Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Bålfad, båludstyr, mm. - NielsenOutdoor

Alle priser er vejledende og eksklusiv moms.

Hvis du har set et produkt i tilsvarende kvalitet hos andre butikker, er du velkommen til at kontakte os, for at høre om vi kan matche de andres gode tilbud.

21 vare(r)

pr. side

21 vare(r)

pr. side

Bålfad til private og erhverv - stort udvalg

Bålgrill, svinggrill, firepit, bålpladser, bålsteder, camp fire bålarm, bålfade og grillriste fra NielsenOutdoor er kendetegnet ved dansk håndværk, design og højeste kvalitet. Der er tale om robust smedehåndværk kombineret med flot dansk design og god funktionalitet.  
Den høje og lave bålgrill er et kombineret bål- og grillsted i stål, hvor det er muligt tænde et bål med brænde eller trækul og sætte grillrist, vikingepande eller bålwok ind over. Bålgrillen giver en dejlig kombination af bålhygge og et væld af muligheder for autentisk madlavning over gløder.

Nielsen Outdoor Solution er en af Europas største producenter af båludstyr, herunder bålgrill, bålsteder, bålfade og bålpladser til institutioner, campingpladser, ejerforeninger samt private haver og terasser.
Bål- og grillprodukterne fås i stort set alle størrelser, varianter og former. Desuden er et stort udvalg af tilbehør til bål- og grillpladserne.

Med et Nielsen bålfad, bålgrill, eller grill fås den absolut bedste kvalitet og finish. Derudover fås et flot og solidt design. Se vores store bålpladser og bålsteder her.

Størstedelen af bål- og grillprodukterne bliver produceret og monteret på fabrikken i Tommerup på Fyn. Også larkeringen foregår i Danmark for sikring af den højeste kvalitet. Alle bål- og grillfade samt skåle er lavet i 3 eller 4 mm. stål.
Bålfad tilbydes i diameter ø60, ø80, ø100 og ø120 cm og i rå stål, corten stål og sort pulverlakeret stål. Corten stål og sortlakeret stål sikrer en længere levetid, flot udseende og minimal rust.