Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Cykelstander og cykelpullert i galvaniseret stål til ladcykel

Cykelstativ og cykelpullert i varmgalvaniseret stål til ladcykelparkering, scooter eller almindelig cykel. Cykelstanderen leveres til nedstøbning eller påboltning. Meget solid i 12 x 60 mm fladjern.

Varenummer: CLADSTANDER

Lagerstatus: På lager

Ekskl. moms: kr 625 Inkl. moms: kr 781,25

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Stilrent og solidt cykelstativ til ladcykelparkering, scooter, knallert, almindelig cykel, mv.

ELEGANT Cykelstander er med et harmonisk og funktionelt design en meget populært cykelparkering, hvor cyklen lænes op mod standeren, der samtidig giver mulighed for aflåsning af cyklen med ekstern kædelås.

Cykelstanderen er kendetegnet ved at kunne anvendes til parkering af alle slags cykler – uanset dækbredden. Cykelstativet er ligeledes velegnet til ladcykler på grund af den meget kraftige stål.
Cykelstanderen er reelt så kraftig, at den også kan bruges som stele eller pullert, hvis der måtte være behov for afgrænsning eller vejmarkering.

Hvad angår montering, så sættes anbefales en afstand på 50-60 cm c/c. Hvis cykelstativet beregnes dobbeltsidet, så anbefales denne afstand at være 70-75 cm.


Specifikationer:

Totallængden er 1350 mm
Højde over terræn: 900 mm
Nedstøbningsdybde: 450 mm
Dybde på cykelstander: 60 mm
Brede på cykelsander: 120 mm

Cykelstativet er fremstillet i kraftig fladjern i dimension 12 x 60 mm. Stålet er varmgalvaniseret og kan eventulet pulverlakeres efter aftale.

Cykelstanderen er meget populær i det offentlige rum, i boligforeninger og på skoler på grund af den kraftige konstruktion. Derudover kan cykelstandere både anvendes som enkelt- og dobbeltsidet parkeringer samt til fastlåsning med kædelås. Konstruktionen gør at alle slags cykler kan parkeres, blandt andet også ladcykler.

Cykelpullerten tilbydes til nedstøbning og påboltning på underlag.

Dansk design og håndværk.

Specifikationer

Yderligere information

Specifikationer Nej
Ydre dimension Nej
Afstand mellem søjler Nej
Afstand mellem cykler Nej
Højde over terræn Nej
Nedstøbningsdybde Nej
Profiler Nej
Stål Nej
Vægt Nej
Leveringstid i uger Nej