Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

NielsenOutdoor båludstyr

Alle priser er vejledende og eksklusiv moms.

Hvis du har set et produkt i tilsvarende kvalitet hos andre butikker, er du velkommen til at kontakte os, for at høre om vi kan matche de andres gode tilbud.

16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side

Bålgrill, grille og bålpladser fra NielsenOutdoor er kendetegnet ved dansk håndværk, design og højeste kvalitet. Der er tale om robust smedehåndværk kombineret med flot dansk design og god funktionalitet.  
Bålgrill er en kombineret bål- og grillplads, hvor det er muligt tænde et bål med brænde og sætte grillrist, vikingepande eller bålwok ind over. Det er også muligt at grille med almindelige kul. Bålgrillen giver en dejlig kombination af bålhygge og et væld af muligheder for autentisk madlavning over gløder.

Nielsen Outdoor Solution er en af Europas største producenter af båludstyr såsom bålgrill, bålfade og bålpladser til institutioner, campingpladser, ejerforeninger samt private haver og terasser.
Bål- og grillprodukterne fås i stort set alle størrelser, varianter og former. Desuden er et stort udvalg af tilbehør til bål- og grillpladserne.

Med et Nielsen bålfad, bålgrill, bålplads eller grill fås den absolut bedste kvalitet og finish. Derudover fås et flot og solidt design.

Størstedelen af bål- og grillprodukterne bliver produceret og monteret på fabrikken i Tommerup på Fyn. Også larkeringen foregår i Danmark for sikring af den højeste kvalitet. Alle bål- og grillfade samt skåle er lavet i 3 eller 4 mm. stål.

De fleste modeller er lavet i enten varmebehandlet stål eller almindelig rå stål. Varmebehandlingen sikrer en længere levetid samt et bålfad, der ikke ruster.