Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

35%

Shelter bålstativ med justerbar grillrist og søjle til nedstøbning

Solidt shelter bålstativ bestående af kraftig svinggrill med højdejusterbar bålrist med håntag og søjle i kraftig stål til nedstøbning. Grillristen måler 60x46 cm. Til privat eller offentlig bålplads. 

Varenummer: TSVINGGRILL

Lagerstatus: På lager

Pris: kr 3.623,75

Special Price Ekskl. moms: kr 1.895 Inkl. moms: kr 2.368,75

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

ROBUST tyveri- og hærværkssikret shelter svinggrill med højdejusterbar bålrist. Stangen graves eller støbes i jorden ved siden af bålstedet eller bålpladsen og grillristen svinges ind over bål eller grillkul.

Bålstativet er i en meget kraftig og praktisk kvalitet. Selve bålristen kan reguleres i højden ved hjælp af håndtag og rustfri stålpind, som er fastgjort med kraftig rustfri stålwire.

Grillristen er lavet i 13 mm massiv rundjern og kan reguleres i 6 niveauer. Bålristen kan ligeledes drejes rundt om søjlen og dermed væk fra bålstedet. 

Udover, at Shelter bålristen har en god sikring mod tyveri og hærværk, er den kendetegnet ved stor funktionalitet og et klassisk harmonisk design.

Dimensioner:
Grillrist: 60 x 46 cm
Søjle: 106 cm
Nedgravningsdybde: 45 cm
Vægt: 30 kg.

Såvel bålrist som søjle er malet i ugiftig sort maling for ekstra lang levetid.

Svinggrillen er udviklet til offentlig og privat brug. Den er særligt populær til bålpladser og pålsteder i forbindelse med haver, parker og shelterpladser.
 

 

Specifikationer

Yderligere information

Specifikationer Nej
Ydre dimension Nej
Bålplade Nej
Grillplade Nej
Materiale Nej
Vægt Nej
Leveringstid i uger Nej