Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

Cykelstandere

3 vare(r)

pr. side

 • PREMIUM galvaniseret cykelpullert til nedstøbning eller påboltning

  Cykelpullert, også kaldt cykelstander og cykellænestativ, til alle cykeltyper. Cykelpullerten muliggør fastlåsning af cykel med kæde. Kan også fungere som cykellænestativ. Designet af landskabsarkitekt Mikael Finke, LandPlus.

 • CLASSIC cykel lænestativ

  Varmgalvaniseret lænestativ til cykel. Cykel lænestativet er fremstillet i varmgalvaniseret stål og med enkelt- eller dobbeltsidet løsning. Stativets solide konstruktion løser funktion og behov på simpel og billig måde. Udformningen sikrer god tilgængelighed og gode aflåsningsmuligheder.

  Ekskl. moms: kr 1.090 Inkl. moms: kr 1.362,50

  Se detaljer

 • CLASSIC cykel lænestativ med midtersprosse

  Ligefrem og regulært cykel lænestativ til nedstøbning. Cykel lænestativet er fremstillet i kraftige materialer og varmgalvaniseret stål. Der findes enkelt- eller dobbeltsidet løsning og den solide og fleksible udformning løser funktion og behov på simpel og billig vis.

  Ekskl. moms: kr 1.595 Inkl. moms: kr 1.993,75

  Se detaljer

3 vare(r)

pr. side

Cykelpullerter, cykelstandere og cykellænestativer er til steder hvor alle elementer i byrummet skal leve op til høje krav til funktionalitet, holdbarhed og design. De enkle, stilrene og elegante udtryk gør produkterne nemme at placere, så de visuelt fungerer i samspil med omgivelserne - og eventuelt andet byrumsinventar.

Både cykelpullerter, cykelstandere og cykellænestativer er kendetegnet ved at være nemme at komme til med cykler. Cykelpullerternes, cykelstandernes og cykellænestativernes konstruktion giver ligeledes mulighed for at fastlåse både hjul og stel i den side eller højde, man ønsker. Produkternes design gør det let at retningsorientere parkeringen, hvilket er en fordel for planlægningen af henstillingen af cyklerne i byrummet.

Cykkelpullert, cykelstander og cykellænestativ i varmgalvaniseret stål er fremstillet i gode kraftige materialer med tanke for både cykel og cyklist. Pulverlakering er altid en mulighed.