Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Cykelpullert og cykelstativ i galvaniseret stål til ladcykel

Cykelstativ og cykelpullert i varmgalvaniseret stål til ladcykelparkering. Cykelstanderen leveres til nedstøbning eller påboltning. Meget solid i 12 x 60 mm fladjern.

Varenummer: CLADSTANDER

Leveringstid: 2 uger

Ekskl. moms: kr 625 Inkl. moms: kr 781,25

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Stilren og solid cykelstander og cykelpullert til ladcykelparkering.

ELEGANT Cykelpullert er med et harmonisk og funktionelt design en meget populært cykelparkering, hvor cyklen lænes op mod standeren, der samtidig giver mulighed for aflåsning af cyklen med ekstern kædelås.

Cykelpullerten er kendetegnet ved at kunne anvendes til parkering af alle slags cykler – uanset dækbredden. Cykelstativet er ligeledes velegnet til ladcykler på grund af den meget kraftige stål. Reelt er cykelpullerten så kraftig, at den også kan bruges som stele, hvis der måtte være behov for afgrænsning eller vejmarkering.

Hvad angår montering, så sættes anbefales en afstand på 50-60 cm c/c. Hvis cykelstativet beregnes dobbeltsidet, så anbefales denne afstand at være 70-75 cm.

Cykelpullerten er fremstillet i kraftig fladjern i dimension 15 x 60 mm. Stålet er varmgalvaniseret og kan pulverlakeres.

Cykelpullerten er meget populær i det offentlige rum, i boligforeninger og på skoler på grund af den kraftige konstruktion. Derudover kan cykelpullerten både anvendes som enkelt- og dobbeltsidet parkeringer samt til fastlåsning med kædelås. Konstruktionen gør at alle slags cykler kan parkeres, blandt andet også ladcykler.

Cykelpullerten tilbydes til nedstøbning og påboltning på underlag.

Dansk design og håndværk.

Specifikationer

Yderligere information

Specifikationer Nej
Ydre dimension Nej
Afstand mellem søjler Nej
Afstand mellem cykler Nej
Højde over terræn Nej
Nedstøbningsdybde Nej
Profiler Nej
Stål Nej
Vægt Nej
Leveringstid i uger 2