Kundeservice +45 50569763 | info@outdoordesign.dk

PRO rund udendørs galvaniseret affaldskurv med låg

Praktisk, tidløs og solid rund udendørs affaldskurv i stål med sokkel, svøb og låg. Skraldespanden er med topindkast og kan leveres med askebæger eller lås. 83 liter. Kan leveres lakeret eller galvaniseret. 

Varenummer: APRO83

Leveringstid: 2 uger

Ekskl. moms: kr 2.995 Inkl. moms: kr 3.743,75

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Solid og praktisk rund udendørs skraldespand i stål bestående af låg, svøb og sokkel. Affaldskurven er med topindkast og volumen på 83. Der er mulighed for tilkøb af enten lås og nøgle eller askebæger. Derudover mulighed for affaldsposer og plastindsats.

Som standard er affaldskurven galvaniseret. Skraldespanden tilbydes også primet og efterfølgende malet, hvilket giver det bedste og flotteste resultat.

Affaldskurven er velegnet til logo, da svøbet er med et uperforeret felt, hvor et logo evenuelt kan placeres.

Selve affaldskurven kan fastmonteres med expansionsbolte i beton eller flise via en tværstiver med huller i sokkeldelen. Alternativt kan affaldskurven fastgøres med jordspyd gennem samme huller.

Affaldskurven er kendetegnet ved at være tidløs samt let at tømme og anvende. Den er særdeles velegnet overalt i det offentlige rum og i stort set alle tænkelige miljøer. Ofte ses skraldespanden på veje og gågader, men også i forbindelse med skoler, indkøbscentre og butikker samt boligforeninger, rastepladser og skoler.

Specifikationer

Yderligere information

Ydre dimension 420 x 700 mm (D x H)
Nedstøbningsdybde -
Volumen, liter 83
Materiale Varmgalvaniseret stål
Specifikationer -
Vægt Nej
Leveringstid i uger 2