Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

18%

Shelter bålstativ med svingbar grillrist til bålsted

Hærværkssikret enmandsbetjent svingbar shelter bålrist på søjle til nedstøbning. Grillristen højdejusteres trinløst ved hjælp af håndtag på vognspindel. Bålstativet er i kraftig stål og til offentlig brug. Grillrist: 80x50 cm.

Varenummer: TBCSG

Lagerstatus: På lager

Pris: kr 6.118,75

Special Price Ekskl. moms: kr 3.995 Inkl. moms: kr 4.993,75

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Solid tyveri- og hærværkssikret shelter svinggrill med bålrist på søjle til nedstøbning. Grillristen højdejusteres trinløst med et håndtag på en vognspindel.
Bålstativet er kendetegnet ved at bålristen kan enmandsbetjenes af såvel børn som personer i kørestol, da der ikke er manuelle løft. Ligeledes undgås beskidte hænder, generende kæde eller bortkommen låsesplit.

Grillristen hviler på en drejekrans og kan skubbes ud til siden for at komme væk fra varmen eller for at komme mere brænde på ildstedet. Drejefunktionen og størrelsen på bålristen gør det det muligt at have forskellige stegezoner varmemæssigt eller at bruge bålstedet uden grillrist.
Kanten på grillristen forhindrer at pølserne triller af risten.

Dette komplette bålstativ med grillrist er udført i jern i kraftige dimensioner og i en konstruktion som gør at det kan holde til hård offentlig brug. Samtidig er svinggrillen tyverisikret, eftersom der ikke kan fjernes noget fra risten eller søjlen.

Selve grillristen måler 80x50 cm og er udført med 12 mm massiv rundstål.
Vandringen fra laveste til højeste position er ca. 28 cm.

Bålstativet leveres som standard med fodplade til påboltning på flise. Det er muligt at tilkøbe en nedstøbningsdel.

Svinggrillen er udviklet til grillpladser, bålpladser og bålsteder i den danske natur i samarbejde med naturstyrelsen. Efter mange års afprøvning og evaluering, er det besluttet at denne model er standard fremover. Udover at bålstativet er holdbar og hærværkssikret samtidig med at det kan enmandsbetjenes let og sikkert, så opfyldes de forskellige monteringssituationer ogsså.

På grund af den solide og funktionelle konstruktion, er bålstativet også populært til efterskoler, daginstitutioner, spejdere, campingpladser, grundejerforeninger samt offentlige skove og parker.

Dansk kvalitet.

Nb! Vi leverer også bålbænk

Specifikationer

Yderligere information

Specifikationer Nej
Ydre dimension Nej
Bålplade Nej
Grillplade Nej
Materiale Nej
Vægt Nej
Leveringstid i uger Nej