær til blandt andet offentlige veje, boligforeninger, skoler, bolig- og kontorkomplekser, autoforhandlere, butikscentre og havneområder. 

Specifikationer

Yderligere information

Specifikationer Nej
Højde over terræn 800 mm
Diameter ø114 mm
Nedstøbningsdybde 400 mm
Profiler Nej
Materiale Varmgalvaniseret stål
Vægt Nej
Leveringstid i uger 0