Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Planker i genbrugsplast

Priserne er eksklusiv moms. 
Forespørg på pris ved større mængder.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side

OutdoorDesign har et stort udvalg af plastbrædder, plastplanker, plaststolper og plastlægter til terrasser, beklædning, legepladser, udemøbler og bordbænkesæt i vedligeholdelsesfri genbrugsplast.

Plastplankerne og plastbrædderne i genbrugsplast kan bruges til nye produkter. Derudover er plastplanker og plastbrædder særdeles velegnet til renovering af bordbænkesæt, hegn, terrasser, mv.
Vedligeholdelsesfri planker og brædder i genbrugsplast er kendetegnet ved at være et praktisk alternativ til træplanker.

Plastplanker er generelt meget anvendelige på grund robusthed og lang levetid. Genbrugsplast skal ikke males eller olieres, tåler alt slags vejr, rådner ikke, splintfri samt UV-bestandig.

Plastplankerne er massive og består af 100 % genbrugsplast. I modsætning til komposit, er der således ingen former for tilsætningsprodukter. 

De fleste plastbrædder og plastplanker kan fås forstærket i form af indvendig stålarmering. Produkter indenfor genbrugsplast fås i mange farver, størrelser og typer.

Vedligeholdelsesfri genbrugsplast er nemt at rengøre med højtryksrenser, børste eller andet. En skønnet levetid på genbrugsplast er 40 til 70 år.

Generelt er brugen af genbrugsplast et miljøvenligt valg, da naturen skånes. Samtidig spares tid på vedligeholdelse til gavn for driftsomkostningerne.