Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Kvadrat bordbænkesæt

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Et kvadrat eller firkantet bordbænkesæt er kendetegnet ved, at 4 bænke er opstillet i en kvadratisk figur rundt omkring bordet. Ordet square er det engelske ord for kvadrat eller firkant. Et firkantet eller kvadratisk bord bænke sæt er konstrueret med plads til 8 personer.

Bordbænkesættenes stilrene udseende passer godt ind i skyggefulde oaser, terrasser og baggårde, men kan også bruges til at bløde ”hårde” offentlige pladser op. Square er primært udformet til de steder, hvor man blandt andet tilbringer sin fritid og trives.
Kvadratiske bordbænkesæt passer fortrinligt til blandt andet boligselskaber / boligforeninger, skoler, virksomheder, lystbådhavne, campingpladser, kollegier og grundejerforeninger.

Kvadrat eller square bordbænkesæt kombinerer de strenge krav til udemøbler med komfort, funktionalitet og holdbarhed på en ny måde. Square bord-bænkesæt er et rumligt, enkelt og stilrent design, der løser opgaven på en god og simpel måde. Det firkantede bordbænkesæt er ideelt, hvis der er behov for mange siddepladser på et begrænset areal.
Fysisk sidder folk i en firkant, og har således mulighed for at tale med hinanden på kryds og tværs.

Hos OutdoorDesign er KVADRAT bordbænkesæt kendetegnet ved, at være lavet i lækre materialer samt i god og stærk kvalitet med fuldsvejste endeplader. Alle bordbænkesættene er uden skarpe kanter og uden huller til fingre.
Bord/bænkesættene med ryglæn er med skråt sæde og brede siddeplanker for god komfort. Som standard anbefaler OutdoorDesign planker i jatoba eller sipo mahogni på grund af holdbarheden og det smukke udseende. Af praktiske årsager er bordbænkesæt med planker i rustik vedligeholdelsesfri genbrugsplast også meget populært.

Alle planker monteres på solide stel i galvaniseret stål. Overordnet kan stort set alle bordbænkesæt leveres med eller uden ryglæn. 

Alle materialer kræver et minimum af vedligeholdelse, og dermed opnås et udendørsmøbel til stor glæde mange år fremover.

Selve designet er dansk og produktionen foregår i Danmark.