Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Legepladser

Alle priser er vejledende og excl. moms.

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

OutdoorDesign tilbyder attraktive og spændende legepladser, som fremmer børns udvikling. Målet med legepladssortimentet er at tilbyde legepladsløsninger, som både er sjove og lærerige. Når børn leger udvikler de alt lige fra fysiske færdigheder til sociale kompetencer.

OutdoorDesigns sortiment af legepladser skal ikke kun skabe mere leg, men også sundere børn såvel mentalt som fysisk. Legepladserne hjælper også med at udvikle kreative evner.

Legepladserne i programmet er særligt velegnet til SFO, grundejerforeninger, institutioner, campingpladser, boligforeninger samt private og offentlige arealer. Udover legepladser, tilbyder OutdoorDesign også alt tænkeligt tilbehør såsom bordbænksæt, bænke, affalsspande, cykelstativer og pullert.

Som noget nyt tilbyder OutdoorDesign også TEC OUT Seats, som er et modulært hyndekoncept.
Med TEC OUT hynder er det muligt at sammenbygge underlaget i et utal af kombinationer ved hjælp af kraftige indbyggede magneter.

Såvel hynder som ophæng er kendetegnet ved høj dansk kvalitet med lang levetid. Selve hynderne er praktiske, komfortable og fleksibile, hvilket giver et fuldendt produkt med et utal af anvendelsesmuligheder.

Både hynder som ophæng er Designet af Martin Stoltze, som er ejer af CREOS Product Design.