Praktisk, elegant og stilren cykelpullert, som passer til alle gængse cykeldæk. Forhjulet placeres mellem de to sider og der er mulighed for fastlåsning af cykel med kæde. Cykelpullerten kan også anvendes som cykellænestativ.

Cykelstanderen er designet af landskabsarkitekt Michael Finke, der er indehaver af tegnestuen Landplus. Standeren er udviklet i samarbejde med Odense Kommune, der havde et ønske til forbedret cykelstander.
Resultatet blev et smukt, fuldendt og tidløst design med blandt andet forstærket konstruktion.

Cykelstanderen er til steder i byrummet, hvor alle elementer skal leve op til høje krav til funktionalitet, holdbarhed og design. Det enkle, stilrene og elegante udtryk gør produktet nemt at placere, så det visuelt fungerer med miljøet - og eventuelt andet byrumsinventar.

Cykelstanderen er kendetegnet ved at være nem at komme til med cykler og konstruktionen giver ligeledes mulighed for at fastlåse hjul eller stel i den side, der måtte ønskes. Produktets design gør det samtidig nemt at retningsorientere parkeringen, hvilket er en fordel for indretningen af cykelområdet i byrummet.

Standeren er fremstillet i varmgalvaniseret stål. Stålet kan pulverlakeres efter ønske.

Anbefalet minimumsafstand: 50 cm.
Cykelstander kan leveres med fodplade til påboltning på terræn.
Beregnet for racerdæk, mountainbikedæk og almindelige cykeldæk.