Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

18%

Pullert i galvaniseret stål til nedstøbning med rund top og refleks

CLASSIC ø114 mm pullert i varmgalvaniseret stål til nedstøbning. Pullerten er med rund halvkugletop og kærve til refleksbånd. Stelen fås også til nedstøbning eller påboltning. 1200 mm. Designet af Martin Stoltze, CREOS.

Varenummer: PCLØ114RN

Lagerstatus: På lager

Pris: kr 1.373,75

Special Price Ekskl. moms: kr 899 Inkl. moms: kr 1.123,75

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Stilren og tidløs ø114 mm pullert i varmgalvaniseret stål til nedstøbning. Pullerten er med rund halvkugle top og 3 neddrejede kærve til refleks. Refleksbåndene findes i hvid, gul og rød - farverne kan eventuelt kombineres.

Pullerten / stelen lagerføres i ø114x1200 mm, men kan også leveres i andre dimensioner efter ønske
Pullerten nedgraves 400 mm under terræn og højden over terræn er 800 mm.
Der er mulighed for pulverlakering i RAL farver.

Pullerten er designet af designer Martin Stoltze, CREOS Product Design, som har taget udgangspunkt i det gyldne snit, hvilket giver balancen, elegancen og æstetikken. Generelt er CLASSIC stålpullerten kendetegnet ved at være det naturlige valg, når man ønsker moderne formgivning, i praktisk og tidløst design, til alle former for miljøer.
 

Pullerten er bygget op af robuste materieler, der er skabt til at modstå skandinavisk vejr. Det varmgalvaniserede stål vil patinere smukt med tiden.  

Det stilrene og tidløse design gør pullerten særdeles populær til blandt andet offentlige veje, boligforeninger, skoler, bolig- og kontorkomplekser, autoforhandlere, butikscentre og havneområder. Pullerten er dansk produceret og varmgalvaniseret i henhold til EN ISO 1461.

Pullerten tilbydes også med fodplade til påboltning på flise eller asfalt og aftagelig / demonterbar med standard trekantnøgle / trekantlås. 

Specifikationer

Yderligere information

Specifikationer Nej
Højde over terræn 800 mm
Diameter ø114 mm
Nedstøbningsdybde 400 mm
Profiler Nej
Materiale Varmgalvaniseret stål
Vægt Nej
Leveringstid i uger 0