Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Nyheder

8 vare(r)

pr. side

OutdoorDesign deltager i årets Have&Landskabsmesse i Slagelse.
Der vil blive fremvist et udpluk af sortiment, blandt andet vedligeholdelsesfri udemøbler samt tyveri- og hærværkssikret inventar.
Arrangementet vil finde sted fra den 30. august til den 1...

Læs mere

På baggrund af erfaringer og kundeønsker har OutdoorDesign udviklet en ny og moderne udendørs møbelserie i vedligeholdelsesfri materialer. Møbelserien benævnes "ROBUST", da den er kendetegnet ved at ekstremt praktisk og holdbar.

ROBUST-serien er særde...

Læs mere

Designet af designer OutdoorDesign´s ny afspærringspullert er designet af Martin Stoltze, CREOS Product Design. Der er taget udgangspunkt i det gyldne snit, hvilket giver harmonien, elegancen og æstetikken. 

Stålpullerten er det naturlige valg, når ma...

Læs mere

Som noget nyt tilbyder OutdoorDesign også tyveri- og hærværkssikrede grill- og bålpladser til offentlig brug. Produktserien er af meget høj kvalitet i design og materialevalg, og er således både en funktionel og æstetisk nydelse.

Kendetegnende for pro...

Læs mere

Patenteret, elektrisk udendørs grill, der kun anvender 1800 watt til en times tilberedning. Enkel, sikker, solid, energieffektiv samt let at installere og vedligeholde. Der findes ca. 60.000 af disse grille i Australien. Mange fordele. Perfekt til pa...

Læs mere

Praktisk, elegant og stilren cykelpullert, som passer til alle gængse cykeldæk. Forhjulet placeres mellem de to sider og der er mulighed for fastlåsning af cykel med kæde. Cykelpullerten kan også anvendes som cykellænestativ.

Cykelstanderen er design...

Læs mere

OutdoorDesign er blevet forhandler af TEC OUT Seats, som er et modulært dansk produceret hyndekoncept. Ideen bag konceptet er muligheden for at sammenbygge TEC OUT hynder i et utal af kombinationer ved hjælp af kraftige skjulte magneter. Såvel hynder...

Læs mere
OutdoorDesign´s ny hjemmeside gør det nemmere for dig, at finde generelle informationer og det i måtte ønske af produkter.

8 vare(r)

pr. side